Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 270
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Някой летял ли е с балон,да сподели как е усещането?Сега видях тази оферта и много се чудя дали да се престраша Simple Smile

Аз съм летяла, но часове.. newsm78
За 10 мин според мен само се издигаш..

# 121
  • София
Някой летял ли е с балон,да сподели как е усещането?Сега видях тази оферта и много се чудя дали да се престраша Simple Smile

Аз съм летяла, но часове.. newsm78
За 10 мин според мен само се издигаш..
И 70лв. са множко за това.

# 122
Здравейте? Някой може ли да даде отзиви от фотоепилацията в салон "Орхидея"?
Предлагат съмнително ниски цени и се чудя ...
Не мога да намеря из Интернет какво се случва, ако се прави фото с некачествен уред, както и какви са последиците от третиране на хора с проблеми при щитовидната жлеза и диабет.
Ще съм благодарна за мнения Simple Smile
Прекрасен съботен ден   bouquet
Епилацията в Орхидея не е особено ефикасна, докато ходиш няма косми, но като спреш процедурите те си поникват отново. По-бързи процедури от там никъде не са ми правили - цели крака продължаваше около 20-30 минути. Има 2 стаи с апарати, на които работят. Иначе са любезни и обикновено няма проблеми със записването на часове.
Не мога да кажа как се отразява фотоепилацията на хора с диабет и проблеми с щитовидната жлеза. Преди първата процедура се подписва декларация, че не страдаш от определени заболявания, но не мога да си спомня дали тези фигурираха там. Може да се обадиш да ги попиташ по телефона.
Ако уредът е некачествен предполагам, че просто окосмяването не се премахва.
Благодаря ти за отговора   bouquet
Аз ходя в студио "Савана", където положението е същото - докато ходиш няма косъмчета, но след като спреш - порастват отново. Просто съм се примирила, че фотоепилацията не ги премахва завинаги. Честно да си кажа съм доволна и на това временно положение. Единствено си остават питанките за заболяванията. Ще опитам да получа информация по телефона, но доколко ще е достоверна...не зная Simple Smile
Благодаря още веднъж Simple Smile

# 123
  • софия
Аз днес за първи път ползвах услугите на студио за масаж Senses на ул. Овче поле, масаж за двама.
Остахаме много доволни, дадоха ни и талони за 40 % намаление за две процедури.
А да попитам да ми предложите салон за постригване,от където сте доволни?

# 124
  • София
Моите отзиви за тази оферта - http://ofertopedia.com/sofia/naj-neverojatnoto-prezhivjavane-za- … D1%86%D0%B8%D1%8F.. са много добри.
Цената на услугата с ваучер не се различава особено от редовната цена, която е публикувана в сайта на Аеродиум. В плюс са 30-те секунди, добавени към двете минути. Въпреки че в офертата е посочено "Деца под 12 години, ползват 50% отстъпка!" - на практика, при закупуването на ваучер не е възможно такава отстъпка да се ползва; ползва се при плащане на място, без ваучер.
Това е, що се отнася до цените.
За всичко останало съм с много положителни впечатления.
Посрещнаха ни 4-ма млади хора - мили, усмихнати, отзивчиви.... Отношението им и към възрастните, и към децата беше очарователно. Аз бях "в публиката"- не мога да опиша как са се чувствали тези, които "летяха", но синът ми иска да повтори, а мъжът ми беше повече от доволен. Simple Smile

# 125
Да ви наглеждам! Оглеждам се за оферта боядисване+подстригване+сешоар на примамлива цена  Mr. Green Ще ми се да е с тяхна- хубава боя, че съм се боядисвала 3 пъти в живота и искам да е нещо качествено. Видях, че съм изпуснала добра оферта за арсеналския Арлет, а би ми било супер удобно...

# 126
  • София
Изтървала съм темата. Ще се оглеждам за фризьор и за спа в София.

# 127
  • София
Питах и преди, но никой не отговори..... Пак ще питам за същото  Blush, но тази оферта изскочи отново -Харесваш ли високите скорости и хубавите коли?! Застани зад вола …  SS или Hummer H1

Имате ли отзиви?  Simple Smile
Отскоро чета тук - обсъждали ли сте подобни оферти преди?

# 128
Питах и преди, но никой не отговори..... Пак ще питам за същото  Blush, но тази оферта изскочи отново -Харесваш ли високите скорости и хубавите коли?! Застани зад вола …  SS или Hummer H1

Имате ли отзиви?  Simple Smile
Отскоро чета тук - обсъждали ли сте подобни оферти преди?

Аз не съм чувала нищо за тази оферта. Изглежда интересно, но не бих пробвала. По-добре да отида някъде за една седмица да си почина и пак ще похарча по-малко. newsm68

# 129
Салонът на Капанов в Борово-от кое момиче сте доволни? Аз харесах много Боби, но днес ми казаха, че вече не работи там.

# 130
Здравейте? Някой може ли да даде отзиви от фотоепилацията в салон "Орхидея"?
Предлагат съмнително ниски цени и се чудя ...
Не мога да намеря из Интернет какво се случва, ако се прави фото с некачествен уред, както и какви са последиците от третиране на хора с проблеми при щитовидната жлеза и диабет.
Ще съм благодарна за мнения Simple Smile
Прекрасен съботен ден   bouquet
Епилацията в Орхидея не е особено ефикасна, докато ходиш няма косми, но като спреш процедурите те си поникват отново. По-бързи процедури от там никъде не са ми правили - цели крака продължаваше около 20-30 минути. Има 2 стаи с апарати, на които работят. Иначе са любезни и обикновено няма проблеми със записването на часове.
Не мога да кажа как се отразява фотоепилацията на хора с диабет и проблеми с щитовидната жлеза. Преди първата процедура се подписва декларация, че не страдаш от определени заболявания, но не мога да си спомня дали тези фигурираха там. Може да се обадиш да ги попиташ по телефона.
Ако уредът е некачествен предполагам, че просто окосмяването не се премахва.
абсолютно никакъв ефект, общо взето хвърлени на вятъра пари

# 131
  • София
Салонът на Капанов в Борово-от кое момиче сте доволни? Аз харесах много Боби, но днес ми казаха, че вече не работи там.

Аз бях при Ели, доволна съм!

# 132
Аз бях при едно момче, но също съм много доволна!

# 133
  • София
В Грабо има ваучер за детски плитки в Пъзел Simple Smile

# 134
  • София

Аз също бях при едно момче.. мисля Цецо се казваше. Доволна съм, много! Пита подробно какво искам, после даде и свое предложение. Много се стара, а резултата е чудесен.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт