Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 104
  • 749
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Здравейте!Я кажете някой готин сериал, като Столичани в повече, да не е ситком, ами всяка серия да е свързана с другата

Щурите съседи и Моите мили съседи - испански, супер забавни.

# 91
  • FRANCE
Аз гледам "Надежда". Може ли да ми препоръчате някой друг медицински. Благодаря

# 92
  • София
Angel_Dust, аз като видя да се споменава този сериал  всеки път си повтарям като латерна  Grinning - гледайте британския оригинал, хора  Peace

А от къде може да се дръпне? В замундата само хамериканската версия намирам + за другия има ли превод?

# 93
  • в морето до колене
За гледане даже и в YouTube може да се гледа... обаче с превода май нещата не са толкова прости.  newsm78

Върти ми се из главата, че някой беше изкопал отнякъде линкове в български тракер ... и субтитри май имаха. Но трябва да поровя.
Може и за друг сериал да е ставало дума...

# 94
Аз британските Любовници ги гледах с английски субтитри, свалях ги от Пиратите.

# 95

Погледни на първа страница. Peace Аз гледам/съм гледала Grey's Anatomy, Nip/Tuck и House MD. Wink

# 96
  • София
А Jo: Le Marais с Жан Рено? Мнения?

# 97
А Jo: Le Marais с Жан Рено? Мнения?

Четох, че е спрян. Иначе съм гледала малко по тв, но не мога да дам адекватно мнение. Rolling Eyes

# 98
  • София
Да, забелязах, че е спрян, но ако сам по себе си е хубав бих гледала Жан Рено малко Simple Smile някаква кримка е нали? Поне ако си изгледала цяла серия - приятно ли е за гледане?

# 99
Кримка е, да. Няколко серии съм гледала, но не особено задълбочено. Стори ми се малко странен и сив, но въпреки това заради Жан Рено бих му дала шанс.

Контеса също го гледаше, сигурно по-късно и тя ще сподели. Peace

# 100
  • FRANCE

Погледни на първа страница. Peace Аз гледам/съм гледала Grey's Anatomy, Nip/Tuck и House MD. Wink

Аз тези ги гледам/гледах  Grinning . Не се доуточних , дали няма накой който да съм пропуснала. Практиката също ми беше любим, жалко че свърши. Имаше един нещо като лекар на богатите ( Embarassed, не мога да се сетя заглавието). Мернах Doc Martin в замундата, някой дали го е гледал?

# 101
Off the Map - 13 серии, но го спряха. Хубаво сериалче за лекари в южноамериканската джунгла.

# 102

Аз тези ги гледам/гледах  Grinning . Не се доуточних , дали няма накой който да съм пропуснала. Практиката също ми беше любим, жалко че свърши. Имаше един нещо като лекар на богатите ( Embarassed, не мога да се сетя заглавието). Мернах Doc Martin в замундата, някой дали го е гледал?

Royal Pains http://zamunda.se/details.php?id=360460&hit=1

# 103
Off the Map - 13 серии, но го спряха. Хубаво сериалче за лекари в южноамериканската джунгла.
+1

И ER.

Mental също не е лош. Wink

# 104
  • Ямбол
Кримка е, да. Няколко серии съм гледала, но не особено задълбочено. Стори ми се малко странен и сив, но въпреки това заради Жан Рено бих му дала шанс.

Контеса също го гледаше, сигурно по-късно и тя ще сподели. Peace

Съгласна съм с Бебето.  Peace Странен е, определено.

Не е лош Jo:, но не ме впечатли особено, имах други очаквания... Обикновена кримка, даже и Рено не се открои с особено блестяща роля  Rolling Eyes , но това си е мое виждане.  Peace Не съм изгледала всички епизоди, понеже започнах Carnivale и не съм гледала нищо друго тези дни  Crazy

Angel_Dust, гледай един епизод, за да прецениш сама, дали това е това е 'твоя' сериал  Simple Smile Аз така правя.  Simple Smile

Иначе, ако ти си гледа европейска кримкa, има далеч по-добри от Jo:  Peace

Общи условия

Активация на акаунт