За ревящите бебета

• 20 070
  • 222
  •   2
Отговори
# 195
 Само дето при нас не е гушкане и носене за малко и после сам да се заиграе,а гушкане и носене по цял ден,а понякога и по цяла нощ.И аз до сега не съм го оставила да плаче,винаги съм до него,дори и в момента е в ръцете ми,но всичко си има граници.Ако не се оправят нещата в близките 2 месеца,обръщам страницата,а после който иска да ме заклеймява като лоша майка.

# 196
  • където мечтите се сбъдват
Само дето при нас не е гушкане и носене за малко и после сам да се заиграе,а гушкане и носене по цял ден,а понякога и по цяла нощ.И аз до сега не съм го оставила да плаче,винаги съм до него,дори и в момента е в ръцете ми,но всичко си има граници.Ако не се оправят нещата в близките 2 месеца,обръщам страницата,а после който иска да ме заклеймява като лоша майка.
Когато дъщеря ми беше на вашата възраст и ние се носихме по цял ден.Постепенно,обаче започна да става все по-спокойна и по-спокойна.Аз го отдавам на това,че никога не съм я пренебрегвала и бавно и постепенно усилията ми дадоха резултат.Първите месеци си мислех,че този ад никога няма да свърши.Оставянето на бебето да плаче не е решение  Peace

# 197
 Искренно се надявам и при нас да е така и да не стигаме до там.Никоя майка не иска да слуша детето си как плаче,но понякога се налага,засега удържам фронта.

# 198
Категорично не го разбирам това с ревящо бебе и ходенето до тоалетна.
Ходи ли ми се, оставям го в кошарата и отивам. Не стоя там с часове в крайна сметка.
За 5 минути и да реве нищо няма да му стане. Не искам нито него да изтърва, нито да си докарам някой проблем.
Мога по цял ден да нося, гушкам, успокоявам, но в тоалетната-сама.

# 199
  • Оптимист по принуда
Малката беше ревлива до към 5я месец. Колики ли не бяха, какво ли не предплагахме, тогава я кърмех на поискване и не допусках, че може да е от глад.. А беше от това. От безсилие да ставам всяка нощ по стотици пъти, да я кърмя и отново да се повтаря същото, реших, че ще я взема между нас да спи и когато се рзмрънка за гърда, да й давам, без да се будим и двете. Е, отдъхнах си. започнах и да дохранвам с АМ и нещата влязоха горе-долу в релси. Вече не спи при нас, но пък ревем от зъби, ревем мама като излезе...Няма край.. #Crazy

# 200
Ходи ли ми се, оставям го в кошарата и отивам. Не стоя там с часове в крайна сметка.
За 5 минути и да реве нищо няма да му стане. Не искам нито него да изтърва, нито да си докарам някой проблем.

Пожелавам ти никога да не го разбереш.

# 201
  • в огледалото на живота

Peace
В крайна сметка и майката е човек и има нужда от физиологични нужди,нали?!

# 202
И моята кака беше ревливо бебе, че и до ден днешен си е такава. Mr. Green Най-трудно ми беше с нея между 4-7 месец. Практически като не спеше беше само на ръце. Нито количка, нито шезлонг, нито столче, нищо. После взе да се вози в количката и това улесни нещата Simple Smile А като взе и да се позаиграва пак ме ангажираше нонстоп, но поне времето ни минаваше в игри. Simple Smile

# 203
Моят син също много плаче, случвало се е да не мога да го успокоя и по повече от два часа, през последните два месеца намали рева, но до 6 месеца беше ад под небето.

# 204
 Ние ставаме все по зле и по зле.Дано времето да се задържи що годе добро,за да може поне да излизаме,навън спи.Аз се успокоявах,че до зимата ще е пораснал и ще се заиграва вече и седенето  в къщи ще е търпимо,а той още по-зле става.

# 205
  • София
При нас към 5-тия месец нещата станаха една идея по-добре. започна да седи сама и да се позайграва за малко с играчки и не ревеше безпричинно. 90 % от времето обаче ми висеше на ръцете.Към 6 започна да иска да ходи, слагах я за по 5-10 мин в проходилката( най- спокойните ми моменти, да измия нещо или да сготвя) .По средата на 6-ти почнаха да ни никнат зъби  Cry, върнахме се обратно от  кошчето в спалнята при нас . сега от един месец ,вече нито на ръце иска, нито в проходилката, а да обикаля и да я водя за ръце, като безрасъдно някой път иска да се пуска. Като цяло всички присъстващи трябва да объщат внимание на нея иначе пищи ( това е нова екстра) , и пак нито мога да изчистя, нито да сготвя, нито да си почина . А количката от раждането ни събира прах

# 206
А количката от раждането ни събира прах
Защо ?  newsm78

# 207
Ние ставаме все по зле и по зле.Дано времето да се задържи що годе добро,за да може поне да излизаме,навън спи.Аз се успокоявах,че до зимата ще е пораснал и ще се заиграва вече и седенето  в къщи ще е търпимо,а той още по-зле става.
Адът ще ти е другата зима. Като свикне цяло лято на вън и зимата като ти се залепи сутринта със ставането в 7 часа на вратата, тогава да видиш какво е. НО и това минава.  Peace

# 208
Не я плаши така де.  Grinning Нашата цяло лято беше навън, сега не ми се залепя на вратата от сутринта. Научихме се да играем и вкъщи и навън.  Peace

# 209
  • София
А количката от раждането ни събира прах
Защо ?  newsm78

Ами, все едно тръни има там, ревеше и се дереше. до към 6-ти месеца се разнасяхме със слинг, сега иска само да ходи. Като цяло   повече от 15 мин.  никога не седяла в нея

Общи условия

Активация на акаунт