Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 427
  • 734
  •   1
Отговори
# 330
Бижу, значи някои са колекционери а други -селекционери GrinningЧестит аромат  bouquet

# 331
Ами така се получи! Пробвах, избирах, харесвах, не харесвах... вече нищо не може да ме впечатли или изненада кой знае колко. Дори и да ми хареса, няма начин да ме омае чак толкова, че да приритам да го купя на мига. Laughing Не се заричам, разбира се, но това усещане се затвърждава все повече и повече.

Благодаря, goddess, raz_nejena! Hug Hug

# 332
Здравейте, да си призная много обичам аромати и парфюми за жалост в момента не мога да си позволя но съм си харесала от няколко години един аромат. Който ще ми коства доста парички, ако ги имах. Laughing Но наистина много обичам да ми мирише на хубаво, жалко че мъжа ми не обича и не ползва.  Peace
Дано скоро ми се отдаде възможност да си купя любимия аромат. Heart Eyes

# 333
И какъв е любимият аромат?
Действително жалко за мъжа - разкошно ухаещият мъж е винаги по-хубав от неразкошно ухаещия такъв, дори ако пича с парфюма е по-грозен...

# 334
Ами така се получи! Пробвах, избирах, харесвах, не харесвах... вече нищо не може да ме впечатли или изненада кой знае колко. Дори и да ми хареса, няма начин да ме омае чак толкова, че да приритам да го купя на мига. Laughing Не се заричам, разбира се, но това усещане се затвърждава все повече и повече.

Добре дошла в клуба Hug Mr. Green

Камиче, хубавият мъж си е хубав и ухаещ на пот/р, винаги можеш да го изкъпеш Wink Joy

# 335
goddess,
права си принципно, естествено...
Силно офтопик и затова скрито...
Скрит текст:
... ако мъжът е склонен да се окъпе де, че познавам някои... интересни типове да ги наречем, дето никога не си мият зъбите - честна дума! - и се гордеят с неползването на ароматизиращи средства, а тамън миналата седмица имах (не)удоволствието да пътувам и общувам с един уникален "сваляч", който шест (6) дена не влезна под душ...
Но ако става дума не за собствен мъж, а за оня срещнатия на улицата или за колегата на работа даже ако ще, друго си е да е Мосю Шик, пардон май френч Joy, и да ти лъха дискретно или не толкова на нещо парфюместо, веднага се разхубавява - поне за мен.
От друга страна (пак офтопично), моята идея за "хубав" мъж обикновено се разминава значително с тази на повечето околни жени... newsm78
Както и да не е, за да не е офтопик цялото дърдорене, днес с кеф си пръснах http://www.fragrantica.com/perfume/Chanel/Les-Exclusifs-de-Chanel-Beige-4686.html и въобще не знам защо така добре ми дойде Simple Smile, нито е мой аромат, нито нищо, и съм много доволна от отливката (мерси на феята, благодарение на която се сдобих с нея преди някое време) - т.е. знам, че няма да си го търся... но днес ми беше тамън по мярка, а вечерта като се преобличах да разхождам куч, пак ме лъхна една нежна вълница Беж...

# 336
Какво мислите за Bvlgari Pour Femme, Moschino Funny!, Calvin Klein IN2U, Davidoff Cool Water Woman, Guess Guess  ако някой е ползвал? Thinking    bouquet
Струват ли парфюмите на Ейвън?
Кремовете към някои маркови парфюми трайни ли са?

Последна редакция: пт, 27 сеп 2013, 22:05 от Bovi

# 337
  • The Evergreen State
Какво мислите за Bvlgari Pour Femme

Класически парфюм, тих и спокоен. Комбинация е от теменужки, жасмин и муск, пудрен е в основата. Не е модерен, но не е и ретро (преиздаден е 2006). Стои чист и близък до кожата. Би останал незабележим до други по-съвременни парфюми но си има и много верни почитатели. Става за офис, болница или други места които изискват по-дискретен аромат.

