Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 388
  • 731
  •   1
Отговори
# 450
Аз щом получа следващ каталог и веднага го пускам. Докато дойде началната дата на каталога обикновено пускам поръчка, за да съм сигурна,че няма да има липси.

Някой ползва ли ПВ More by Demi. Аз си я поръчах от намалението и съм очарована, много е траен.

# 451
С въпросната за щастие имам контакти единствено като съученичка. А спонсор ми е една дама от форума, която страшно ми помогна в началото Heart Eyes
Скрит текст:
Шампоан "Мед и мляко" го препоръчва  с първо изречение *Виж колко ти е гадна косата* Rolling Eyes

# 452
Момичета, може ли да ми препоръчате нещо за лице, което да намаля черните точки, да почиства, да свива порите? Кожата на лицето ми е и мазна, и суха в различни моменти, но повечето пъти е мазна. На всичкото отгоре е много чувствителна, от повечето неща се зачервява страшно много, носът ми пламва направо. Благодаря. Hug

# 453
  • София
Днес си получих поръчката,имаше и шампоан "мед и мляко".Може ли линк към следващия каталог?

# 454
Днес си получих поръчката,имаше и шампоан "мед и мляко".Може ли линк към следващия каталог?
http://bg.oriflame.com/products/catalogue-viewer-next.jhtml
Но трябва да влезеш с консултантски номер и парола.... За клиенти не се отваря, доколкото знам Simple Smile

# 455
Момичета, може ли да ми препоръчате нещо за лице, което да намаля черните точки, да почиства, да свива порите? Кожата на лицето ми е и мазна, и суха в различни моменти, но повечето пъти е мазна. На всичкото отгоре е много чувствителна, от повечето неща се зачервява страшно много, носът ми пламва направо. Благодаря. Hug
Опитай Измиващия гел с Чаено дърво и розмарин - http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=21350. Подходящ е за комбинирана кожа и не изсушава прекалено, както тийн серията.  Използвай и ексфолиант 2 пъти седмично, за да ти се поизчистят черните точки, но нежен от рода на:  http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23744 или http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=20371. Това препоръчвам за чувствителна, но комбинирана кожа като твоята. Добре е през деня да използваш и крем, за да те предпазва от мръсотията наоколо. Пробвай крема с Чаено дърво, защото е и антибактериален и много нежен /и за чувствителна кожа става/ http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=23675 или Оптималс за комбинирана кожа - http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=25196
Надявам се да съм била полезна Simple Smile

# 456
# 457
  • Пловдив
Имам въпрос - когато закъснея с плащането на фактурата и трябва да си платя глобата, как става това? В офиса, където си получавам поръчката, в банката, или нещо друго?

# 458
Някой ако иска палитрата на Деми мур Power red да пише на лично да се разберем нещо  Wink
Въпреки,че ми е далеч 40год. от 2 дена ползвам околоочния и крема "Диамант" .Кожата ми е направо възобновена(дължа ги на Алба и Бета-киселините,които имат ефект,като след пилинг).Удрям един курс с крема,после минавам на по-леки  Simple Smile

# 459
  • Русе
Здравейте, имам няколко въпросчета:

В К-2 на стр. 29 има хубава гривна, моля който има възможност да я види, да ми каже диаметъра в сантиметри!

Офертата с поръчката на Воларе+Спирала на супер цена, само за 1 комплект ли важи, или мога да я предлгам и на клиенти?

Струва ли си според вас този гофретник, доста точки още ми трябват от К-1 и се чудя?

# 460
  • Русе
Имам въпрос - когато закъснея с плащането на фактурата и трябва да си платя глобата, как става това? В офиса, където си получавам поръчката, в банката, или нещо друго?
може и в банката, като посочиш данните на фактурата за която си закъсняла. Ако в офиса ти не може да се плащат фактури, няма да може и глобата да си платиш там. Други варианти няма.

# 461

В К-2 на стр. 29 има хубава гривна, моля който има възможност да я види, да ми каже диаметъра в сантиметри!

Офертата с поръчката на Воларе+Спирала на супер цена, само за 1 комплект ли важи, или мога да я предлгам и на клиенти?

Струва ли си според вас този гофретник, доста точки още ми трябват от К-1 и се чудя?
Гофретника е сладурски.Ако имаш 2 деца като мен,ще се утрепеш да печеш там-май 6 бяха формичките  ooooh! На мен ми харесва,имам си направени вече точки за него,поръчвам го,пък какъвто ще да е-за 10лв. какво да очаквам  Laughing

# 462
  • Пловдив
може и в банката, като посочиш данните на фактурата за която си закъсняла. Ако в офиса ти не може да се плащат фактури, няма да може и глобата да си платиш там. Други варианти няма.

Благодаря Simple Smile В офиса не се плаща, така че като отида в банката, ще видя какво ще кажат там и как ще стане работата. А глобата беше 4 лв. или се бъркам?

# 463
  • Русе

Благодаря Simple Smile В офиса не се плаща, така че като отида в банката, ще видя какво ще кажат там и как ще стане работата. А глобата беше 4 лв. или се бъркам?
Толкова беше, но си я провери за всеки случай от Справки - Фактури, от там може да си разпечаташ и платежно нареждане, или поне да го видиш с какви реквизити е попълнено.

# 464

Страхотна е. Обмислям да си я взема за бала, но трябва да разбера колко е минималния диаметър, защото всяка гривна, която пробвам ми пада.

Общи условия

Активация на акаунт