Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 567
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
Здравейте момичета Hug...

Може ли да се вярва на качеството на парфюмите от Ягодка.нет...И по-скоро се интересувам за цената на Versace Cristal Noir......аз го взех 50мл тоалетна вода за 130лв от Бютизоун....та прецакала ли съм се или...??? Rolling Eyes

# 511
  • София
Абсолютно може да се има доверие на Ягодката  Peace Цената му е от порядъка на 90 лв там, зависи едт или едп си харесала. Значи... платила си и част от наема на БЗ  Crazy

# 512
Абсолютно може да се има доверие на Ягодката  Peace Цената му е от порядъка на 90 лв там, зависи едт или едп си харесала. Значи... платила си и част от наема на БЗ  Crazy

И аз така си помислих... Tired ooooh!

# 513
Моми4ета коu от двата парфюма 6те ми препора4ате

Tom Ford White Patchouli
Tom Ford Violet Blonde

Нямам вазможност да ги поду6а и сравня ,по принцип оби4ам свежи ухания.
Може ли да ми ги опи6ете доколкото е вазможно   Simple Smile

# 514
  • Козлодуй
Не мога да описвам,обожавам Бялото пачули,но за доста дами тук се оказа твърде мъжествен и го прехвърлиха на половинките си.Виолетовата блондинка има май повече почитатели,но върху мен звучи остро и евтино.Не можах да я разбера и оценя,макар да съм голям фен на Том Форд.
И двата парфюма са трудни и не препоръчвам придобиване на сляпо Simple Smile

# 515
Хайде да обсъдим парфюмите на "неземната хубавица" Николета Лозанова.
http://prikachi.com/images/646/6629646E.jpg
Нищо не мога да разпозная точно,виждам на предна линия ексклузив на Шанел,някой от Шанс-овете и Амуаж,но до там.
не е ли това зеления Шанс?

# 516
  • София
Май не сме обсъждали Si на Армани. Вчера минах набързо през Сефора и го пробвах. В първоначалния момент никак не ми хареса, твърде захаросан, компотено-касисов. Отписах го. После бяхме на кино, хапнахме, прибрахме си, т.е. минаха към 3-4 часа от напръскването. И тогава ми хареса! Изненадващо, ако мога да изтърпя старта, който не е ок и доминира вероятно около час, след това се проявява един разкошен парфюм със сериозна трайност. Ще се прави втори тест.  Peace

Happy-Happy, аз харесвам и двата. Притежавам Виолетовата Блондинка и го нося с удоволствие. Съгласна съм с Лунно сънче, че са по-специфични и изискват тест, не са за на сляпо. Могат да се пробват на много места в София, по-добре го направи.

# 517
  • София
Здравейте,
Моля за мнение относно трайността White Suede. Във Фрагрантика са противоречиви мненията. Аз го пръснах само на блотер, тъй като бях парфюмирана вече с друг парфюм и нямаше да го усетя добре. На вас траен ли ви е и има ли шлейф?

# 518
  • София
Здравейте,
Моля за мнение относно трайността White Suede. Във Фрагрантика са противоречиви мненията. Аз го пръснах само на блотер, тъй като бях парфюмирана вече с друг парфюм и нямаше да го усетя добре. На вас траен ли ви е и има ли шлейф?

Ако говорим за White Suede на Том Форд - безобразна му е трайноста bowuu Щом върху моя пергамент (който си разнасям вместо кожа  ooooh!) прави шлейф и изкарва цял работен ден  Sunglasses

# 519
  • София
Здравейте,

Ако говорим за White Suede на Том Форд - безобразна му е трайноста bowuu Щом върху моя пергамент (който си разнасям вместо кожа  ooooh!) прави шлейф и изкарва цял работен ден  Sunglasses

За него говорим и отговорът ти ме радва много. Благодаря Simple Smile

# 520
Минавам да похваля ME на Lanvin, от кога си мечтаех за такъв стилен, порастнал гурман. От известно време го нося и първоначалното харесване, постепенно расте и се задълбочава Laughing
Боровинките са мнооого ясно изразени, но след първоначалния бонбонен трясък (който мен лично направо ме прегазва), ароматът се успокоява, става сластен, мъркащ и гальовен, но пак си запазва една леко тръпчива нотка, и от време на време пуска ноктенца... За сезона е направо идеален, ако някой се чуди, веднага да тръгва да го пробва. Pодозирам, че ще се хареса на повечето фенове на МЧР.

Скрит текст:
Няма общо, но неизвестно защо като съм с него, се чувствам длъжна да се лакирам със на Sexy Divide на Essie Simple Smile

# 521
  • Там, където ме обичат
Дами моля за помо6тТ
Колебая се се между
http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/Oud-Ispahan-15231.html
http://www.fragrantica.com/perfume/Dior/La-Collection-Couturier- … er-Oud-10631.html

Как се държат  като 6лейф?
благодаря предварително  bouquet

sl,  Не мога да направя сравнение, понеже познавам само Испахан-а.
А за него мога да кажа, че е много, безобразно и страхотно траен, също и шлейфов.
Харесвам го е слабо казано, направо ми потичат лигите като го подуша, ама много скъп бе, че и голяма разфасовка  Whistling.

# 522
Сън не ме лови от мисли по Gourmand Coquin. Ако някой може да ми го представи, така че да си изживея две пръс-пръс Tired
 Искам хубаво горчиво какао...но тази роза ме смущава, дали е силно изразена (повдига ми се от някои рози като Chloe-Chloe) или ромът я покрива добре?
Ясно е, че ще купя на сляпо, но до тогава размислите ми по аромата може и да ме влудят  Whistling

# 523
Gourmand Coquin е бонбон Болеро, но вместо черешка, в рома плува парченце локум. Не се притеснявай от някаква невъздържана роза. Мисля, че е трудно да останеш разочарована.
Аз лично се наситих на гурме аромати, натрупах доста и все по-малко ми се носят. Носи ми се пак Jour D'Hermes, нищо че му мина сезона, но ми свърши отливката.  Sad За другата пролет ще си го взема в пълен размер.  Simple Smile 

Носи ми се нещо много студено, дистанцирано, злобно и сакрастично дори! Но не отблъскващо, а очарователно. Идеи?

# 524
  • на терасата
... студено, дистанцирано, злобно и саркастично дори...
Парфюм на Том Форд  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт