Парфюмни размисли и страсти - 174

• 57 551
  • 734
  •   1
Отговори
# 585
Аз го имах, но го размених.
Твоя не беше ли Rose Oud? Rolling Eyes

# 586
  • Бургас
Поръчах си Angel да го тествам, че досега все съм го пренебрегвала.Някога преди много години не го харесах, но сега -Да  Heart Eyes, но сякаш ми мирише на мъжки парфюм Rolling Eyes

В мен ли е повредата или е мъжки ? newsm78

# 587
  • Чукарландия

Олеее, Бижу, ти си мойта будна памет!   bouquet

Извинявам се за грешката, да Роуз Уд беше моя. Blush

# 588
http://www.fragrantica.com/perfume/Roccobarocco/Souvenir-D-Italie-14862.html

Момичета, помогнете да си намеря тийнеджърската любов, някой да го е мервал наскоро, някъде в София?

# 589
# 590
Поръчах си Angel да го тествам, че досега все съм го пренебрегвала.Някога преди много години не го харесах, но сега -Да  Heart Eyes, но сякаш ми мирише на мъжки парфюм Rolling Eyes

В мен ли е повредата или е мъжки ? newsm78
Не е мъжки, но има страшно много пачули в него и от него най-вероятно ти ухае на мъжки.

# 591
  • София
Да попитам неангажиращо за мнението ви за Encre Noir - дамски. И имате ли идея къде мога да го пробвам - въпреки че не съм претенциозна, да купувам съвсем на сляпо.... newsm78
Мъжът ми си купи мъжката версия преди време, в началото го бъзиках че мирише на тамян (то си е така де), но явно му посвикнах и тъкмо ми хареса - и свърши. Та се чудя дали дали за себе си да не взема женския, ясно че ароматът не е съвсем същия, но се надявам да ми хареса като категория миризма.

# 592
...Та се чудя дали дали за себе си да не взема женския, ясно че ароматът не е съвсем същия, но се надявам да ми хареса като категория миризма.

Абсолютно не е същия!  Naughty

# 593
.Яна., благодаря за бг вариянтите.  bouquet

# 594
  • София
Цитат
Да попитам неангажиращо за мнението ви за Encre Noir - дамски. И имате ли идея къде мога да го пробвам - въпреки че не съм претенциозна, да купувам съвсем на сляпо.... newsm78
Май няма къде да се пробва освен у човек. Според мен няма и смисъл, той не е същия тип или категория като мъжкия, а е мека, малко безлична роза. Като дамски дървесно-ветиверови варианти сега ми хрумват Vettiveru на Comme des Garcons, който е лек, нежен, хладен ветивер с мъничко жасмин, Tokyo Bloom на The Different Company - който е приятно зелен и млечен и  Notte Bianca на Linari който е странна смесица - кедров ветивер, някакави цвето-плодища, абе май само на мен ми харесва.

ПС сега се сетих че за мен идеалният женски вариант е Hermessence Vetiver Tonka , но той не е чисто дамски. Но си струва да се пробва Heart Eyes

# 595
  • София
Цитат
Май няма къде да се пробва освен у човек. Според мен няма и смисъл, той не е същия тип или категория като мъжкия, а е мека, малко безлична роза.
Ауу, idomeneus, как можа да го кажеш?! Шегувам се!  Hug Всеки има различни вкусове!  Peace Аз пък толкова го харесвам!  Peace Наистина е мека, за мен маслена роза, не от типа свежи рози (като Stella или Paul Smith Rose)! Но наистина мъжкият и дамският Encre Noire нямат нищо общо. Мъжкият е силно дървесен, (може би затова на мен не ми хареса, не съм почитателка на чистите дървесини.

# 596
  • София
Цитат
Май няма къде да се пробва освен у човек. Според мен няма и смисъл, той не е същия тип или категория като мъжкия, а е мека, малко безлична роза.
Ауу, idomeneus, как можа да го кажеш?! Шегувам се!  Hug Всеки има различни вкусове!  Peace Аз пък толкова го харесвам!  Peace Наистина е мека, за мен маслена роза, не от типа свежи рози (като Stella или Paul Smith Rose)! Но наистина мъжкият и дамският Encre Noire нямат нищо общо. Мъжкият е силно дървесен, (може би затова на мен не ми хареса, не съм почитателка на чистите дървесини.

Благодаря ви, разколебахте ме, след като не съм го опитвала. В сайта 1001-бг го дават като тип флорално-дървесен-мускус.

# 597
  • София
Cuckoo, мисля че го има в парфюмерията на пазара на Красно село.
Върви да го пробваш там!

# 598
Върви да го пробваш там!
Имаше го да. За мен парфюма е много слаб. Нищо общо с хубавия мъжки.

# 599
  • София
Върви да го пробваш там!
Имаше го да. За мен парфюма е много слаб. Нищо общо с хубавия мъжки.

Благодаря ви много и на двете   bouquet , а в коя парфюмерия по-точно - отдавна не живея нататък и загубих идея къде какви магазини има.

Да уточня, че идеята ми е за нещо не особено скъпо (и хубаво, и евтино Mr. Green), хем да не е съвсем безлично, хем да е трайно, хем да става за всеки ден, без да овонявам околните, че един Кристал Ноар вече 3-та година не мога да изпръскам.

Общи условия

Активация на акаунт