Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 447
  • 731
  •   1
Отговори
# 360
благодаря за отговора.аз принципно съм с кожа, склонна към образуване на акне и съм ползвала всичко от въпросната серия без маслото и този крем.сега съм с измиващия гел за лице с грейпфрут и съм доволна.трябва ми нещо за изгаряне на пъпки, защото не мога окончателно да се отърва от тях.имаше един лечебен гел, но не го виждам вече.действаше безотказно, беше от младежката серия в бяла опаковка.

# 361
наясно съм с това,че не гори пъпки крема.трябва ми наистина нещо леко и бързо попиващо, което да овлажнява кожата, защото на моменти доста се изсушава от салициловата киселина в измиващия гел.

# 362
Някоя от вас или клиент взимал/а ли е от бебешките неща - шампоан и олио - дали сте доволни?
И фдт Екобюти дали е хубав?

# 363
Някоя от вас или клиент взимал/а ли е от бебешките неща - шампоан и олио - дали сте доволни?
И фдт Екобюти дали е хубав?
Страшно харесвам бебешката серия.Малкият се роди с много суха кожа,пробвала съм доста марки,тази серия успешно замести А-дерма  Peace
За ФДТ какво търсиш? Не е лош,не ми омазнява лицето,за покривност малко не мога да кажа,понеже до скоро ползвах ФДТ и пудра 2в1 и този ми се струва малко лек  Rolling Eyes

Последна редакция: сб, 04 яну 2014, 10:14 от GodaiVa

# 364
Благодаря ти  Hug

# 365
Момичета, имам нужда от консултация - искам да си поръчам новия ФДТ Perfect Fusion, но не мога да избера цвят.До сега съм ползвала ФДТ  Giordani Gold  цвят natural beige. Кой от петте предложени цвята на  Perfect Fusion се доближава до цвета, който ползвах до сега?

# 366
  • Перник
Момичета, имам нужда от консултация - искам да си поръчам новия ФДТ Perfect Fusion, но не мога да избера цвят.До сега съм ползвала ФДТ  Giordani Gold  цвят natural beige. Кой от петте предложени цвята на  Perfect Fusion се доближава до цвета, който ползвах до сега?

Според мен можеш да си вземеш спокойно същия цвят - аз съм ползвала natural beige на матиращия, кислородния, everlasting фон дьо тен и ББ крема. Няма разлика в цвета. Сравнявах наскоро за клиентка natural beige на everlasting, ББ крема и Джордани - пак няма разлика  Peace

За бебешката серия - ползвали сме шампоана, но преди около 5 години. Беше ОК.

# 367
  • в огледалото на живота

Ако питаш за тази,да доволна съм  Peace
Скрит текст:
Момичешката я имаме в къщи цялата....ама си имам и една малка кокетка.. Blush
Държа да отбележа,че шампоана не люти/изпробвах го на себе си/и е с много приятен аромат на пъпеш... Heart Eyes

# 368
Момичета,какво ще кажете за диамантения крем ? Имам околоочния крем и мицералната вода и ми се иска да си запълна серията.На 27год. съм,имам някоя друга назолабиална бръчица,по принцип кожата ми е нормална,в различни периоди(най-често около МС) склонна към някой комедон или пъпка. Дали е подходящ за мен,дано не запушва порите  Rolling Eyes

# 369
  • София
Да имате реални снимки на фон дьо тена:
Колебая се между първите два цвята.
Perfect Fusion е фон дьо тена на 3стр. от каталог 01.
http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-54600070

# 370
  • в огледалото на живота
Шампоана от серията с Мед и мляко добър ли е?
Ползвала съм само крема,но виждам,че е с намалена цена в януарския каталог и се чудя дали да не го взема.. newsm78

# 371
  • Пловдив
Да имате реални снимки на фон дьо тена:
Колебая се между първите два цвята.
Perfect Fusion е фон дьо тена на 3стр. от каталог 01.
http://bg.oriflame.com/news/show.jhtml?content=ne_items-54600070

Снимки нямам, но преди 3-4 дни си получих фон дьо тена с цвят Ivory. С бяла кожа съм, като нюанс ми е добре. Мисля, че Порцеланът е твърде светъл. Ето две снимки от сайта на Орифлейм как изглеждат първите два цвятa:

Скрит текст:

Шампоана от серията с Мед и мляко добър ли е?
Ползвала съм само крема,но виждам,че е с намалена цена в януарския каталог и се чудя дали да не го взема.. newsm78

Страхотен е, а в комбинация с балсама косата става уникална Simple Smile Бях много скептична, но след като го пробвах, бързо-бързо си промених мнението и вече ползвам втора опаковка шампоан и имам още една резервна Simple Smile
А ти кой крем си ползвала? Мисля да се сдобия с още неща от серията, но ми се иска да чуя няколко мнения.

Последна редакция: сб, 11 яну 2014, 14:16 от mese4inkata

# 372
Тъй като не успях да направя 100 т. в 12 каталог на Орифлейм,
искам да помоля ако някой има право да вземе гофретника с повече точки, а не му трябва, да ми пише на лични, понеже искам да взема гофретник.

# 373
Момичета,искам да поръчам Еколаген 3 бр. крем,изписва ми,че няма налично и на въпросителната,която излиза пише,че ще бъде добавен продукта като е наличен.Знам,че става дума за в рамките на 3 каталога.Въпроса ми е на промоционалната цена ли ще бъде?

# 374
  • в огледалото на живота
Месечинката,благодаря за мнението   bouquet
Аз и двата вида крем/за ръце и тяло/съм ползвала;много приятно хидратират,аромата не е натрапчиво силен.
Значи продължавам и към следващите продукти от тази серия!

Общи условия

Активация на акаунт