Кой какви сериали гледа? - Тема 8

• 57 593
  • 749
  •   1
Отговори
# 615
Hannibal,White Collar,Single Ladies,Game of Thrones,Vikings,Californication,Elementary,Reign

# 616
  • София
Аз пробвах вчера Черните Платна...обаче нещо  май не ми допадна първата серия, скучноват ми беше,  в същия дух ли продължава натам? Чудя се да му дам ли още малко шанс да ме грабне...

# 617
  • Разпиляна във въображението
За мен сериалът е нещо различно. Не му се впрягам много. Сега трябва да започнат с преследването на "златният" кораб.

# 618
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Аз пробвах вчера Черните Платна...обаче нещо  май не ми допадна първата серия, скучноват ми беше,  в същия дух ли продължава натам? Чудя се да му дам ли още малко шанс да ме грабне...
Това пиратско ли е? Може ли оригинално заглавие?

# 619
  • Разпиляна във въображението
Black Sails Peace

# 620
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Благодаря   bouquet
Ще го потърся.

# 621
Revenge, Beauty and the beast. Simple Smile

# 622
Black sails ми хареса, но то е едно, че съм фен на Тоби Стивънс от времето на неговата версия на Джейн Еър и второ и самият сериал не е лош. Има леко злостно чувство за хумор и симпатични актьори. Пък и е пиратски.... от 1000 години не съм гледала нещо с пирати, изключая Карибски пирати, ама четвъртия карибски вече нямах сили да го гледам  Laughing

# 623
Момичета здравейте, можете ли да ми препоръчате сериал подобен на Престъпни намерения (Criminal Minds)?
Препоръчвам ти The killing, в пъти е по- добър:))

# 624
Аз започнах Касъл, много се смях, а съм само на 3-ти епизод. Много съм доволна! Heart Eyes

# 625
  • София
Бебе, как така си го пропуснала?
Касъл ми е много любим   Heart Eyes
Целият екип е страхотен, на най-голяма фенка съм на майка му  Grinning

# 626
Не съм го пропуснала, пазех си го. Grinning Много епизоди съм ги гледала по Фокс, но си е друго без дублаж. Почти изгледах 1 сезон, ама той си е кратък, де. Heart Eyes Всичко е страхотно!

# 627
Излезе пилотката на Star-Crossed. Wink

# 628
  • в морето до колене
Аз пък с новините от миналата седмица.

Поредната жертва на този сезон е Mob City, прекратен след С01 само от 6 епизода. Пък аз се канех да го видя заради Майло Вентимиля...  ooooh!

на 13 февруари е направила своите обявления CW (почитателките вече знаят сигурно, но хайде да кажем и за останалата публика   Simple Smile)
- подновяват за втори сезон Reign и The Originals
- за трети сезон Arrow
- за шести Вампирските дневници
- за десети Супернатуралните

Lifetime приключват с излъчването на Drop Dead Diva след края на шести сезон. Този не го ли спираха вече веднъж?  Naughty

А на 14 февруари ABC Family са обявили, че Raveswood няма да има нови сезони, спират го след последния 10-ти епизод на първи сезон.

# 629
  • София
мячик  bouquet чудни новини Peace

За Raveswood сигурна ли си за 10  епизод, че той излезе, ама не мяза на финал никак.

Общи условия

Активация на акаунт