За ревящите бебета

• 20 057
  • 222
  •   1
Отговори
# 45
  • Бургас
Блазе ти Ириш, има светлина в тунела, при нас още няма Sad

# 46
Таничка един месец си е адски много време за тях и се променят много. Точно на това се уповавам сега Simple Smile

# 47
Щом вече спи по цяла нощ и е намалила плача значи няма да е от ревящите бебета, спокойно.
Първите 1-2-3 месеца всички бебета, дори най- кротките, се будят през нощта.

# 48
Еленка, чул те Господ Praynig

# 49
  • Бургас
Аз сега се опитвам да махам нощното хранене ама без успех....че тя и вода не харесва и чая на Хип го плюе и се дави....

# 50
Аз сега се опитвам да махам нощното хранене ама без успех....че тя и вода не харесва и чая на Хип го плюе и се дави....
За къде бързаш на 2 месеца да махаш нощното хранене?
Щом детето се буди и плаче, давай му да яде, то само ще спре да се буди, когато няма нужда от храна.
Моят син пиеше АМ през нощта  до 2 годишен.

# 51
  • Варна
Бъди спокойна! Моето бебче също много плачеше до третия месец. Четвъртия продължи да плачка,но не чак толкова исега е едно прекрасно слънце, забравих какво е това да чувам детето как реве и да се чудя какво да я правя. 4ти месец откри,  че съществува и биба, която буквално беше най-доброто нещо което някога сме вземали за нея. Гушкай я и й пий песнички, спинкай с нея, не се притеснявай, че можела да свикне. На тази възраст с нищо не могат да свикнат. Вече към 7-8 месец започват да помнят. До тогава ще е спряла да плаче и ще открива света около нея.
За храненето през нощта моята бебка спря на 2 месеца и половина, но детето само трябва да спре, когато е готово. Въпреки това продължи да си плаче през деня Simple Smile Ще отмине, не е лесно да си майка.

# 52
  • На един клон
Имаш вече светлина в тунела, браво!

Моята дъщеря рева три месеца непрекъснато,а после, докато стана на четири - предимно привечер в "традиционните" часове. Да не говорим за децибелите, които развиваше... А тия, дето всичко знаят и разправят, че "то е така с бебе, всички деца реват" , те нищо не са видели.

От дистанцията на изминалите години мога да кажа, че колики си имаше, но имаше и характер. И сега е доста експанзивна и ако ревне у дома, я чуват отсреща на паркинга.

Зъбите дали са я боляли при пробиването или не - не съм усетила. То след тоя плач денонощен в продължение на почти четири месеца, кой ще и обърне внимание?
Дано и при вас етапът със зъбите мине така незабележимо!

Последна редакция: пн, 23 сеп 2013, 09:49 от Кукумявка под прикритие

# 53
  • София
Защо се опитваш да махнеш нощно хранене на детето? После що ревяли децата. Защото ги дразните с поведението си?

# 54
Защо се опитваш да махнеш нощно хранене на детето? После що ревяли децата. Защото ги дразните с поведението си?
Точно на ревливо и неспокойно дете и аз не мисля, че трябва да се маха на сила нощно хранене.  Peace
И мен ме съветваха да махам, но кошмарът си стана още по-голям. И си викам какво, за едно хранене ще си тормозя детето, което при това вървеше хипотрофично. Не! Когато дойде време, само ще се откаже. А и какво печелиш, махайки едно хранене? Това може ли някой да ми го каже?

# 55
  • София
И аз не виждам какъв е зора, мойта нощем сука до след годинката, то това ми беше спасението да поспивам, че иначе сигурно да съм се гръмнала. После съвсем сама се отказа и от нощното, а постепенно до година и половина и от дневното сукане. Май това беше най-безпроблемнното нещо при нея Simple Smile

# 56
  • в огледалото на живота
Точно на ревливо и неспокойно дете и аз не мисля, че трябва да се маха на сила нощно хранене.  Peace
И мен ме съветваха да махам, но кошмарът си стана още по-голям. И си викам какво, за едно хранене ще си тормозя детето, което при това вървеше хипотрофично. Не! Когато дойде време, само ще се откаже. А и какво печелиш, махайки едно хранене? Това може ли някой да ми го каже?
Може би за удобство на майката да не става ...ама едва ли,ако бебето пищи би могло да се нарече така.. Grinning

# 57
Може би за удобство на майката да не става ...ама едва ли,ако бебето пищи би могло да се нарече така.. Grinning
Че то ако не се буди, едва ли майката ще стане да го буди, за да яде Simple Smile. Аларма ли ще си навива?  Wink

# 58
  • в огледалото на живота
Нямам обяснение и аз.. Flutter
Ама е факт,че още педиатри го препоръчват това.. ooooh!

# 59
Нямам обяснение и аз.. Flutter
Ама е факт,че още педиатри го препоръчват това.. ooooh!
Не само препоръчват, ами и настояват.

Общи условия

Активация на акаунт