Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 339
  • 731
  •   1
Отговори
# 480
Някой получи ли гофретника?

# 481
  • Стара Загора
Привет момичета, скоро нещо нямах много време да поствам нови статии и да качвам снимки на продуктите, но сега успях да подготвя една статия за новата серия Velvet. На мен лично ми хареса, така че ще си взема от нея. И спиралата Hyper Stretch XL ми хареса Simple Smile

Снимките са тук: http://www.consultantori.com/news/74-sensual-velvet-by-oriflame.html

Утре ще гледам да кача снимки и за другите нови продукти Simple Smile

Само да споделя, че новия сапун във формата на сърце има божествен аромат, влюбих се в него Simple Smile

Много благодаря.  bouquet

Отпада червилото, което бях харесала. Както и предполагах - въобще не е това, което изглежда. Добре, че не поръчах вчера. Grinning

# 482
  • София
Четката за коса добра ли е за цената си?

# 483
Имам нужда от съвет.Мое рег. момиче платило ден след като е изтекла фактурата.Казах и да внесе +4лв. не го е направила.Ще и пусна ли кредита и как ще си вземе орифлейм парите за забавянето?

# 484
  • Варна
Имам нужда от съвет.Мое рег. момиче платило ден след като е изтекла фактурата.Казах и да внесе +4лв. не го е направила.Ще и пусна ли кредита и как ще си вземе орифлейм парите за забавянето?

Първо да види в профила си на Фактури дали й висят неплатени 4лв (утре да види - в делничен ден), щото доколкото знам, понякога ги начисляват 1-2 дена след крайния срок на фактурата. Ако има, няма да са й спрели кредита (спират го на 21-я ден чак). Нека да отиде в банката с фактурата и да каже, че трябва да преведе още 4лв по същата фактура, това е. Simple Smile

Аз пък искам да ви питам тия охлаждащи дискове за околоочния контур за многократна употреба ли са? (предполагам, че да, ама все пак... Laughing)
http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=26937

# 485
Момичета, някой иска ли гофретник?

# 486

Балсамът за коса мед и мляко мие ли се от косата или е за след къпане, не го пише на етикета  Blush

# 487
  • Варна

Балсамът за коса мед и мляко мие ли се от косата или е за след къпане, не го пише на етикета  Blush

Мие се Peace

# 488
Мерси, Касис  Hug

# 489
  • Перник
Четката за коса добра ли е за цената си?

Имах поръчана - клиентката ми каза, че е много хубава, ползвала е и преди четка на Орифлейм.

Иначе съм разочарована от поръчката си, или по-точно от липсата на половината продукти. А поръчах в първия ден на каталога. Днес ще пускам пак, защото сайтът дава като налични част от продуктите, които ми липсваха.

# 490
Да похваля серума Диамант http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=18437
Ползвам цялата серия-мицералния р-р,крема,околоочния и този серум. Смятам,че за жена 45+ ще и бъде слаб на 100% .Кожата ми страшно се избистри и изравни.
Специално серума играе роля като пилинг,на сутринта измивам лицето,кожата е гладка,розова,мека.Но не е за всяка вечер  Peace

# 491
  • Бургас
Някой получи ли гофретника?
аз,но ще помоля някой за сполучлива рецепта

# 492
Мнения за гел за борба с целулита Perfect Body и ексфолииращата глинена маска "Шведска СПА терапия"?

# 493
Аз го харесвам, а и диска е много приятен за масаж Simple Smile
Иначе, аз в момента използвам от същата серия, но против стрии и съм много доволна.

Опитай крема, мисля, че няма да съжаляваш.

# 494
А този за стриите действа ли изобщо?

Общи условия

Активация на акаунт