Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 575
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
Щом си решила да ме разоряваш, бъди по-конкретна, моля!  Laughing

# 526
Носи ми се нещо много студено, дистанцирано, злобно и сакрастично дори! Но не отблъскващо, а очарователно. Идеи?
Mad Madame, Градската Кралица и въобще парфюмите на Джулиета с пистолета. Peace

# 527
  • на терасата
Щом си решила да ме разоряваш, бъди по-конкретна, моля!  Laughing

Аз не харесвам парфюмите на Том Форд, успях да нося само Виолетовата блондинка. Дори и тя се вписва в това описание, само дето не ми е чак отблъскваща, за разлика от другите. Мисля, че е добре да тестваш неговите творения, и то първо Блондинката, ако не я познаваш, в което се съмнявам Wink

# 528
... студено, дистанцирано, злобно и саркастично дори...
Парфюм на Том Форд  Laughing

Бялото пачули. Пазя го за такива настроения.

# 529
... студено, дистанцирано, злобно и саркастично дори...
Парфюм на Том Форд  Laughing

Бялото пачули. Пазя го за такива настроения.
+1 Mr. Green

Относно питането на дамата за Виолетовата блондинка и Бялото пачули, и желанието за свежарски, нито един не е такъв. Първия повече има шанс да се хареса от втория. Вторият си е направо висш пилотаж с наклонности за екстремни преживявания.

# 530
Носи ми се нещо много студено, дистанцирано, злобно и сакрастично дори! Но не отблъскващо, а очарователно. Идеи?
...Градската Кралица...на Джулиета с пистолета. Peace

Върху мен е Сна/е/жна алдехидна красавица, от която зъбите ти изтръпват, достатъчно да ти осигури дистанция.... но за няколко часа, след това се трансформира изненадващо във Вечната Амбър /много близко като усещане с L'Ambre des Merveilles/, по която копнее всеки мъж   Mr. Green Взех си поуката Whistling

# 531
Сън не ме лови от мисли по Gourmand Coquin. Ако някой може да ми го представи, така че да си изживея две пръс-пръс Tired
 Искам хубаво горчиво какао...но тази роза ме смущава, дали е силно изразена (повдига ми се от някои рози като Chloe-Chloe) или ромът я покрива добре?
Ясно е, че ще купя на сляпо, но до тогава размислите ми по аромата може и да ме влудят  Whistling

Не бих го купила на сляпо  Peace   Няма нищо с розите в Клое и розата не е "силно изразена,"  но за съжаление и какаото не е силно изразено. Не е и горчиво какао. Това е darkish, с намек за блата на шоколадов кейк, поръсен щедро с ром, аромат.  Не е лош, но ако го купуваш заради горчивото какао, може да те разочарова.

# 532
...Градската Кралица...на Джулиета с пистолета. Peace
Върху мен е Сна/е/жна алдехидна красавица, от която зъбите ти изтръпват, достатъчно да ти осигури дистанция.... но за няколко часа, след това се трансформира изненадващо във Вечната Амбър /много близко като усещане с L'Ambre des Merveilles/, по която копнее всеки мъж   Mr. Green Взех си поуката Whistling
А за мен Градската кралица е топъл парфюм, каквито усещам Коко и 8e jour(споменавам тези двата, защото усещам трите общо по един и същи начин). Rolling Eyes По-студена и даже зелена(и преди съм споменавала, не знам защо, но усещам този парфюм зелен!) ми е Самсара.
Аз също намирам Бялото пачули за студено и дистанцирано. Студени са и Перлите на Лалик, както и Енкр ноар. Изобщо по-пачулените аромати, затова в тази посока ми е и Л'Агента.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 20:21 от Бижy

# 533
  • някъде под слънцето...
Благодаря на вси4ки дами, които се вклю4иха за Диор.
Утре 6те гледам да мина да ги пробвам и най вероятно да ре6а дали или и ако да кой, 6тото и двата 6те ми дойдат много.
 foxysilver  не са 4ак толкова скъпи  цената им е  приемлива за 125 млл 150 евро и ако успея да взема и намалението от 20%, което са ми изпратили...  става доста прили4на цена.

# 534
  • Бургас
Като започнах да тествам мострите на Жулиета с пистолета усещах една дразнеща нотка, но явно е било от момента.

Два дена си пръскам Градската Кралица - разкошен.В началото ми е един остър, но после става много нежен и красив.Всъщност всички в началото са ми остри, но после се променят.

# 535
Благодаря за предложенията!   bouquet

Познавам и Градската кралица, и Лудата мадам върху себе си. Нито те ме харесват, нито аз тях. Въобще с Джулиета не сме в добри взаимоотношения.  Naughty
Том Форд ми е труден за опознаване от Варна, но ще имам предвид предложените парфюми, ако ми се отвори възможност.  Peace

Ако го намеря, ще се похваля задължително.   chef

П.С. Пачули задължително ли е равно на мухъл/мухозол?

# 536
Не, но в доста случаи да!

# 537
  • Germany
Сън не ме лови от мисли по Gourmand Coquin. Ако някой може да ми го представи, така че да си изживея две пръс-пръс Tired
 Искам хубаво горчиво какао...но тази роза ме смущава, дали е силно изразена (повдига ми се от някои рози като Chloe-Chloe) или ромът я покрива добре?
Ясно е, че ще купя на сляпо, но до тогава размислите ми по аромата може и да ме влудят  Whistling
Хубаво горчиво какао няма, или поне аз не усещам. За сметка на това може да получиш зъбобол от лепкава сладост, прилича ми на лепкав захарен сироп, с добавени лъжици ром. И все пак отбелязвам, че изобщо не съм любител на ванилиите.
Хубаво, прашно какао има в 04 Муск Маори на PG. Толкова сухо и горчиво, сякаш залепва по гърлото. За съжаление е много кратко усещането, след него при мен доминират прасковите и точно това ме накара да се разделя с него, не обичам плодове в парфюм.
Уникално какао има и в какаовият ангел на ТМ, но отново за кратко, след това при мен се превръща в една идея по-сладък Ангел, което не е плюс Sad
Моето усещане за студ е от парфюми, в които доминират ветивер, кедър, хвойна, треви и мъхове.
Такива са ми 02 L`Air du Desert Marocain Tauer Perfumes, Еncre Noir (мъжкия), Hinoki, от дамските с подчертано ледено звучене са ми Eau des Merveilles Hermes , Escale a Portofino, Balenciaga L`Essence, Aromatics Elixir Clinique, Arpege Lanvin.

# 538
Мда най-хубавото какао е в Муск Маори. За мой късмет при мен си остава и няма праскови, а само горчив шоколад. Мммммм... Heart Eyes

Харесвам много и Gourmand Coquin, но и аз там какао хубаво не усещам. Че е сладък, сладък е, но е и хубав, много хубав.

# 539
Пропуснала съм кой търси какао, но няма да пропусна да си кажа мнението по въпроса. Crazy Изобилно, за моето обоняние, какао има в Kokorico Jean Paul Gaultier

Общи условия

Активация на акаунт