Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 516
  • 734
  •   1
Отговори
# 570
  • Бургас
Денси    Hug , едвам ме навихте  Crazy Laughing. Ще ми е идеален за специални поводи и когато искам да се почувствам специална.

# 571
raz_nejena, не знаех, че Рефан са спретнали реплика и на Коко Ноар... Сполучлива ли е?  newsm78
Адашче мога да те запозная ако искаш hahahaнещо не ми харесва, но не знам дали е от рефанската версия или самия аромат не ми допада защото оригинала съм тествала отдавна newsm78  на мен на алюр сенсуел ми бие и то доста , 025 му е номера  Simple Smile

# 572
  • София
Да споделя за White Suede, за който попитах как е откъм трайност. Върху мен- почти никаква, да не кажа нещо по-лошо Simple Smile. Пъвите 30 минути направо омайващ, страхотен. Следващият половин час съвсем леко напомня за себе си.. и полсе нищо. А за шлейф и дума не може да става. И проблемът не е в моя нос, за съжаление. И околните не го усещат. Чувствам се леко прецакана от Том Форд. Simple Smile

Един дерт по-малко  Peace

Много сходен (за мен) и дори по-бюджетен е Black Saffron на Byredo . При мен е една идея по-дървесно-сладък, но само една идея. Пробвай, може пък на теб той повече да ти допадне  Hug

В Уоманити има сол, така е. Аз много си го обичам. Обаче като мина покрай някоя баш "кифла" и ми лъхне на Уоманити и се отказвам да го нося поне месец.

Ха, точно това щях да напиша и аз, но викам Я дай да се изкажа по-дипломатично  hahaha

# 573
  • София
Да споделя за White Suede, за който попитах как е откъм трайност. Върху мен- почти никаква, да не кажа нещо по-лошо Simple Smile. Пъвите 30 минути направо омайващ, страхотен. Следващият половин час съвсем леко напомня за себе си.. и полсе нищо. А за шлейф и дума не може да става. И проблемът не е в моя нос, за съжаление. И околните не го усещат. Чувствам се леко прецакана от Том Форд. Simple Smile

Един дерт по-малко  Peace

Много сходен (за мен) и дори по-бюджетен е Black Saffron на Byredo . При мен е една идея по-дървесно-сладък, но само една идея. Пробвай, може пък на теб той повече да ти допадне  Hug

Aаа, не е дерт по-малко, аз пред свършен факт се жалвам.  Mr. Green

# 574
  • София
Аз пък обратното направо се стреснах от трайността на White Suede. Много ми харесва, но е абсолютно еднообразен и се лепва на кожата все едно съм си я обвила с домакинско фолио - като запечатан. Иначе е прибран наистина, няма шлейф за околните, но на 5-10 см го усещам с  интензивност поне 5 часа.

# 575
  • Germany
Днес цял ден съм омагьосана от 1826 на ХдП Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
 Пръснат сутринта в 7 го усещам още, дори след душ Shocked
Много шантав парфюм! Цял ден не ме напусна чувството, че съм на разходка в есенна гора. Усещам хладните капчици на есенната слана, полепнали по паднали листа, тихия аромат на борови иглички, усещам мирис на пръст, на мъх, на дим, на гъби, на туфи есенни циклами. Гората сякаш е омагьосана и се носи сладникавия призрачен аромат на анасон. Има нещо извънземно в този парфюм! Прекрасен!
deadly_vesi, радвам се, че не избра Уоманити Crazy Mr. Green

# 576
  • София
kovatcheva, добре, че завърши с думата "анасон"  Mr. Green
Веднага си седнах обратно на стола...
Вчера опитах да съм с Адикт, но не му е времето още.. Розата на Стела днес се държа доста по-добре Heart Eyes

# 577
  • Пловдив
raz_nejena, не знаех, че Рефан са спретнали реплика и на Коко Ноар... Сполучлива ли е?  newsm78
Адашче мога да те запозная ако искаш hahahaнещо не ми харесва, но не знам дали е от рефанската версия или самия аромат не ми допада защото оригинала съм тествала отдавна newsm78  на мен на алюр сенсуел ми бие и то доста , 025 му е номера  Simple Smile

Като изсъхне си остава точно този алюр Simple Smile , аз за това не го харесах. ( души ме алюра и това е )

# 578
  • Бургас
Добро утро   bouquet благодоря на всички,  които ме насочихте към CoCo Noir, и него взех. Имах възможността отново върху кожа да го пробвам и да постоя достатъчно за да разбера, че е моя парфюм. След вчера домакинска работа, къпане и днес още се усеща върху китката ми и то осезаемо .  Heart Eyes
Душках и други аромати като Me na Lanvin и Giorgio Armani - Si и двата ми харесаха .
Може ли да ми кажете в който парфюм на Шанел има виолетки и имали изобщо, търсих ли търсих. нищо.

# 579
Не няма. Peace

# 580
Моят есенен парфюм се оказа Traversee du Bosphore Heart Eyes.Не мога да му се нарадвам,пълен разкош.Сладка червена ябълка,локум ,ванилия и като подложка кожа,но не драно животно ,а финна скъпа кожена чанта.Все едно съм си напълнила чантата с всякакви ориенталски вкусотии и се разхождам някъде из Истанбул Heart Eyes/ех мечти/.Прекрасен е за това време.
И аз с въпрос за виолетка. Знае ли някой в кой от  Бондовете 9 има такава? Наскоро срещнах една позната и от нея се носеше най-прекрасната виолетка.Каза че била с Бонд 9,но не знаеше кой ,а те са толкова много Thinking.

# 581
  • Бургас
Е значи, правилно съм проверила , че няма.  Peace

# 582
  • Чукарландия
Атти!  bouquet

# 583
  • Бургас
Дами, някой мирисал ли е Amber Oud
by The Body Shop. Не го откривам във Фрагрантика, а и в сайта на Боди шоп също  Thinking Като заглавие обаче ми се струва много обещаващ.

# 584
  • Чукарландия
Дами, някой мирисал ли е Amber Oud
by The Body Shop. Не го откривам във Фрагрантика, а и в сайта на Боди шоп също  Thinking Като заглавие обаче ми се струва много обещаващ.

Аз го имах, но го размених. На мен не ми допадна, но аз и не харесвам удове. Елито също го имаше, да излезе пред строя и да докладва. Hug

Общи условия

Активация на акаунт