Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 095
  • 749
  •   1
Отговори
# 60
Останах без сериал. Само един Декстър ми остана и той скоро ще свърши.
Докато чакам да започне някой от тези, които гледам, май ще прегледам - Bones. Гледам, че се коментира почти във всеки пост.

# 61
Докато чакам да започне някой от тези, които гледам, май ще прегледам - Bones. Гледам, че се коментира почти във всеки пост.

Bones е от типа на CSI, но доста по-разчупено и забавно, с любовна линия и вместо доказателства се изследват кости. Grinning Аз го харесвам, но да не очакваш нещо друго...

# 62
  • Ямбол

Гледай френския-Спирали, много добра кримка е.  Peace

Аз съм запленена от Карнавал, току-що приключих 1-ви сезон. Прекарасен сериал.  Peace Точно такива заплетени и мистериозни истории харесвам.  Simple Smile

# 63
И аз го почвам тогава щом ти е харесал на теб. Grinning

# 64
  • срещу двата комина :)))

Гледай френския-Спирали, много добра кримка е.  Peace

Аз съм запленена от Карнавал, току-що приключих 1-ви сезон. Прекарасен сериал.  Peace Точно такива заплетени и мистериозни истории харесвам.  Simple Smile

един от най-добрите сериали, които съм гледала  Peace както и Рим

# 65
на Карнавал какво му е резюмето?

Хейвън или както там се произнася (не съм добре с английския) го свалих и започвам....струва ми се точно по мой вкус. абе приемам всякакви съвети и насоки за свръхестествени сериали,освен: Истинска кръв,Древните,Вампирските дневници,Стрела,Красавицата и звяра,Лунна светлина (ама този едва ли някой би ми го препоръчал.супер е,но знаете...един сезон),Свръхестествено разбира се (за малко да го пропусна) и.....не си спомням вече кой гледам ххахах....ааа да! снощи свърших и Изгубено момиче,който между другото много ми харесва! много е пикантен,с чувство за хумор по мой вкус и хубави мацки:)

# 66
Haven, Eureka и Warehouse 13 се предполага, че са в една Вселена.
Имат и кросоувър епизоди...
Могат да се гледат заедно и поотделно.

# 67
  • София
Оо, свръхестествени.. Fringe, Eureka, Once upon a time, Defiance, Da Vinci's Demons, El Barco, Misfits, Revolution, Arrow, 666 Park Avenue, Awake, The river, Touch, Alcatraz, The secret circle, Grimm, Alphas, Falling Skies, Warehouse 13, The Gates, Game of thrones, Flash forward, Legend of the seeker, No ordinary family, Being human, The Dresden Files, The 4400, Jericho, Terra Nova, Sanctuary, Charmed, Lost, Heroes, Merlin, The walking dead, True blood.. другите си ги казала. Тези съм гледала и се сещам.

# 68
  • в морето до колене
Това изглежда много добре, а и актьорския състав - Сам Нийл, Килиън Мърфи ...  мммм  Crazy
Peaky Blinders
Мячик, преслуша ли го вече?

Благодаря за интереса към моето мнение.  Hug

Снощи го гледах.
Хареса ми. Много добре направен гангстерски филм.
Има си спецификата на Made in Britain, което винаги е +
Беше ми малко странно, но през цялото време имах усещането, че действието се развива в Ирландия.  Crazy Пък от актьорския състав май само Килиън и Сам Нийл са ирландци... но явно те ми стигат.
Хареса ми героя на Килиън - съгласна съм със сравнението на Джой (от мнението и в препоръките, към което е дала препратка Криста), има нещо от Майкъл Корлеоне в него.
Даже бих казала, че финанлният кадър на пилотния епизод го показва точно такъв, какъвто авторите са го замислили:
Красавец, сериозен, изтупан, с бяла якичка... и едва доловими пръсчици кръв на ръба на якичката...

И с интерес очаквам взаимоотношенията му / конфликта не толкова с полицая на Сам Нийл (там нещата изглеждат доста ясни), а по-скоро с мацката.  Whistling

Само дето не знам, дали ще го следя седмица за седмица, или ще го изгледам целия накрая - все пак са само 6 серии.

И за да не става двоен пост, мога да ви предложа да хвърлите едно око на този сериал
Masters of Sex (2013– )
Принципно трябва да почне на 29 септември, но явно това е поредната "пилотка в аванс".
Има я качена в Арена и Замунда, а в Аddic7ed има английски субтитри и май някой прави български вече... стигнали са до 41,67%

# 69
  • София
Към горните се сещам Dark Angel, беше приятно, жалко, че го прекратиха по никое време, от Изброените на Нели Being human до едно време го обожавах, и Гримм харесвам, Троновете и Да Винчи не бих ги числяла точно към свръхестествените, Имало едно време е симпатичен, Тера Нова, Портите и Кръга са спряни няма смисъл...Легендата за търсача или както там го превеждаха за мен беше доста глуповат, мерлин и него пробвах, но не успях да го гледам..

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 16:01 от Angel_Dust

# 70
  • София
Да, Dark Angel, пък и участва Тренера. Heart Eyes

# 71
  • София
Пуснали са трейлър на Вероника Марс, изглежда много добре, чакам филма с нетърпение:

# 72
  • София
гоооотиноооо

# 73
ааа гледам и Гримм,Да бъдеш човек (Хамериканския) и Изгубени изгледах. останалите без играта на тронове (не ми е май по вкуса,въпреки,че не съм го започвала) ще ги проверя. мерси момичета!

а тема специално за американският "да бъдеш човек" има ли? обичам да се записвам по темите,защото иначе няма как да разбера кога започват нови сезони на съответния сериал:)

# 74

Masters... ще се гледа това е ясно  Mr. Green
А заради Сам ще се жертвам да изтърпя Килиън в цял сериал  Laughing
И по този повод едно мъничко уточнение Мяч,
Скрит текст:
Сам наистина е роден в Северна Ирландия, но не е ирландец, от любимата ми Нова Зеландия, баща му е било там по следвоенни причини  Mr. Green (в допълнение майка му е бритка)

Общи условия

Активация на акаунт