Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 526
  • 734
  •   1
Отговори
# 195
  • Бургас
Здравейте момичета ,искам да попитам
има ли парфюм който да си прилича с класическата миризма на крем Нивея

Понеже съм фен на класическия Нивеа и все търся парфюми, които да ми оставят такова усещане.Тези най-много:

Ноа

Twin

и отчасти този:
http://www.fragrantica.com/perfume/Guerlain/Insolence-Eau-Glacee-5576.html

# 196
  • София
Здравейте  Flutter
Много моля някой, ако пътува навън другия месец и ако там, където отива има бутик на Герлен да ми пише на лично.  Hug  Hug  Hug
Харесала съм си 1 или 2 ексклузива  Rolling Eyes
Много, ама много ще съм благодарна.  Hug

# 197
Привет,
Включвам се, за да дам и моето предложение за аромат, наподобаващ класическия Нивеа крем - Boucheron Jaipur Saphir. Относно самия парфюм - деликатен, ненатрапчив, кремест, качествен е, има някакъв луксозен завършек. Трудно се намира обаче и ако целта не е да се дават големи суми или да се търсят реплики, Boucheron Jaipur може също да свърши работа.

Последна редакция: нд, 22 сеп 2013, 09:00 от kakaka

# 198
Здравейте  Flutter
Много моля някой, ако пътува навън другия месец и ако там, където отива има бутик на Герлен да ми пише на лично.  Hug  Hug  Hug
Харесала съм си 1 или 2 ексклузива  Rolling Eyes
Много, ама много ще съм благодарна.  Hug

И аз с такава молба  Praynig Мисля си, че с Тонка и Коромондел ще се чувствам ароматно завършена за тази година.
Поръчах си NU YSL от български сайт, дано не е менте. Други щения нямам.
По темата - не съм пресушила бутилки, само преполових О лежер Ботега и Л'Инстан.

Хубав ден за всички, лятото продължава  Heart Eyes

# 199
  • Бургас
Искам да си поръчам мострите на Juliette has a gun.Доколкото разбирам идват по пощата без доставка т.е ще имам известие и трябва да ги взема от пощата.Нямаме пощенска кутия и се притеснявам да не ми се изгуби известието. Rolling Eyes

# 200
  • София
За Коромандел мога да съдействам още другата седмица Wink
До Герлен за съжаление (и мое  Laughing) нямам достъп в обичайната ми дестинация. Но ако изскочи нещо, знаете - ще си кажа без бой Wink
В този ред на мисли, ако някой иска бебета Ермесанси, сега е моментът да сподели  Hug

# 201
Искам да си поръчам мострите на Juliette has a gun.Доколкото разбирам идват по пощата без доставка т.е ще имам известие и трябва да ги взема от пощата.Нямаме пощенска кутия и се притеснявам да не ми се изгуби известието. Rolling Eyes

При мен пристигнаха за около седмица - 10 дни. Може просто да минеш да питаш на определен брой дни, дали има нещо за теб.

# 202
  • София
Поръчах си NU YSL от български сайт, дано не е менте.
Него не го ли спряха от производство?!  newsm78
Дано не е менте наистина!

Вчера така стана, че ходихме с една приятелка да си избира парфюм в Олфактив на Патриарха. Душихме, тествахме, стана едно мазано. Накрая нищо не усещах. И от толкова душене, нищо не си хареса. По-скоро хареса SL Datura Noir, но не дотам да си го купи. След това решихме да тестваме и парфюмите на Том Форд. Твърдо заяви, че тези парфюми не са за нея. И накрая решихме да подушим серията от EL Sensuous! И това беше - любов от пръв поглед в класическия EL Sensuous!  Mr. Green Все пак оставихме за понеделник да го купим, за да може на "чист нос" да го тества и души пак. Мисля си, че може да хареса и Ели Сааб.

# 203
  • София
След това решихме да тестваме и парфюмите на Том Форд. Твърдо заяви, че тези парфюми не са за нея. И накрая решихме да подушим серията от EL Sensuous! И това беше - любов от пръв поглед в класическия EL Sensuous!  Mr. Green Все пак оставихме за понеделник да го купим, за да може на "чист нос" да го тества и души пак. Мисля си, че може да хареса и Ели Сааб.

Аз съм същата.Мислех,че с Том Форд Виолет блонде ще се харесаме,но и с него не се получи.Директно ме заболява главата.А когато се появи Estee Lauder Sensuous и при мен беше любов от пръв поглед.Без да пробвам втори път го купих, сложих го и цяла зима не го "свалих".

# 204
  • Бургас

При мен пристигнаха за около седмица - 10 дни. Може просто да минеш да питаш на определен брой дни, дали има нещо за теб.

Благодаря, ще рискувам иначе другия вариант е на друг адрес, но пък ако се притеснявам да не вземат да ги разкарват да централаната поща.

п.п. Как се превежда oad /argewood ?

# 205
Аз съм същата.Мислех,че с Том Форд Виолет блонде ще се харесаме,но и с него не се получи.Директно ме заболява главата.А когато се появи Estee Lauder Sensuous и при мен беше любов от пръв поглед.Без да пробвам втори път го купих, сложих го и цяла зима не го "свалих".
Виолетовата Блондинка е труден парфюм.

# 206
  • София

densi, аз се отказвам от бранда.

# 207
  • София
Няма българска дума. Наричат го уд, ууд, ауд, оуд, аоуд и подобни.

# 208
  • София

На мен пък ми е много лесен за носене. В смисъл ми е един лек, мек и мнооооого красив. А и нали съм блондинка  Laughing
Черната орхидея е друго нещо вече.  Някоя дама по- назад сподели, ще мъжа и го определя като нещо болнично, медикаментозно. И аз така го определам. Мирише ми на зъболекарски кабинет. Не ми се повръща като го помириша, но не бих го носила. А кой знае пък. Някой ден може и да се заобичаме  Flutter

# 209
  • Бургас
Няма българска дума. Наричат го уд, ууд, ауд, оуд, аоуд и подобни.

А какво представлява, от картинката не мога да го идентифицирам - някакъв дървесен мъх ли е?

Общи условия

Активация на акаунт