# 338
  • София
Минавам набързо само да споделя че онзи ден най-накрая се напъхах в един магазин, до който се канех да се замъкна от доста време и все не ми идваше вдъхновението.. И отивам онзи ден да се видя с приятел и понеже знам, че е някъде наблизо се оглеждам така Whistling Whistling И виждам огромна табела на отсрещната страна на площадчето Senteurs d'Ailleurs. Погледнах си часовника - 5 минути имам. Моментално ми мина мисълта през главата "Ще чака!"  Joy Joy Joy Е, нямаше да е лошо и да се бях подготвила предварително какво да тествам, както и да не бях сложила вече парфюм.. та пръснах набързо няколко неща, които ми бяха любопитни и ми се изпречиха пред погледа първи - да не съм капо  Wink На 20 метра оттам пък - Аник Гутал  Whistling Усещам как ще си сменя посоката на разходките  hahaha

ПП. Новият Ермесанс (Epice Marine) още го няма и ще си изгриза ноктите вече Crazy

# 339
  • София
Камиче - според мен, жените имате далеч по-изострени сетива и възприемате мъжете/макар и неволно/ не в 3D, а направо в 5D формат  Grinning

За жалост, много мъже подминават темата "парфюми", като я намират за женска или гейска.
А най-жалкото е, че не е толкова скъпо в днешно време за един мъж да бъде поддържан и парфюмиран. Мина времето, когато имаше парфюми само в магазините на Импулс, Трансимпекс и Блик...и всичко беше прескъпо Grinning
Сега спокойно всеки мъж или жена може дори и с минимални ресурси да си намери прекрасни аромати и козметика, стига да прояви малко желание и потърси  Simple Smile

Иначе по питането на Bovi - моето мнение за 2 от ароматите, които споменава - Davidoff Cool Water Woman - макар и чудесен, струва ми се, че отдавна е минал пика си, твърде познат, ползван и копиран аромат е.
Moschino Funny! - дава страхотна доза свежест и живителна енергия, внушаващи  небрежен и младежки  стил. Не особено комплексен аромат, нито пък фатален, но пък идеален за лято/пролет. Simple Smile

# 340
  • The Evergreen State
Всяка дума ти е право в десятката   bouquet

Скрит текст:
Много са свежи линковете в подписа ти

И като заговорихме за Булгари-та, тези дни нося Кристалин -  чист, чист чист.. Heart Eyes 

# 341

Камиче, хубавият мъж си е хубав и ухаещ на пот/р, винаги можеш да го изкъпеш Wink Joy

Хахаха, това за пот/р-а ми хареса! Така мисля и аз!

Здравей Deetron,
Имало и други мъже тук!  Laughing Laughing Laughing

# 342
  • София

Хахаха, това за пот/р-а ми хареса! Така мисля и аз!

Здравей Deetron,
Имало и други мъже тук!  Laughing Laughing Laughing

А.Кръстев  cheers Има мъже в темата, как без нас  Mr. Green
Ама аз поне, гледам повечко да чета и по-малко да се включвам, че мацките тук са наистина компетентни и определено има какво да научим от тях  newsm10

# 343
Отдавна съм регистриран и аз само чета, но преди няколко дни реших да се включа с няколко въпроса тук. Дано не съм досадил много на дамите. И нали все пак е бг-мама, а не татко бая се чудех дали да питам, но като видях, където има татковци за какви неща се говори и реших да си задам въпросите тук.

Поздравявам мамите за бързите и съдържателни отговори, които ми дадоха тук!
 newsm24 newsm24 newsm24 newsm24

# 344
Хубаво е да пишат повече мъже, да споделят мнения и впечатления. Аз имах един съквартирант, който не обичаше парфюми,  защото имаше невероятно чувствително обоняние, много го дразнеха, от километър усещаше "мухозолите", виене на свят, гадене и т.н.
А и по-леки, разсейвали го, грам работа не можел да свърши, само души като лoвджийско куче и идентифицира ингредиенти... Grinning
И слава богу, иначе сто пъти да сме запалили къщата (един път, сложих да варя вода за спагети и тя се изпари, загорих тенджера с 4 литра вода... Rolling Eyes)
Ама един ден ми вика, ставай да купуваме парфюм. Викам, що бе, аз си имам Laughing
Не, бе за мен.
Как за теб, бе, ще те уморим, нали те разсейват, алегии те нападат, не щеш на нищо да миришеш!
Не ща, ама мириша на твоите!
 Joy Joy Joy
Та господата, или да си намират подписи, или ще ги подпишем ние! Sunglasses

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 15:54 от Flip Flop Fantasy

Общи условия

Активация на акаунт