Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 588
  • 734
  •   1
Отговори
# 405
  • The Evergreen State
Здравейте момичета  Hug

Аз съм фен на риалити шоутата и гледам с интерес вип брадър. Покрай това ми хрумна въпроса - какви ли са парфюмите с които са влезли участниците. Имате ли някакви предположения?

И още един въпрос тотално хипотетичен  Mr. Green - ако трябва вие да влезете в къщата, на кой парфюм бихте заложили  Simple Smile

# 406
И още един въпрос тотално хипотетичен  Mr. Green - ако трябва вие да влезете в къщата, на кой парфюм бихте заложили  Simple Smile
Някой, който да ми осигури личен периметър! Whistling

# 407
  • The Evergreen State
 Mr. Green ха ха Бижу, харесва ми тази тактика.

Жените от този брадър аз виждам: Лияна с нещо меко и гушливо (може би Гучи Гилти), Ваня с някакъв шипър (Палома Пикасо), Мира (нещо дипломатично и меко, - Ж'адор), Станка - нещо на Клиник, Хепи Харт, Йоана - Калвин Клайн Еуфория, Ани - зелената ябълка на ДК, Ирина - може би единствената с нещо по-изискано и топло, може би черното Булгари.

# 408
Бенджолина, аз съм поръчвала виалчета от luckyscent .Няма проблем при доставката,
пристигат добре опаковани  в плик по пощата за около седмица .
Днес сутринта ,като видях ,какво е мрачно и студено времето навън,изведнъж ми се прииска да се напръскам с Хабанита.Толкова рядко посягам към този парфюм,но днес ми е хубаво с него.
Явно си иска подходящи климатични и психологични настройки Laughing.

# 409
  • на терасата
Бенджолина, аз съм поръчвала виалчета от luckyscent .Няма проблем при доставката,
пристигат добре опаковани  в плик по пощата за около седмица .

Аз също няколко пъти поръчвам  от там пробички на разни любопитни аромати. Едно от любимите ми занимания за подобряване на настроението е да си преравям пликчето с тези пробички  Laughing

# 410

Аз съм фен на риалити шоутата и гледам с интерес вип брадър. Покрай това ми хрумна въпроса - какви ли са парфюмите с които са влезли участниците. Имате ли някакви предположения?

на едната тоалетка ми се видя шишенце оранжево много ми заприлича на Еликсира мерве , но не съм сигурна  Simple Smile

# 411
  • Бургас / София
Здравейте някои може ли да ми каже колко точно пари е парфюма на Том Форд Табако Ванилия. Много ми хареса и смятам да си го взема към Коледа  Mr. Green

# 412
  • Козлодуй
Най-добрата цена беше в парфюми-шоп,но в момента май не е наличен.

Изключително рядко гледам тв,а така наречените "риалити" според мен са изцяло режисирани и отдавна не са ми интересни.Признавам си,гледах първият Биг брадър почти изцяло Mr. Green Така че не мога да се изкажа по въпроса,дори не знам кои са вътре.

А всъщност влязох да споделя,че отдавна не бях получавала толкова много комплименти за парфюм,както тази нощ.Принципно колегите вече са обръгнали на мойте бомби и рядко се впечатляват Mr. Green Затова и се изненадах снощи от реакцията им.Двама ходеха по мен и душеха като кученца.Трети го поиска за съпругата си.Обичам си го,но доста време не бях посягала към него-Van Cleef.

# 413
  • София
Ура, нови пробички на Playing With The Devil By Kilian и Good Girl Gone Bad By Kilian пристигнаха по пощата!  Grinning

# 414
  • Там, където ме обичат
[Днес сутринта ,като видях ,какво е мрачно и студено времето навън,изведнъж ми се прииска да се напръскам с Хабанита.Толкова рядко посягам към този парфюм,но днес ми е хубаво с него.
Явно си иска подходящи климатични и психологични настройки Laughing.
Нямам спомени за този аромат.  newsm78
Заслужава ли да търся запознанство с него?

# 415
[Днес сутринта ,като видях ,какво е мрачно и студено времето навън,изведнъж ми се прииска да се напръскам с Хабанита
Нямам спомени за този аромат.  newsm78
Заслужава ли да търся запознанство с него?
foxysilver, шегуваш ли се? newsm78

# 416
  • Там, където ме обичат
Мне, Бижу, не го познавам, не е в моя клас, пардон гардероб.

# 417
Предвид това, че Монталите са ти любими, а те са бомбастични аромати, то Хабанита е точно твой тип. Наистина мислех, че се шегуваш. Laughing

# 418
foxysilver ,писали сме доста за Хабанита ,наистина,как не си се запознала досега с него ?
Истинска бомба е и има ретро нота,на мен лично в топло време ми е прилошавало от него,но както писах в оределени условия много го харесвам.Имам една 100 мл,бутилка от няколко години и ще ми стигне за цял живот сигурно Laughing.Ако решиш да се запознаваш съм насреща Hug.

# 419
Я да си признае този, който хвана от въздуха /изпод ръцете ми  Mr. Green/ Van Cleef & Arpels Orchidee Vanille  в парфюми - шоп, ще го призная за по-голям Стрелец от мен  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт