Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 484
  • 734
  •   1
Отговори
# 300
Момичета, здравейте   bouquet Какво мислите за Mont Blanc Femme, дали наистина е леко мъжествен (ухае като мъжки)?
Също питанка, някъде четох, че Анджелина Джоли ползва Carolina Herrera Herrera, не знам дали е било реклама или измислица, но като го душнах ми е леко евтиния....
Какво мислите за Armani She, струва ли си, траен ли е, обмислям за подарък..

# 301
  • The Evergreen State
Здравей Бови, Каролината не си я спомням много, доколкото се сещам е силно цветен аромат. Някъде бях чела че Анджелина Джоли обичала да носи Bvlgari Jasmin Noir (Опитай да потърсиш из търсачките, все ще откриеш нещо по въпроса)

Armani She е плътен, гушлив и е траен, аз го харесвам, мисля че става за подарък, определено е за по-хладно време.

# 302
  • София
Mont Blanc Femme е изключително женствен парфюм, в никакъв случай не си го представям на мъж. Ухае сладко, плодово, с подчертан хелиотроп. Ако слуховете за мъжки аромат са основани на леката му подправковост и едва загатнатото пачули, не подкрепям изобщо.

Според мен се спекулира доста с това какво ползват звездите... нали никой не си мисли, че дадена звезда ползва винаги само един и същи парфюм?  Grinning

Armani She e аромат на елегантно, чисто и нежно, но е плътен, не е воднисто-прозрачен. Само че много трудно се намира вече, не знам откъде ще го купуваш.

# 303
Става въпрос за Mont Blanc d'une femme.
А Армани-то Ши така както го описвате е за по-възрастна жена...
Да, едва ли ползват звездичките един парфюм, но всеки си има фаворити, към които се връща, препоръчва.... рекламира Simple Smile Peace

# 304
Момичета, здравейте   bouquet Какво мислите за Mont Blanc Femme, дали наистина е леко мъжествен (ухае като мъжки)?
Също питанка, някъде четох, че Анджелина Джоли ползва Carolina Herrera Herrera, не знам дали е било реклама или измислица, но като го душнах ми е леко евтиния....
Да, мисля, че е леко мъжествен  Mont Blanc d'une femme..
Андж.Джоли ползвала това, казват http://www.fragrantica.com/perfume/Bvlgari/Black-154.html

# 305
  • София
Горното ми мнение се отнасяше за този. А ти вероятно имаш предвид Présence d'une femme by Mont Blanc. Той наистина има подчертано мъжко звучене.

# 306
  • Бургас
Става въпрос за Mont Blanc d'une femme.
А Армани-то Ши така както го описвате е за по-възрастна жена...
Да, едва ли ползват звездичките един парфюм, но всеки си има фаворити, към които се връща, препоръчва.... рекламира Simple Smile Peace

Armani she съм го ползвала на 20 и няколко години.Наистина е страхотен, плътен и също леко ми напомня на Нивеа, може би заради пудрата.Него бих го повторила.

# 307
един мазутено-бензиново-кожен ужаст (Noir de Mars)

Вече и на мен много ми харесва, нищо, че идея нямам за какво говорите  Grinning
Да ви водя тогава на екскурзия до база 'Росенец', да се отъркаляте на плажа. По-евтинко ще ви излезе Joy

# 308
един мазутено-бензиново-кожен ужаст (Noir de Mars)

Вече и на мен много ми харесва, нищо, че идея нямам за какво говорите  Grinning
Да ви водя тогава на екскурзия до база 'Росенец', да се отъркаляте на плажа. По-евтинко ще ви излезе Joy
Кога е екскурзията? Whistling

# 309
Когато решите Joy Hug Ама да е  по-навреме, че и плаж да направим... Wink

Александър, имахме същия проблем с Гучито у дома. Заменихме го с М7 Oud Absolu na YSL. Също добър вариант и по-достоверен е Черният кашмир на Дона Каран. Бутилката е сменена, но аромата е същия, ако Не те притеснява, че е дамски пробвай го, но не се предлага у нас. Добрата новина е, че мога да те запозная с проба. Peace
Не се препокриват, но ЛМ е доволен много. Кътам и аз една 30-ка Гучи, за екс моменти Mr. Green

Нелка, не съм те забравила

# 310
  • София
И аз да се намърдам в темичката с едно парфюмно желание. Влязла е в главата ми ванилията на Serge Lutens. Не беше любов от първо помирисване, да не кажа, че в първия момент категорично го отхвърлих, но на моята кожа аз усещам една прегорена захар, която много искам. Laughing

# 311
  • гр.Добрич
Момичета и Nathalie., въобще не заслужавам подобно отношение и да ме коментирате по този начин. Само казах, че отливката се различава коренно от това, което душих в един магазин. Не съм казала, че е менте парфюма, а се чудех дали не е от другите варианти на парфюма. Отделно не съм молила никого за отливка, ти сама ми предложи. Нека сме коректни и не се нападаме ненужно. Темата е "Парфюмни размисли и страсти " (+ взаимопомощ при желание. )

# 312
Много тъжен пост, Натали.

Може би затова все по-малко момичета се отзовават и пращат, дори  и малки пробички.
 Не защото аз скоро помолих в другата тема за проби, но и преди време пак исках нещо и отзивът беше нулев.  Confused

А когато се праща безвъзмездно и се прави жест, може би е нужна коректност /поне/ от другата страна.
Нели, най-добронамерено искам да коментирам поста ти по този начин. Hug
Не бих обобщавала така и не бих коментирала по този начин пращането на проби и отливки. Лично аз съм пращала едва ли не на почти всички от форума, доколкото помня и на теб и то неколкократно. Но нито се гордея с това, нито го афиширам, нито пък се срамувам,ако не се отзова на някоя молба за проба. Бих се отзовала на молба за помощ на дете, за смс-дарение и го правя почти моментално, ако историята много ме трогне, но молбата за проба не е вик за помощ, а някакъв каприз, от който не зависи животът на никого и на който се откликва според желанието и настроението. Лично аз рядко искам проби, а намирам начини да тествам нещо ако искам или просто ми минава меракът и на другия ден съм забравила. Нека не прекаляваме с търпението на другите, не се поставяме в центъра и не ангажираме останалите прекалено със себе си. Който може в момента ще се отзове, останалите може и да имат проблем, който не им позволява или просто имат и друг живот освен парфюмните размисли.  Grinning

# 313
  • Там, където ме обичат
Момичета, ако запалим лулата на мира, какъв аромат ще се получи?
  Hug Hug Hug

Залагам на Тютюневата ванилия. Peace

# 314
Рядко се намесвам с такива постове и намесата ми наистина е добронамерена.  bouquet
Фокси, на тютюневата ванилия се наситих бързо.
Което отново доказва ,че всички  страсти са преходни. Парфюмните също. Има далеч по-важни от тях. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт