♥ Güneşi Beklerken - В очакване на слънцето ♥ Тема 3

• 40 770
  • 738
  •   1
Отговори
# 30
Привет wavey Hug Hug Hug
Колко сте бързи,вече сме в нова тема.Да ни е честита,прекрасна е. Heart Eyes
Диде Heart Eyes,благодаря  bouquet
С извинение и голямо благодарско за превода newsm51
Много имам да наваксвам докато ви настигна.
Пожелавам ви приятно гледане.Аз няма да смогна да се прибера за началото на епизода,ще се присъединя по късно към вас.За Баръш и аз не съм му ядосана за сега,но по късно ще пиша точно какво мисля за него,а то е доста.
Моля ви подгответе и попивателни за сълзи,че галиба аз няма да издържа да гледам как момчето ни се мъчи разкъсван от тежка ревност.

# 31
Вяра,и аз не издържам така да го гледам сигурно ще използвам и аз попивателни  ooooh!
Ето  Hug Вярче дано не ги използваме ама като знам какво ни чака  hahaha

# 32
Здравейте Hug
Диде, темата е прекрасна newsm51 newsm51 newsm51

# 33
Вяра,и аз не издържам така да го гледам сигурно ще използвам и аз попивателни  ooooh!

Диде, добре си се подготвила с кърпичките Naughty .. да знаеш взимам ги назаем за другата тема..

# 34
Здравейте Hug
Диде, темата е прекрасна newsm51 newsm51 newsm51

Здравей миличка мале каква снимка оф от сега взе да ми става терсене  ooooh!

Диде, добре си се подготвила с кърпичките Naughty .. да знаеш взимам ги назаем за другата тема..

Нямаш никакви проблеми  Hug

# 35
Озета е почти към края  Peace

# 36
Приятно гледане!

# 37
ДидиHug  мерси за новата тема.  bouquet

Имам забележки единствено към анкетата.  Peace Що за въпрос?  Shocked Естествено, че я заслужава, че и повече.  Peace Обаче много ми харесва, че се събра с Баръш, да си стои при него. Wink

# 38
# 39
Ей Снежи не харесваш Зейнеп и това е.  Laughing

# 40
Супер сега стой та мисли цяла седмица какво ще става  ooooh!
Керем трябва дедектив да стане полицай направо как навърза нещата,тая Мелис да не вземе да го заплаши сега нали го сгащи как рови  Crossing Arms

Снеже ако му стори нещо не отговарям защото си мисля че може да направи нещо за да не се разпее пред Зейнеп.
Баръш като дойдем на тая тема и студена пот ме изблива.
Искам да гледам пак серията по късно и ще се изкажа по конкретно
Но думите в началото на Керем ме разчустваха това момче наистина иска своя 2-ри шанс.
Друго което ми направи впечетление Баръш го попита какъв му е проблема
и той му каза Може би си ти ?
Определено много събличаха Керем тази серия незнаех че така се лекува депресия ама на нас инфаркт целят да докарат ама нищо аз се радвам и плакна очото.
Хареса ми момента с мацката когато и каза Най добре да те закарам у вас и после той отиде и се хвърли в басейна и се сети как е целунал Зейнеп.
Ако има на някой който да ме вкара в джаза това е Тюлин уж не иска Джем пък май метреса ще му става  Joy
Тайфун се оказа добър приятел и даде хубав съвет на Демет,но Зейнеп как ще научи не ми се мисли какво ще става сега Керем пак ще обере гнева и защото ще мисли че крие от нея това че е намерил баща и.Вярно е че Керем си е животно както тя си го нарича ама стига вече са го карали да се изстезава аз видях за себе си че той има сърце чуства и обича време е да променят сценария в друга посока. Peace

# 41
# 42
# 43
  • България
Привет, посрещате ли нови членове в темата, запленени от сериала. Може ли някой да драсне на кратко какво се случи в днешния епизод, тъй като не успях да го гледам

# 44

Толкова мислихме за какво са балоните а те били за представите на Зейнеп думи нямам хубаво че ми сечеше иначе щях да повърна доволно  ooooh! Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт