Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 380
  • 734
  •   1
Отговори
# 360
Бижу, за кой Дюпонт споменаваш? И разбирам, че го харесваш. Нали?
Меко казано! Grinning Обожавам го! Heart Eyes Този http://www.fragrantica.com/perfume/S-T-Dupont/S-T-Dupont-pour-Femme-3995.html
От него имам флакон ПП, подарък от скъпа приятелка и просто ми е съкровище! Two Hearts

# 361
Рядко дават, обикновено при доста искане или покупки. Бързо им се свършват и предпочитат да ги запазят за най-лоялните си клиенти, както навсякъде. То иначе нашествието от тийнове по магазини и молове не може да се издържи.
Питай по телефона най-добре. Hug

# 362
  • в 1001-та нощ
Мерси densi  Blush информацията ми е изкл. полезна - толкова да не ми се мърда от леглото  Blush

# 363
Мерси densi  Blush информацията ми е изкл. полезна - толкова да не ми се мърда от леглото  Blush
Не се занимавай с глупости и си почивай. Телефони има! Hug  bouquet

# 364
Днес ми се случи любов от пръв поглед, т.е. първо помирисване с

http://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Eaudemoiselle-de-Givenchy-7806.html

Не съм допускала, че ще си пасна така добре с парфюм с така ясно изразен розов аромат  #Crazy
По принцип от роза бягам... харесвам я само като цвете или под формата на розова вода  Laughing

Но все пак не мога да забравя http://www.fragrantica.com/perfume/Boucheron/Jaipur-136.html
Може ли да ми кажете къде да го търся, ако все още го има? Благодаря предварително.

# 365
  • София
И аз имам любов от първо помирисване от капачка на един парфюма на Kilian Laughing Нито му запомних името, нито колко струва, помня, че ми споменаха рефил и по-поносима цена. Имам си малка мостра от него. Много хубави парфюми има тази марка. Heart Eyes

# 366
  • Там, където ме обичат
И аз имам любов от първо помирисване от капачка на един парфюма на Kilian Laughing Нито му запомних името, нито колко струва, помня, че ми споменаха рефил и по-поносима цена. Имам си малка мостра от него. Много хубави парфюми има тази марка. Heart Eyes

И аз харесах един Килиън.
Ако се напъна мога и да си припомня името, но цената, която ми казаха, ме убеди мълниеносно, че е по-добре да забравя името веднъж и завинаги.  Mr. Green

# 367
  • София
И аз затова с половин ухо слушах, ще разуча след време кой е този парфюм. Аз скорострелно надигах капачките, за да видя дали нещо ще ми хареса. Определено ми хареса. Mr. Green

# 368
Хайде напънете се и кажете какво харесвате!

# 369
Хайде напънете се и кажете какво харесвате!
Grinningили поне го опишете на какво мирише да се сетим Grinning

# 370
  • София
Аз не мога, защото дори не съм го пробвала, но консултантът каза нещо от сорта: много добър вкус, роза, ... Чак се учудих, защото аз рози не понасям Laughing Сега доволно съм се напръскала с прегорената захар  Un bois vanille и тъна в блаженство. Утре ще пробвам и другото съкровище, но повече от харесва ми и не ми харесва няма да мога да кажа. Mr. Green
И все пак има нещо, което ми напомня на pure virgin, все едно вдишваш и ти трябва още от този аромат, така ми действа. А да си поемеш дъх и не ти е достатъчен. Heart Eyes

# 371
Аленка, магазина на Витошка, за който говорихме работи в Неделя от 11 да 19 часа. Има специализирана козметика за тяло за бременни и ще ти отсипят от каквото пожелаеш. От другата неспециализирана козметика за тяло могат да ти дадат мостра на крема с бадем, който е стягащ и много хубав. Hug Надявам се да съм помогнала.

# 372
  • в 1001-та нощ
densi  Hug съкровище си   bouquet

Аз на този Килиън - пробвах много неща и всички ме ужасиха направо - да не говорим, че имах безумието с един да се пръсна на китката и направо едва преживях вечерта - няма махане тази гадост.

Обаче - един от всички така ми завъртя акъла, че няма накъде повече - лошото, че в хаоса - вече не помнех кой е (може би и по-добре  Joy hahaha ), все пак e един от:

Beyond Love By Kilian for women
Back to Black By Kilian for women and men

Ти все пак имаш идея за мен, може би ще ти е лесно да прецениш кой ми е драснал клечката от раз   Blush

Последна редакция: сб, 28 сеп 2013, 21:01 от a.l.e.n.a

# 373
  • София
Сега го пръснах на свивката на лакътя, мале, че то било бомба бе Laughing Какъв pure virgin, обаче определено ми харесва. Никакви съставки не мога да различа.

# 374
Аленка, почти съм сигурна, че е втория. Peace

Общи условия

Активация на акаунт