Отговори
# 630
  • У Диспансера ...♥♥♥
Екстри,мисля че Украйна-Англия   Peace

Нещо Слънцето я няма  newsm78

Ми тя кат видя новите снимки на Чачи, мож да е изпаднала в транс  Joy Joy Joy

Кат Халидулко ли,само да не и тече и на нея сополя така  hahaha hahaha hahaha

# 631
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ето го десерта  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 632
Ирче, забележи, че където е на снимката с бялата тениска и на тези със зелената, на дясната си ръка има някаква черна гривна, току що го забелязах и затова ти пиша по този повод.

# 633
  • Още у мъглата ...
Бай дъ уей, следобед Тубата и Мурат пак минаха наште в анкетата, така че давайте да гласуваме Heart Eyes, може през два-три часа да се гласува, не по един път на 24 часа  Wink
http://magazimedya.com/dev-anket-turk-televizyonlarinin-unutulma … mlu-cifti-hangisi

# 634
# 635
  • Още у мъглата ...

Ма тук му е изкуственяжка усмивката  Peace Наместил се кат за кадро  Joy Joy Joy

# 636
Екстри,напълно съм съгласна с теб и на мен тук ми е много изкуствена усмивката му.

# 637
Гъбке те са ти отговорили Hug оф и по евроспорт2 да ват Испания и станах #Crazy

# 638
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Наде,ей тоя с челките е на онази снимка,виж дрехите му са същите и гривна има,аз го видях и веднага го познах от предната снимка  Thinking

# 639
Скрит текст:
Наде,ей тоя с челките е на онази снимка,виж дрехите му са същите и гривна има,аз го видях и веднага го познах от предната снимка  Thinking
Ирче, какво значи думата челки, че не разбрах, кой да гледам?!

# 640
Наде очалките има предвид-очилата.  Peace

# 641
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Ето го същия,с очилата Наде,челки-очила  Peace

# 642
Скрит текст:
Ирче, какво значи думата челки, че не разбрах, кой да гледам?!
онзи с очилата

# 643
Скрит текст:
Аха, на тази изглежда хубав и е без тях(или поне аз не ги забелязвам), докато на предходната, която публикува в скрит текст, не ми хареса.

# 644
  • У Диспансера ...♥♥♥
Скрит текст:
Аха, на тази изглежда хубав и е без тях(или поне аз не ги забелязвам), докато на предходната, която публикува в скрит текст, не ми хареса.
Дигнал ги е над веждите,и е в профил,ама човек ,като си махне очилата има страшна разлика ,по мои наблюдения де .

Общи условия

Активация на акаунт