Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 096
  • 749
  •   1
Отговори
# 75
Руснаците.ЩЕ.МЕ.Уморят
ТВ сериал (подчертавам игрален, не документален) за леля Ванга Shocked

# 76
# 77
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Чета ви от едно известно време, без да се записвам, но виждам, че сте зачекнали Peaky Blinders, и не мога да се стърпя да не го похваля лично Laughing. Видях, че Криста ме е цитирала назад, така че няма да се повтарям, нито ще допълва Мяч- хубав е сериалът, струва си да го пробвате.

Друг нов сериал, който започна обещаващо, е Low Winter Sun с Марк Стронг. Може би една идея прекалено мрачен, но цялостно е много интригуващ.

От сериалите в анкетата следя и харесвам само "Ханибал" и "Менталистът". "Синове на анархията" ме загуби окончателно с новата си пилотка, и оставам с "Добрата съпруга" и "Анатомията на Грей" от досегашните си фаворити.

# 78
Някой знае ли откъде мога да си сваля The L.A. Complex

# 79
  • Ямбол
И аз го почвам тогава щом ти е харесал на теб. Grinning

Препоръчвам ти да си го свалиш от Арена, понеже в Замунда бил с кофти качество.  Peace

Като стигнеш до 11-ти и 12-ти епизод, първо пусни 12, а след това 11, защото са объркани като номерация.  

Последна редакция: ср, 18 сеп 2013, 20:03 от contessa24

# 80
Някой знае ли откъде мога да си сваля The L.A. Complex

Пробвай тук.

# 81
  • София
Това с Ванга ме разби направо...
Иначе за протокола, от няколко дни съм се загледала в Mistresses, приятно е, точно ще запълни дупката докато почнат новите сезони на есенните сериали Simple Smile

# 82
  • в морето до колене
Angel_Dust, аз като видя да се споменава този сериал  всеки път си повтарям като латерна  Grinning - гледайте британския оригинал, хора  Peace

# 83
Тъкмо щях да й препоръчвам британския първообраз и ти ме изпревари Simple Smile
Изгледа ли Нюзрум-а, Мячик, какво ще кажеш за финала на сезона?

# 84
  • София
Simple Smile Видях аз , че е US обаче го захапах този вариант, те не са много серии като свършат може и оригинала да видя Simple Smile Въпреки, че нещо на постера актрисите не са ми много приятни.

# 85
  • в морето до колене
Изгледа ли Нюзрум-а, Мячик, какво ще кажеш за финала на сезона?

Изгледах, естествено.  Grinning
Много не-Соркиновски финал.
Нооо, щом се обичат младите - нека се вземат, дет се вика.  Mr. Green

И да не забравя - баба Джейн е велика  Heart Eyes

# 86
Изобщо не очаквах и аз такова сапунено развитие, след този финал може и да няма следващ сезон Mr. Green.

# 87
  • в морето до колене
Аз не бях гледала новините, но както изглежда Джеф е избързал да се похвали в Twiter, че ще има.
А от НВО са малко по-сдържани: “We are excited about proceeding to a Season 3 and are continuing our conversations with Aaron about schedules.”

Шансовете на Джеф за ЕМИ в неделя са минимални. За баба Джейн ми е трудно да преценя - но все пак мисля, че са малко по-големи от неговите...
Така че наградите няма да са фактор за окончателното решение.

# 88
Angel_Dust, аз като видя да се споменава този сериал  всеки път си повтарям като латерна  Grinning - гледайте британския оригинал, хора  Peace

+1 Още съжалявам за изгубеното време за американския... потресена съм как успяха да осапунят абсолютно всички сюжетни линии на оригинала?!

# 89
Здравейте!Я кажете някой готин сериал, като Столичани в повече, да не е ситком, ами всяка серия да е свързана с другата

Общи условия

Активация на акаунт