Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 323
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
# 511
  • Стара Загора

Всички кремове са с еднаква консистенция. Много са хубави, подходящи са за нормална кожа. Овлажняват добре и не оставят мазен филм. Peace

# 512

Всички кремове са с еднаква консистенция. Много са хубави, подходящи са за нормална кожа. Овлажняват добре и не оставят мазен филм. Peace
[/quote

Ок благодаря,мадам  bouquet.Достатъчно причини да си ги поръчам,а дори са на изгодна цена.

# 513
  • Стара Загора
--- ^ не вмъквай в коментара на този преди теб твоя, че така е объркващо и понякога трудно за разбиране дали е само цитат или има и писано. Laughing

Относно кремовете - добра им е цената, само реши кои аромати са твоите.
Paradise е плодов, но приятен. Джордани е по-силен, не се харесва на всички (освен, ако не го познаваш). Обаче заедно с Амбър Еликсир са подходящи за сега. Елви е лек, пролетен за мен аромат. Peace

# 514
Да, кремовете са си ок, само наистина аромата е важен избор Simple Smile
Аз лично не препоръчвам Джорданито, този аромат е специфичен и прекалено силен.

Иначе, да споделя малко мнение за новите продукти за изтощена коса - HairX Restore Therapy - много доволна Simple Smile

Ето тук съм писала повече за тях: http://consultantori.blogspot.com/2014/02/hairx-restore-by-oriflame-hairx.html

# 515
Ароматите са въпрос на предпочитание. Аз използвам крем за тяло, рол-он и ПВ GIORDANI.

# 516
Благодаря,за помоща момичета.Трябва ми лек,пролетен аромат. Simple Smile  bouquet

# 517
Благодаря,за помоща момичета.Трябва ми лек,пролетен аромат. Simple Smile  bouquet

Определено ELVIE

# 518
Аз никой крем/лосион за тяло на Орифлейм не харесвам.Особено тези парфюмните  Sick
Стягащия лосион за тяло,както и крема за корем ,обаче са страхотни  Peace

# 519

Определено ELVIE

ЕЛВИ мирише на обикновен крем, не че е лошо, но няма аромат на парфюм. Peace

# 520
  • Стара Загора
Благодаря,за помоща момичета.Трябва ми лек,пролетен аромат. Simple Smile  bouquet

Виждам, че са посочили Елви, но и Paradise е добър за пролетта. Малко по-наситен и плодов, все пак много хубав. Моя свърши лятото, ама си имам парфюма. Mr. Green
Елви е доста по-лек от него. Peace Precious също е подходящ. Леко сладък. Peace

Последна редакция: чт, 06 фев 2014, 14:29 от iv4enceto_91

# 521

Благодаря,дами! Не съм ползвала нито един от тях,затова питам за мнения.Мисля,да си поръчам и после ще кажа отзиви.  bouquet Joy

# 522
Мацки, има ли някъде в София шоурум или магазин на Oriflame, където могат да се тестват парфюмите им от тестери с пръскалки, за да не купуваме насляпо

# 523
  • Стара Загора
В някой офис евентуално, но по скоро ще трябва да си поръчаш мостри. Едва ли някъде има изложени всички аромати.

# 524
Много хубава тема!!!!!! Имам едно запитване кум консултантите интересуваме ексфолиантната ръкавица за баня дали още се зарежда.Искам много да си подменя моята, но като попитам консултантите, които познавам не са чували. Ако някой може да ми отговори ще съм му много благодарна.

Общи условия

Активация на акаунт