Нови Искър

• 6 728
  • 144
  •   1
Отговори
# 45
Другата седмица момичета  Hug ще се уговорим за кафенце........
Дано се оправи времето ,та да изкарате бебоците навън  Praynig
Чао  Heart Eyes

# 46
Здравейте Нови Искър.
искате ли среща в петък през деня - мисля че ще е топло времето. ние с Албенка и Иренка ходим на центъра в Кумарица - предлагам там да се видим. Курилките - тоест mimes и Иренка аз ще ги доставя на адреса. другите ви е близо нали така. нали не забравям някой от Курило.
пък ако имате желание и възможност - да ми съдействате за събирането на пари за памперсите за домовете ( дано не ви досадих с тая тема) - та казвайте - искате ли в петък към 10.30-11.00 среща най накрая  bouquet

# 47
  • ... някъде преди лудницата ... до църквата!
Аз съм за срещичката и ще гледам да дойдем с Алекс, но не обещавам, че ако сме като днеска, без никакъв режим..., а и много зависи от времето!
Целувки на всички!

# 48
  • Все на втория етаж
Лелеее, аз бях я забравила тази темичка. Embarassed
За срещата съм съгласна, разбира се, когато и да е. Hug

# 49
УФ СОРИ АМА СМЯНА НА ПЛАНА - УТРЕ ЩЕ ВАЛИ.
какво ще кажете да го отложим за вторник а.
в понеделник немога щото съм без кола, а и във вторник дават хубаво време.
дайте да сме сеиозни и да е вторник. само ако времето не ни погоди гаден номер. става ли - думайте  bouquet

# 50
 newsm10

# 51
 Grinning става само пишете от колко часа и къде.....

# 52
danislavkova не сме се разбрали още за часа но предполагам,че ще бъде към 10,30-11,00ч на центъра в Кумарица нали е широко и има къде да тичат малчовците  Hug

# 53
 aalbena , ти къде се загуби бе моме...... Thinking   няма проблем звънни ми или пиши на лични когато е срещата ......       bouquet    до скоро!

# 54
aalbena , ти къде се загуби бе моме...... Thinking   няма проблем звънни ми или пиши на лични когато е срещата ......       bouquet    до скоро!

Тук съм мамче,но напоследък само чета нямам време за писане,а нещо не се засичаме навън Rolling Eyes,но във вторник ще се видим със сигурност.Радвам се,че си добре вече Hug
Хайде да идва вече вторник,че ми се иска да ви видя всичките мамчета на куп и да посмее някоя да не дойде Naughty   

# 55
Като направите срещата в Курило, ще дойдем със сигурност Party. Иначе не ми е удобно да ходя до Кумарица, количката ми е голяма, а не е удобно да го нося само дребното, че ще иска и да поспи. Laughing

# 56
момичета съжалявам но забравих че във вторник сутрин съм за памперси и после до Перник да ги закараме. много ми е неудобно, Албенка и Иренка ще потвърдят че не съм толкова несериозна по - принцип, но просто изключих. в понеделник мога но съм без кола, и във сряда вече съм абсолютно свободна.
кажете вие  bouquet

# 57
  • Все на втория етаж
Криска...аз само да потвърдя, че си много сериозна.

# 58
Криска...аз само да потвърдя, че си много сериозна.
newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
абе аз съм сериозна, ама склероза на 25 години дали съществува newsm78 newsm78

# 59
 LaughingХей, мамита - къде се изгубихте - как сте? Темичката ни нещо, пак е изостанала! Поздрави на всички!!!    bouquet

Общи условия

Активация на акаунт