Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 718
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • София
За ББ - Лияна каза на Парис Хилтън какъв е парфюма й, защото ПХ й направи комплимент за него. Но не се чу много добре, в темата предположиха, че се е чуло Ван Клииф.
И аз получих виалите на Бай Килиън. Утре ще тествам, че сега съм с Тубероза Mr. Green Но му признавам маркетинга - този плик с писъмце.... Flutter Накрая ще си купя някой, само да си харесам. Но и на мен почти всички, които съм му пробвала ми напомнят на някои друг..
Скрит текст:
ПП tdanova, ако искаш малко отливка на Ванилията на СЛ - пиши ми.

# 436
  • The Evergreen State
За ББ - Лияна каза на Парис Хилтън какъв е парфюма й, защото ПХ й направи комплимент за него. Но не се чу много добре, в темата предположиха, че се е чуло Ван Клииф.

Сега като казваш и аз се сещам че Лияна получи комплимент от ПХ. Аз нямам българска телевизия, гледам предаванията по интернет. Лияна явно има по-изискан вкус от колкото предполагах. Парфюмът говори много за човека който го носи.

# 437
  • София
Не знам дали има вкус или е харесала бутилчето - те имат някои доста привлекателно  претрупани Mr. Green

# 438
  • Germany
Днес явно във въздуха се носи идеята за Van Cleef & Arpels!  Mr. Green  
Любими Heart Eyes
И аз ги намирам тихо-елегантни, като смятам, че това е плюс, а не минус. За мен не е важно един парфюм да крещи "Виж ме, ето ме!", за да го определя за хубав. По-важно е да ми приляга като втора кожа, да ме радва, да ме вдъхновява, да ми носи настроение, а не да го нося, за да го забележи някой до мен. В последно време не мога да понасям силно парфюмирани хора, които ми отнемат от пространството. Bois d`Iris пръснат на шал ухае седмици и е един от най-луксозните парфюми, който съм срещала. Ако някой е изнервен от него Mr. Green и иска да се отърве Mr. Green с радост може да си изхвърли флакона при мен, веднага ще му го заменя с празен Wink
Носи ми се някаква ванилия, но нищо не ме грабва. Даже Cuir Beluga не ме впечатли, а ми се видя проста ванилия Mr. Green

# 439
И какъв е любимият аромат?
Действително жалко за мъжа - разкошно ухаещият мъж е винаги по-хубав от неразкошно ухаещия такъв, дори ако пича с парфюма е по-грозен...
Жалко за мен, не ми скача емоцията при прегръдка. Иначе не мирише на лошо, ама не позлва парфюми.
А аромата, за който си мечтая все още е: Omnia Crystalline Bvlgari for women Peace

По темата за нечистоплътните мъже, то има и жени които са нечистоплътни. Confused

# 440
Само тук мога да питам и да знам че ще получа задоволителен отговор Heart Eyes Има ли някакъв парфюм по Бг щандове, който да напомня на Love Spell на Victoria's Secret? Не съм го душкала, но по описание и ревюта, мисля, че ще ми хареса Flutter

# 441
Малко е неразбираемо.  newsm78 Хем не си го душила, хем му търсиш заместител?!  newsm78

# 442
Така е Laughing Тук презумпцията ми е, че всичко, което съм душила на ВС е било просто божествено и няма как да не ми допадне. А причината за молбата за сравнение е точно такава- ако намеря заместител, бих се ориентирала какъв е ароматът на Лав Спел Flutter

# 443
  • Sofia
любопитно ми е - някой има ли лични впечатления от новия на Келвин Клайн Даунтаун? май в БГ го няма още...

# 444
  • София
любопитно ми е - някой има ли лични впечатления от новия на Келвин Клайн Даунтаун? май в БГ го няма още...

Има го навсякъде, на мен ми е супер невпечатляващ и нетраен Peace

# 445
  • Sofia
В сравнение с Еуфорията как ти се струва? На мен той много ми допадаше...

# 446
  • Там, където ме обичат
Така е Laughing Тук презумпцията ми е, че всичко, което съм душила на ВС е било просто божествено и няма как да не ми допадне...
Не бих се съгласила, но щом твърдиш. Peace

# 447
  • София
В сравнение с Еуфорията как ти се струва? На мен той много ми допадаше...

Съжалявам,но аз не харесвам Еуфорията и не мога да направя никакво сравнение. Peace

Някой виждал ли е по летищата Agent  Provocateur, защото на безмитния с Гърция не съм виждала,а Maitresse ми е на свършване?

Последна редакция: чт, 03 окт 2013, 13:55 от veka

# 448
tdaneva, съжалявам че ти припомних тази неприятна случка HugДнес разносих Un Bois Vanille на студ и се държа достатъчно дълго , определено за човек като мен който недолюбва ванилиите това е моята ванилия така ще се окаже най-накрая. ooooh! Много уютна я почувствах. След още няколко проби ще решавам искам ли шишенце Simple Smile

# 449
  • София
Единственият минус за Un Bois Vanill, което мога да кажа, е че на моята кожа стои плътно до мен, няма шлейф за съжаление.

Общи условия

Активация на акаунт