Орифлейм - тема за клиенти и консултанти - 9

• 54 255
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
Здравейте,дами! Има ли къде да разгледам следващия каталог?Искам да погледна в бъдещето Rolling Eyes  bouquet

# 601
  • Стара Загора
Здравейте,дами! Има ли къде да разгледам следващия каталог?Искам да погледна в бъдещето Rolling Eyes  bouquet

Да, тук http://consultantori.blogspot.com/2014/02/oriflame-sledvasht-katalog-4-4.html

# 602
Благодаря,нного! Сядам да го разгледам. Simple Smile

# 603
Изпробвах новия екфолиант за лице с мултивитамини,страхотен е ! http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30048

Получих си и машата-сешоар на Remington по програмата за спонсори. Ама съм много куца в ръцете и никак си не мога да се правя с нея-нито обем,нито къдрици,нито изправяне  ooooh! Най-вероятно ще си я ползвам само като сешоар.Ако някой много я е искал да пише на лично  Flutter

# 604
Изпробвах новия екфолиант за лице с мултивитамини,страхотен е ! http://bg.oriflame.com/products/product-detail.jhtml?prodCode=30048

Получих си и машата-сешоар на Remington по програмата за спонсори. Ама съм много куца в ръцете и никак си не мога да се правя с нея-нито обем,нито къдрици,нито изправяне  ooooh! Най-вероятно ще си я ползвам само като сешоар.Ако някой много я е искал да пише на лично  Flutter
аз също вече имам ексфолианта - страхотен е, много летен аромат! Simple Smile

# 605
Aз го чакам.Надявам се да ми хареса. Rolling Eyes

# 606
  • Варна
Поръчах от тези червила:
Скрит текст:

Моето е като последното на снимката. Хубав цвят, но малко по-трудно се разнася, по-сухо е, не е като старите Pure Color. Има леки блещукащи частички. И, сякаш, малко поизсушава устните.

Този ексфолиант, дето го хвалите, освен хубав аромат, нещо друго притежава ли?  Simple Smile

# 607

Този ексфолиант, дето го хвалите, освен хубав аромат, нещо друго притежава ли?  Simple Smile

Ескфолира чудесно,остава приятно усещане за чистота и хидратация.Много е добър  Peace

# 608
Поръчах от тези червила:
Скрит текст:

Моето е като последното на снимката. Хубав цвят, но малко по-трудно се разнася, по-сухо е, не е като старите Pure Color. Има леки блещукащи частички. И, сякаш, малко поизсушава устните.

Освен всичко и не изсушава прекомерно!
А за червилата - нанасяй първо балсам за устни, а отгоре червилото.

# 609
  • Варна
Този ексфолиант има 2 парабена - ще се въздържа.

Пробвах и с балсам преди червилото - още по-зле е, не се разнася равномерно.

# 610
Този ексфолиант има 2 парабена - ще се въздържа.

Пробвах и с балсам преди червилото - още по-зле е, не се разнася равномерно.
ами то така или иначе и в червилото ти се съдържа propylparaben, както и в 99% от нещата на марката, така че... Лично на мен това не ми пречи - има далеч по-опасни в-ва, които се слагат вместо парабените!
П.с.  - пробвай с друг балсам, не всички балсами са еднакви

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 10:04 от Coral_2013

# 611
  • Стара Загора
Аз не разбирам какво толкова се хванаха всички за тези парабени, преди години като не знаехте за тях как ползвахте всичко? Laughing А и това са съставките, без които продукта не издържа дълго и след 2-3 месеца (примерно) вече ще трябва да го хвърлите. От приятелка химик го знам. Peace

# 612
Аз не разбирам какво толкова се хванаха всички за тези парабени, преди години като не знаехте за тях как ползвахте всичко? Laughing А и това са съставките, без които продукта не издържа дълго и след 2-3 месеца (примерно) вече ще трябва да го хвърлите. От приятелка химик го знам. Peace
абсолютно, освен това повечето продукти са на основата на вода, а във водата за седмица може да се развие бактерия и да развали целият продукт, затова и са нужни консверванти (задължителни са по закон дори). Факт е, че не харесвам когато видя 3-4 парабена в продукт, ако е 1 да, но повечко не оодбрявам. Относно говоренето, че парабените синтезирали естроген в организма и оттам причинявали рак на гърдата, чела съм изследване, в което се казва, че 100 грама броколи съдържат повече естроген, отколкото продукт с парабен.

# 613
  • Варна
Едно е да не знаеш, че има вредни съставки, друго е да знаеш, нали?  Wink

Някъде из едно тв предаване чух мнение от специалист, че ако парабените са повече от 4-5, тогава вече не е добре, ако са по-малко - по-малкото зло.

Така че с единия парабен в червилото ще го преживея някак си. Не съм чак побъркана на тема парабени.  Simple Smile

# 614
Харесах си ексфолианта за тяло Discover Mexico.Oт душ -гела съм доволна,а ексфолианта не съм ползвала.Хубав ли е,ексфолира ли добре? Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт