Младите до 30 години и кой как е успял

• 46 422
  • 933
  •   1
Отговори
# 420
Все повече се убеждавам, че неомъжваните има защо да са неомъжвани.
Просто не са си го поставили за задача. И се гордеят дори с грозния си вид.

О, наистина ли? А какво ще кажем за самотно остаряващите красавици. Или обожаваните от мъжете си дебелани. Грозните значи не заслужават да се омъжват. Тъй, тъй...
Е има и красавици дето толкоз дълго са чакали принца, че той идва чак на погребението им..

# 421
  • България-Швейцария
Аз се питам защо изведнъж около и след 30 години и при мъжете и жените започват болести, неразположения и загуба на предишна форма?
От стрес.
Като започнат да ти идват едни сметки от по 400 лв. отоплителна, 100 ток и още толкова вода, а чистата ти заплата не покрива и първата, може за отрицателно време и с нещо нелечимо да се сдобиеш, ако всяка нощ сънуваш съдия-изпълнителя, който идва и ти описва имуществото.
Съгласна съм донякъде и с теорията за биологичния запас на Мамасита, но ако смятате, че подобни неща не се отразяват - лъжете се много.

# 422
  • София
За*** ти с грациозна стойка да компенсираш краката си на римски пехотинец... Laughing

# 423
  • Sf
Не че не заслужават, но има случаи, когато може да се постегнат мъничко.

Значи голяма част от съфорумките трябва да са минимум Мис България, след като са омъжени. Не че съм се съмнявала някога в това.

# 424
Аз имах предвид момиче с нисичък ръст, миловидна, но не красавица.

Ако си пусне дълга коса, облече се добре, държи се мило- може да е много
приятна.

Но ако реши да си обръсне половината глава, да си сложи обеци на лицето,
татуировки и да ходи с черни дрехи като хала- или пък да постигне стайлинг
"развлачен зубър"- тогава вече не мога да разбера какво цели...

# 425
Благодаря за отговорите.
Не подценявам стреса ,но не мога да не отбележа лично за себе си ,че изведнъж от не- болеуващ човек до 30 сега на 34 почти съм с няколко и разнообразни оплаквания, наднормено тегло и различен външен вид .Всичко е както преди ,а видът страда ,затова и добрия външен вид аз го слагам в постиженията и се възхищавам на всеки,който е могъл да го съхрани или над-гради  Peace

# 426

приятна.

Да се ожени за метъл на мотор?
А развлачения зубър да забие някой професор 20 години по-стар, но с добра банкова сметка?

# 427

Значи голяма част от съфорумките трябва да са минимум Мис България, след като са омъжени.
Въпроса не е просто да се омъжиш, а да се омъжиш успешно.
Щото всяка, както и да изглежда, може да пристане на първия олигофрен там който я поиска и пак ще се води омъжена. Simple Smile

# 428

приятна.

Да се ожени за метъл на мотор?

Метъл мацките са красиви!

Между другото красотата и поддържането са филтър за муньовци.
Отчитам като грешка, че не се поддържах на по-високо ниво. Тогава
може би само като се погледнех в огледалото, щях да разбера и какъв
мъж да търся. Човек подсъзнателно търси партньор от своето ниво на
хубост. Така че е добре и той самият да изглежда привлекателно.

# 429
Щото всяка, както и да изглежда, може да пристане на първия олигофрен там който я поиска и пак ще се води омъжена. Simple Smile
и като народи десетина чавета в някоя ромска колиба може да го брои за успех...

# 430
Чудя се тези прегърбени момичета как не се виждат отстрани. Че още училище незавършили а приличат на стари бабички. Sick
Носили са си всички учебници в чантата, вместо да ходят с една тетрадка. А ако и са си научили всички уроци често и са с очила като дъно на бирени бутилки.
Край! Ще си умра бездетна и неомъжена  Laughing

А ако положиш малко усилия за външния вид?

Все повече се убеждавам, че неомъжваните има защо да са неомъжвани.
Просто не са си го поставили за задача. И се гордеят дори с грозния си вид.

Диоптърът си е диоптър. Поне засега удържам фронта да нося цайс само за четене. Не разбрах какво общо има зрението с външния вид, а и не помня някъде да съм поствала своя снимка.  newsm78

# 431
Не че не заслужават, но има случаи, когато може да се постегнат мъничко.

Значи голяма част от съфорумките трябва да са минимум Мис България, след като са омъжени. Не че съм се съмнявала някога в това.

Peace

Последните  няколко  мнения  ме  подсетиха  за  майката,  дето  спаси  детенце миналата  година,  но  обгоря,...И  любовта  на  живота  й  я  оставила,  защото  видиш ли - погрозняла...Много  сме  жалки  хората понякога.

# 432
О, очилата могат да бъдат хипер секси...на подходящото лице, разбира се Peace

# 433
Метъл мацките са красиви!
Виждала съм адски много дебелани с черни тениски на Моторхед и по 10 обеци на ухо. Това е спасение за тях някъде да ги приемат на база нещо, различно от визията им. Виждала съм готик-праска с набримчен чорапогащник, сигурно няма пари за дантелен/фигурален. След тази гледка нещо в моята метълска душа се пречупи и спрях да купувам черни дрехи... прекалено голям страх развих да не заприличам на въпросната особа Simple Smile

# 434
  • Sf

Значи голяма част от съфорумките трябва да са минимум Мис България, след като са омъжени.

Ами то и олигофрен трябва да се дефинира, не само красавица. Да не изброяваме варианти като чалга-дива и футболист, че са мечта за мнозина.

Общи условия

Активация на акаунт