Отговори
# 210
Добър ден и от мен, красавици! Hug

Днес съм по-добре Grinning

Зизу, Hug новата тема е страшно красива Heart Eyes За бюленита от нощеска...  bouquet Joy rotfImbo rotfImao

Първата странижа кърти, много ми харесва Heart Eyes

Благодаря за кафенцата и закуските  bouquet

Павлина, Hug благодаря ти  bouquet ти си знаеш за какво

Ирче, Hug милата ми spoko сега като прочетох и аз побеснях newsm61 smile3515 останах без думи... smile3505 големи простаци са от БТВ-то, какви права, какви пет лева #2gunfire #2gunfire #2gunfire  "Една на милион" ми беше много любим Heart Eyes

Юсуф/Корай да е жив и здрав и много професионални успехи му желая.

Днес като се върнах назад да ви изчета...много красоти видях, напълнихте ми душата и очите, страхотни колажи и комикси сте сътворили. Heart Eyes Браво! smile3501 Продължавайте да ни радвате с вашето творчество, момичета! Ирка, Габи, Дани, Жани, Миленче newsm51  love001 hug Дано да не съм изпуснала някоя, ако е така да ме извини, не е нарочно Hug

Ох, щях да забравя...ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes newsm18 ФЕМИР ФОРЕВЪР Heart Eyes newsm18

Хубав слънчев, усмихнат и цветен ден ви желая!

Hug Hug Hug  love001  love001  love001

Последна редакция: ср, 11 сеп 2013, 12:29 от skakalinka

# 211
  • В света на мечтите... ❤
нощни и дневни диспансерни сладуранкии  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug 

Зиз бюлетина от нощес пак кърти  Mr. Green  Mr. Green  Mr. Green   Hug  Hug  Hug

Хубав ден на всички,очертава се да не е слънчев поне при мен,щото прави опити за дъжд,но ако не е слънчев поне да е изпълнен със слънчеви усмивки  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug  Hug 

И аз да не забравя за СПАМ-а  Mr. Green

ФЕмир FOREVER   

# 212
Heart Eyes  bouquet

Зизу Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Привет и на другите Hug

Тенкю за сладкото  bouquet

# 213
Ирка Hug,жалко е че тези хора не оценяват труда който си положила,но предполагам че това няма да те спре да създаваш нови,както Габи каза има го ютубето

# 214
  • В света на мечтите... ❤
Ирка  hug  spoko много кофти ми стана чак на мен за клипчетата,представям си на теб какво ти е,иди малко в залата да си излееш гнева,те оправия нямат БТВ-то  #2gunfire дано успееш в ю туб да ги качиш  Peace  Hug  Hug  Hug

# 215
Пожелавам ви прекрасен ден ,а аз отивам да тренирам за довечера

newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18[/movе]

newsm18 newsm18 newsm18ФЕМИР ФОРЕВЪР newsm18 newsm18 newsm18

# 216
Здравейте Hug Hug Hug
Вани аз съм Peace
Зиз Hug smile3532 smile3532 smile3532 smile3532
Ч.Р.Д. на Юсуф да е жив и здрав и много професионални успехи.
Son 2 #medcezir smile3539 smile3539 smile3539
Успешна Сряда Hug Hug Hug Hug Hug

# 217
Бибо  Hug Добавих те  Laughing

От тези кандила и помпони и тимове станах ек така #Silly rotfImbo

# 218
Аууу цветна и безгрижна много ми хареса.Честити дрешки Вани Hug

# 219
Зиз,  smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532

Рони, честити флорални дрешкии   bouquet

# 220
САМО ФЕМИР.....САМО ФЕМИР.....................САМО ФЕМИР.........САМО ФЕМИР...........САМО ФЕМИР.....

# 221
СерТай Форевър!!! Лав стори...айм сори...Фемир Невър!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чей ся да дигнем пушилкЯта да нИ мож си намерите помпонитИ... Whistling

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 222
СерТай Форевър!!! Лав стори...айм сори...Фемир Невър!!! Mr. Green Mr. Green Mr. Green

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Чей ся да дигнем пушилкЯта да нИ мож си намерите помпонитИ... Whistling

bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop
   party006 bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

# 223
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
САМО ФЕМИР.....САМО ФЕМИР.....................САМО ФЕМИР.........САМО ФЕМИР...........САМО ФЕМИР.....
Да нИ станИ ...да нИ станИ... bishop bishop bishop bishop bishop bishop bishop

Влъх, що си изкарала балон'тИ...да ни се объркала нещо? Joy Joy Joy

# 224
АЙДЕ ТОГАВА ХАЗАТАЙ САМО ХАЗАТАЙ...............САМО ХАЗАТАЙ.......ХАЗАТАЙ.............ХАЗАТАЙ........Да вземам  newsm18 newsm18 newsm18 newsm18 пумпоните да не се задимим от толкова прикъдяване.

Общи условия

Активация на акаунт