Отговори
# 180
Гъбак,на и аз като тебе мисля,ама някой от мухата слон направиха,не искам да задълбавам,че доста неща мога да кажа в дадената тема  Whistling
...и нека плИдУариЯта започнИИИИ...вИднага... Joy
Много бързо ще я изпишем,а те там не са свикнали така,не искам да им развалям порядките  Joy Joy
Тая па...иди фърли неколко плюнки на лево и на десно и си ела...остай ги се разлагат от кисилината...на Пришълеца... Joy hahaha
Joy Joy Joy

Гъбке Mr. Greenтаз не дава и на мене Mr. Green

За diksi съдя за авторски права Naughty Mr. Green

Тия пък само се красотат ooooh!

# 181
Благодаря ви,но стана,не ми трябват имена вече  Joy

# 182
кое име използва  Mr. Green

# 183
Ех, не става с Хрома в тази тема и това си е. Sick

# 184
  • нещотърсачка НАРЦИ Love is everything
Ирка, голям виц, къз!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Я па не смеем да погледнем в оная тема, оти нали с поглед ги отваряме катинар`ти и ключалк`ти. hahaha hahaha hahaha

# 185
кое име използва  Mr. Green

Roni85 Hug

# 186
  • У Диспансера ...♥♥♥
На 1-ва страница е проблема,и аз съм така ,иначе като я прескочиш не се появява,явно докато я изпишем ще е така  ooooh!

# 187
Наде мини на мозилата Rolling Eyes аз хрома го ползвам за превод на някоя страница само Rolling Eyes

# 188
  • У Диспансера ...♥♥♥
Оооо тия Ясемин и Саваш,загледах се че ги дават по нова,той и друга жена има,аууу и я заведе Ясемин да живеят заедно с другата,ма голям льольо и тоя значи  ooooh!

# 189
  • Кралица-майка ВлъхоУсойница
Ирка, голям виц, къз!  rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Я па не смеем да погледнем в оная тема, оти нали с поглед ги отваряме катинар`ти и ключалк`ти. hahaha hahaha hahaha
Ай и другия SUPERNATURAL....ох ше умра с вас... Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 190
На 1-ва страница е проблема,и аз съм така ,иначе като я прескочиш не се появява,явно докато я изпишем ще е така  ooooh!
Не е на 1-ва а на 2-ра...тва на Дида почерпката фалшименто.. Mr. Green
Казах и да я изтрие ама не чуй тва... Whistling

# 191
  • У Диспансера ...♥♥♥
Тя бая фалшименто ще е щом ни сразява всичките с нея  hahaha hahaha

# 192
Тя бая фалшименто ще е щом ни сразява всичките с нея  hahaha hahaha
Беги...съсипа ми убавия диспансер....само дет ремонт правих... Joy Joy Joy

# 193
При мен е на всяка страница от темата, даже не ми дава възможност да прескоча проблемните, още отначало ме отхвърля. ooooh!
Явно темата ме неще  Crossing Arms и не ми се мъчи с Експлоара, и то само тук, а и вече си публикувах резюметата за предстоящите епизоди тази вечер, които се очертават последни засега.
Ако и занапред е така с другите теми на ОС....хич не бих си причинявала неудобство с Експлоара.
Вани, докато се поява, като охлюв с този браузър и да ти предложа да използваш моя ник, и ти си успяла, браво.

# 194
  • Още у мъглата ...

Наде  Hug Абе аз съм си с хрома в темата и си се разхождам по страниците и НП  Thinking
Не знам що на някои от вас се пъне   newsm78
Или аз щот съм си с магическото кълбо и всички врати са отворени  Mr. Green Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт