Първолаче в 45 ОУ

• 690
  • 3
  •   1
Отговори
Госпожа Стипцова ни е учителката, надявам се че е страшно добра учителка. Най-добрите резултати от външното оценяване по български език и математика са на нейния 4 клас, който е извела. Това говори за висок професионализъм и изискване към децата доста над средното. Вълнувам се много! Мина родителската среща и на 16 е откриването на учебната година! Надявам се тук да се включат майки, чийто деца са първи клас в нашето училище. Нека се подкрепяме и споделяме Simple Smile Бях посочила госпожа Манчева не знам защо искаха, а после са ги разпределяли както те преценят, но не съжалявам. Поне като начало. 16 септември наближава Simple Smile успех на всички първолачета!

Последна редакция: вт, 10 сеп 2013, 15:20 от lilisp

# 1
Браво за темата. не съжалявай за избора,явно тази госпожа ви е била късмета. Важно е детето също да я хареса. И аз имам много притеснения-занималнята,плуването,безопасността на децата. Ще видим как ще тръгнат нещата. Учудих се още на черните дъски. Такива не бях виждала от  години.

# 2
Черната дъска си е нещо добро, но предполагам, че впоследствие ще се закупи и от по-модерните бели, магнитни дъски. Не ми стана много ясно защо сме с две учителки Стипцова и Петрова, но ще ни се изясни надявам се като започнем. Има охрана, всичко се следи отговорно, не се тревожи. Дори вземането на децата става единствено и само по телефона при охраната след представяне и при положение, че си декларирала човекът, който ще взема детенцето.

# 3
Втората учителка вероятно ще води занималнята. Абе големи нерви ме тресат,дано всичко да е наред и за доброто на децата. Купихте ли всичко? Аз днес успях да набавя необходимите помагала. Да видим колко време ще ги опазим.

Общи условия

Активация на акаунт