Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 436
  • 731
  •   1
Отговори
# 390
Сапуните Precious Moments са нов продукт за каталог 2. Ще ги пробваме тогава. Аз имам добро предчуствие - парфюма ми е много любим.  Laughing

# 391
Ще чакам отзиви тогава.

# 392
Zdraveite neznam dokolko e podhodqshta temata za tuk.no bih jelal da vi zadam vupros.neznam kak i kum kogo da se oburna za kompetentno mnenie.s priqtelkata mi imame svobodno pomeshtenie koeto bihme jelali da napravim ofis na oriflame ili magazin na oriflame,tq e konsultant na oriflame,znaete li kakvi sa vuzmojnostite i dali biha ni pozvolili da napravim magazin na oriflame kadeto da prodavame tehni produkti.

# 393
Мисля, че за да отвориш офис, трябва да имаш определено ниво.

# 394
За да направите офис на Орифлейм трябва да сте на мениджърско ниво. Всеки мениджър има право да отвори офис за доставки на поръчки, но там не е разрешено да продавате продукти, така че магазинът отпада като вариант.

# 395
  • Пловдив
Имам въпроси за няколко продукта, които мисля да се взема следващия (2ри) каталог, дано се намери ентусиаст да ми отговори Simple Smile
Какво мислите за:
- серията Studio Artist? Харесала съм си основата, фон дьо тена с цвят Fair Nude и коректора с цвят Light;
- комплектът за вежди - струва ли си? Много съм му се наточила;
- червилата Цветна капка - спрях се на два нюанса (Rose Elixir, Peach Sensation), като е напълно възможно да се откажа от втория, тъй като на миниатюрната картинка в каталога ми изглежда твърде ярко, а аз искам нещо ненатрапчиво;
- моливите Kohl, и по-точно цвета Nude - меки ли са, лесно ли се нанасят, изобщо заслужават ли си?

# 396
  • Перник
Имам въпроси за няколко продукта, които мисля да се взема следващия (2ри) каталог, дано се намери ентусиаст да ми отговори Simple Smile
Какво мислите за:
- серията Studio Artist? Харесала съм си основата, фон дьо тена с цвят Fair Nude и коректора с цвят Light;
- комплектът за вежди - струва ли си? Много съм му се наточила;
- червилата Цветна капка - спрях се на два нюанса (Rose Elixir, Peach Sensation), като е напълно възможно да се откажа от втория, тъй като на миниатюрната картинка в каталога ми изглежда твърде ярко, а аз искам нещо ненатрапчиво;
- моливите Kohl, и по-точно цвета Nude - меки ли са, лесно ли се нанасят, изобщо заслужават ли си?

Ползвала съм фон дьо тен Studio Artist и не съм очарована. Natural Beige ми жълтееше, лицето ми лъсваше бързо... Everlasting е в пъти по-добър според мен.
От комплекта за вежди нямам лични впечатления, но една клиентка го поръча и е много доволна - стои много по-естествено от молив за вежди.
От червилата Цветна капка имам точно Peach Sensation. Не е много ярко, оранжевеещо е, но зависи и от цвета на устните как точно ще стои при теб. Иначе самото червило е много меко и приятно, по-скоро като балсам.
Молив Kohl имам черен и го ползвам за водната линия. Там се нанася лесно, траен е.

# 397
  • Пловдив
Много благодаря   bouquet

# 398
  • Бургас
аз имам комплекта за вежди,доволна съм,препоръчвам

# 399
За съжаление отново нямам продукта, който замества куриерската такса.  Crossing Arms

# 400
  • Варна
На мен Studio Artist пък много ми харесва, но зависи с какъв тип кожа си. Той е за нормална. Everlasting е за мазна кожа. Fair Nude мисля, че е доста светъл цвят. На мен страшно ми пасва Olive Beige, но пак си е индивидуално, разбира се. Simple Smile
Kohl моливите се разнасят супер лесно, меки са, а този цвят Nude е страхотен, по-естествено седи от бяло.
От Цветната капка и аз имам Peach Sensation - на мен ми седи пък като нежно розово, явно зависи и от естествения цвят на устните. Rose Elixir-а тотално не ми дава никакъв цвят, седи като nude червило, но зависи какъв ефект търсиш... защо не си поръчаш мострички?

А, да, за основата забравих да кажа - не съм я ползвала, но имам позната, която е много доволна от нея. Wink

# 401
За съжаление отново нямам продукта, който замества куриерската такса.  Crossing Arms
Aз най - сетне разбрах как става. Не ми го засича, защото избирам куриер, а за да го засече трябва да е до поща. Яд ме е, че пропуснах нежната грижа.

# 402
За комбинирана кожа какъв ФДТ препоръчвате?

# 403
  • Пловдив
На мен Studio Artist пък много ми харесва, но зависи с какъв тип кожа си. Той е за нормална. Everlasting е за мазна кожа. Fair Nude мисля, че е доста светъл цвят. На мен страшно ми пасва Olive Beige, но пак си е индивидуално, разбира се. Simple Smile
Kohl моливите се разнасят супер лесно, меки са, а този цвят Nude е страхотен, по-естествено седи от бяло.
От Цветната капка и аз имам Peach Sensation - на мен ми седи пък като нежно розово, явно зависи и от естествения цвят на устните. Rose Elixir-а тотално не ми дава никакъв цвят, седи като nude червило, но зависи какъв ефект търсиш... защо не си поръчаш мострички?

А, да, за основата забравих да кажа - не съм я ползвала, но имам позната, която е много доволна от нея. Wink

Кожата ми е суха, така че щом Everlasting е за мазна, със сигурност не е за мен. С много бяла кожа съм и обикновено ако не най-светлия, то следващият ми е идеален. Гледах снимки на Olive Beige (Studio Artist), изглежда много подходящ, но се притеснявам да не ми дойде тъмен, че не ми се иска да ходя като конника без глава Simple Smile От червилата се отказах. Задължително ще си взема и двата молива Kohl, както и комплекта за вежди и коректора Studio Artist, много ви благодаря за препоръките Simple Smile Все още се двоумя на основата, понеже адски ми харесва прасковения блясък на Very me и си го ползвам като основа.

bouquet

# 404
За комбинирана кожа какъв ФДТ препоръчвате?

Аз съм с комбинирана и от Орифлеймските съм ползвала адаптиращия се, който ми понесе много добре (не личеше, че имам нещо на лицето и не лъщеше изобщо). Та ако си решена да ползваш от тази марка, един глас за адаптиращия се.

Общи условия

Активация на акаунт