Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 416
  • 734
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Та господата, или да си намират подписи, или ще ги подпишем ние! Sunglasses

Ей това си заслужава номинация  newsm10

Но наистина е хубаво, че и мъже се включват - винаги е добре да видиш нещата от друга гледна точка. Така като се замисля, най-добрите консултанти за парфюми, които познавам са все мъже Hug

# 346
И аз, и аз, даже ако не си падаха всичките по други мъже, и аз щях да се бракувам!

# 347

Та господата, или да си намират подписи, или ще ги подпишем ние! Sunglasses

newsm62

# 348
  • София

Шанелче, и аз се сетих за Паломата, Кноуинг май не е така популярен, пък и бледи са ми спомените за него. То и Паломата ми бяга нещо, шипър ли беше или ориентал?

Шипри са и двата, а дамата явно харесва шипри. Също предлагам Aromatics Elixir или Перлите на Лалик

# 349
Някога харесвах Кобако, а за Дюпонт Фем знаете... Heart Eyes да не се повтарям, аз бих се зарадвала на Палома или още повече на Метресата. Heart Eyes

# 350
  • в 1001-та нощ
Момичета,

знаете ли дали бутикът на L’OCCITANE на Витошка и Патриарха работи в неделя и има ли друг в София?

Благодаря   bouquet

# 351
  • София
И аз, и аз, даже ако не си падаха всичките по други мъже, и аз щях да се бракувам!

Да, има го и този момент  Wink Обикновено много добре се разбираме, а и в конкретния случай си говорим за парфюми, не се ухажваме  Laughing Laughing Laughing Та меко казано не ми пречи, де  Sunglasses

# 352
Момичета,

знаете ли дали бутикът на L’OCCITANE на Витошка и Патриарха работи в неделя и има ли друг в София?

Благодаря   bouquet
има и на Шишман и в някой от моловете - не помня обаче в кой ooooh!
не знам дали работят в неделя

# 353
Момичета,

Благодаря   bouquet

За утре не знам, но другия магазин, трябва да е на ул. Славянска 19

http://www.loccitane.com/trouvez-une-boutique,29,2,2756,106329.h … ia&city=Sofia

Вярно, че и на Шишман имаше, ама не знам защо не излиза, а и отдавна не съм ходила там.

# 354
В МОЛ Сердика имат магазин със сигурност.

# 355
  • в 1001-та нощ
Мерси   bouquet опитах се да намеря някакъв телефон на Фб страницата им, но и там няма Sad

В Мол Сердика, според мен трябва да работи и в неделя Simple Smile

# 356
В Сердиката работи и в Неделя 100%. Този на Витошка съм почти сигурна също.
Новите им парфюми са пълна пародия, особено за тази цена. Прости, нетрайни, слаби и абсолютно всичките копия на други парфюми. Страхотно разочарование! Peace

# 357
Chanel19, Бижу,  bouquet
Явно съвсем съм зациклила. Прекрасни идеи давате. Hug

# 358
  • на североизток от Рая
Бижу, за кой Дюпонт споменаваш? И разбирам, че го харесваш. Нали?
 Обикновено се вглеждам в това, което харесваш, защото твоят вкус досега не ме е подвеждал. ВЕрвам ти, де!  Hug

СилвиHug Heart Eyes! Прочетох малките буквички. Не си слагай дерт и напрежение, споко.

Искам нещо ново, и аз не знам какво, но да се носи ухание край мен. През лятото и в жегите претърпях разочарования, поне в този сезон искам да ми е кеф откъм аромати.

# 359
  • в 1001-та нощ
Мерси densi  Blush в Сердика ми е супер удобно - хем ще паркирам без проблеми, хем е на закрито и има още магазини за гледане  Blush а има и телефон посочен  Blush

Искам да видя дали има тестерчета на продуктите за тяло - някой дали има впечатление? Защото затова ще ходя, но мога и по тел да питам - след като вече го намерих   Blush

Общи условия

Активация на акаунт