Отговори
# 660
  • София
Малко към косата имам забележки,и не са много малко ама карай Whistling

Е взе ми думите от устата  Mr. Green Joy

Романтиче  Hug Hug Hug
Ми как няма,тя ми убоде очите значи пфуууу метнала се насам ,натам като спагети около главата му  ooooh!

Joy Joy Joy Joy точно  ooooh! Joy Joy охх абе представи си на него какво му е, коло го подиграват той и затова все с шапки ходи  ooooh!

Е пак изчезвам  ooooh! айде по-късно съм тукаааа да не изполягатееее  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 661
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ох, мааааааааааа....така си се изходила, че мислех, че питаш кво е слънце... ooooh!

# 662
  • Варненска клюкарка
Аз пък очаквам фрагмана на Хазал.Интересно ми е какъв ще бъде  Laughing

И аз, 1-вия мина 2 млн гледания, рекорд, интереса и в социалните мрежи е огромен, имаше статия в нейната тема, а и смятам, че непознатия сюжет за мен ще е по-интересен  Peace

Аз също смятам, че като сюжет, сериалът на Хазал, ще е по интересният от двата, дори го спрягат за новата драма на сезона, а един журналист го нарече новият ЗП, Wink но на Чаатай ще е по-бляскав откъм гледки, сещайте се заради кого.... Иначе историята е ясна и на където и да бягат сценаристките, едва ли ще го променят много, по-скоро ще го адаптират за турската публика.... Ча не искам да го гледам като оръфляк при това 17 годишен и ще видя до къде ще ми понесе гледката
 Иначе тазвечерното изобилие от снимки е ясно защо го спретнаха, ама патроните отидоха на вятъра...сигурно утре ще пуснат  фрагмента на АШК или ще действат на принципа на изненадата Crazy

# 663
  • У Диспансера ...♥♥♥
Малко към косата имам забележки,и не са много малко ама карай Whistling

Е взе ми думите от устата  Mr. Green Joy

Романтиче  Hug Hug Hug
Ми как няма,тя ми убоде очите значи пфуууу метнала се насам ,натам като спагети около главата му  ooooh!

Joy Joy Joy Joy точно  ooooh! Joy Joy охх абе представи си на него какво му е, коло го подиграват той и затова все с шапки ходи  ooooh!

Е пак изчезвам  ooooh! айде по-късно съм тукаааа да не изполягатееее  Heart Eyes Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Направо я спароса там,станаха задушени спагети hahaha hahaha

# 664
Зиз,то няма значение вече,аз даже забравих какво питах.

Екстри,чехите водят с 1 на 0   ooooh!

# 665
Звездичке,  Hugвиждам те, чаках те надявайки се да се появиш, кажи как си, всичко наред ли е, че да изчезвам!?!
На мен всички ми харесаха на снимките, впечатлена съм много от Баръш Фалай, ще му подхожда ролята на адвокат и закрилник на Яман.

# 666
завръщам се пак Stop Stop Stopвсичко живо е вече по леглата и ми е супер рахатЯ Joy Joy Joy
абла Едже туитнала бая фотки Partyхубави грозни бол Blushама да има  Winkда им се кефим,особенно на някой от тях Joy Joy Joy Joy Joyаз да ги сложа в по сбит вариант Simple Smile

има туит за Хазал   Heart Eyes #AraplarAşkDizisiVeHazalKayaKonusundaÇokHeyecanlıyız

# 667
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/16932004136130.html  Тук дават жабарите ама са в почивка в момента Peace

# 668
  • Още у мъглата ...
Зиз,то няма значение вече,аз даже забравих какво питах.

Екстри,чехите водят с 1 на 0   ooooh!

Мерси, Романтиче Hug
Ух  ooooh! ooooh! Гледаш ли го някъде или следиш онлайн резултата newsm78

Ихххх, вкараха ни гол  ooooh! ooooh! ooooh!

# 669
  • Още у мъглата ...
http://lsh.streamhunter.eu/static/popups/16932004136130.html  Тук дават жабарите ама са в почивка в момента Peace

Мерси, Ренка  Hug Heart Eyes

# 670
Габи, дават го по Рай 1, накарах моя да обърне да види как е резултата  Laughing

# 671
Цитат на: Екстри - завърнала се link=topic=737566.msg26113877#msg26113877
Ихххх, вкараха ни гол  ooooh! ooooh! ooooh!
[/quote
Сега остава да изравнят Joy Joy Joy

# 672
  • София
.....Ча не искам да го гледам като оръфляк при това 17 годишен и ще видя до къде ще ми понесе гледката
 ...

И аз исках да го видя в по-различна роля, а не на тъкмо излязъл от пубертета, ама каквото-такова  Tired

# 673
Аз пък очаквам фрагмана на Хазал.Интересно ми е какъв ще бъде  Laughing

И аз, 1-вия мина 2 млн гледания, рекорд, интереса и в социалните мрежи е огромен, имаше статия в нейната тема, а и смятам, че непознатия сюжет за мен ще е по-интересен  Peace

Аз също смятам, че като сюжет, сериалът на Хазал, ще е по интересният от двата, дори го спрягат за новата драма на сезона, а един журналист го нарече новият ЗП, Wink но на Чаатай ще е по-бляскав откъм гледки, сещайте се заради кого.... Иначе историята е ясна и на където и да бягат сценаристките, едва ли ще го променят много, по-скоро ще го адаптират за турската публика.... Ча не искам да го гледам като оръфляк при това 17 годишен и ще видя до къде ще ми понесе гледката
 Иначе тазвечерното изобилие от снимки е ясно защо го спретнаха, ама патроните отидоха на вятъра...сигурно утре ще пуснат  фрагмента на АШК или ще действат на принципа на изненадата Crazy
Peace Peace Peace

отложиха фрагмана заради мач на нац.отбор на Турция с Румъния, водят към момента турците с 1-0

# 674
Ето я истината

newsm19Фемир завинаги!  newsm19 Femir Forever and Never newsm19

Общи условия

Активация на акаунт