Отговори
# 480
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Много лошо направен епизод...режисурата е под всякаква критика. ooooh!
Като Фера тръгне да увещава Халилчик да не прави нещо на Емко...толкова се бави, че няма на къде повече.... ooooh! ooooh! ooooh!
Се едно гледа дали ше го ръгне та да каже ''Халил Япма"  #Crazy #Crazy #Crazy
Тия нейните реакции са ''късно либе за китка" Crazy Crazy Crazy

Добре, че актьорите са си добри та е поносимо. Whistling

# 481
  • Под Сините камъни
ейй туй Джансу  #2gunfire
Тия вежди на Хандето са направо нямам думии

# 482
  • У Диспансера ...♥♥♥
Та какво изтървах,е Хандела се притеснила и тя пък ,Емир  пък как си вярва по сигнала щели да ги намерят,няма да се опитат да се докопат до тела и да пишат на Корайката ,ми сигнали чакат да уловят полицаите  ooooh!

# 483
  • София

Само на Хандето ли? Ами на Санем са почти същите  Tired

# 484
  • У Диспансера ...♥♥♥
Да ве тя Ферка,все едно ще го гъделичка Емко,ма хич не се стресна значи ,тя кога се святка на Емко по стресната го дава  Whistling

# 485
Ето го топъл
http://www.kanald.com.tr/ask/Video/1Bolum-Fragmani-2/20035

Хазал е невероятна, пак го има пламъка и ЦелОфанчИ  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Брей, страхотен фрагмент, много красива Хазал Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

+1!

Браво на Хазал!Харесва ми и това е!

# 486
  • Под Сините камъни
Сега пуснах фрагманта на новия филм на Хазалчето на щерката.Каза,че като Фериха е по убедителна в любовта към Емир отколкото сега с новият партньор.Тя турски сериали не гледа.Ама ще видим. И на мен ми харесва новата и визия.

# 487
Влъх,дърт е  Mr. Green September 24, 1976 ше му пишим честитка скоро  Mr. Green

# 488
Да ве тя Ферка,все едно ще го гъделичка Емко,ма хич не се стресна значи ,тя кога се святка на Емко по стресната го дава  Whistling
Ама забелеза ли сцената с мотиката...тоя му прекопа градинката...тя не мое мъцне... Crazy

# 489
  • У Диспансера ...♥♥♥
Жалко създание пред мен,ох ма и самочувствие има значи ,и с тая бутилка как го измисли,Емко пък голямо заключение направи ,бил психично болен,да ве ще отстъпи,брех тая китайска запалка значи  провали цялата работа  Joy Joy Joy Тука е много смешно,ще умре ама няма да ти каже бе ,ако знаеш какъв инат е щеше да се откажеш много бързо  Mr. Green

# 490
  • Под Сините камъни

Само на Хандето ли? Ами на Санем са почти същите  Tired
да бе  ooooh!

# 491
дърт дърт ама още става че и младо гадже си е хванал  Mr. Green онази пискливата от сериала е залюбил  Crazy

# 492
дърт дърт ама още става че и младо гадже си е хванал  Mr. Green онази пискливата от сериала е залюбил  Crazy
Тоя се е пръкнал на моЙтУ РД... Laughing

# 493
  • У Диспансера ...♥♥♥
Ама забелеза ли сцената с мотиката...тоя му прекопа градинката...тя не мое мъцне... Crazy
Не ми говори,момчето ще изкърти леглото,само ония като се доближи до нея,а тя само ъхъ,ъхъ,все едно нея измъчват пфууууу  ooooh!

# 494
Тоя се е пръкнал на моЙтУ РД... Laughing
то все хубави хора бе на тази дата  Hug

Общи условия

Активация на акаунт