Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 362
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
  • Sofia, Младост 3
Здравейте, имам въпрос - срещали ли сте пак оферта за лазаня от Go Pasta ? Лятото бях взимала веднъж след обсъждане тук и бяхме доволни, но в Грабо, Лапни и др. не намирам сега. А и ми прави впечатление, че от няколко седмици в секциите Хапване е много пусто в повечето сайтове.  Thinking

# 226
  • софия
Преди седмица минахме по Раковска. Гоу паста е закрита..или правят ремонт.

# 227
скъпи мами !дали някой вече купувал прахосмукачки за любимци ?имам коте и много пуска тая козина!!дали събира тая прахосмукачка козини?http://-spam129-_Kray_na_dosadnite_kosmi_s_prahosmukachka_za_domashni_lyubimtsi_Shed_Pal_-__za_masajirane_i_pochistvane_na_nepriyatnite_kosmi__-o1381.html?afl_camp_id=12

# 228
Работих близо до GoPasta и не мога да изброя колко много заведения се изредиха на това помещение... Хем е в центъра, хем изглежда няма сериозен човекопоток и просто не му върви на самото място. Жалко, специално GoPasta ги харесвах.

# 229
Здравйте,

Някой има ли представа къде мога да се оплача за некоректно отношение на търговец. Става въпрос за тази оферта http://ozo.bg/sofia/osvobodete-tyaloto-si-ot-stres-i-naprejenie- … ent-piling-015855
Подарихме на наша колежка ваучера, тя се обадила на посочения телефон да си запише час, казали са й в понеделник. Според побликуваната обява те не работят в понеделник, тя ги е попитала дали са сигурни, защото понеделник е даден като неработен ден, казали са й че няма проблем. В същия понеделник през деня са й изпратили смс, че часа й се отменя поради смъртен случай в семейството на този, който ще прави масажа или нещо такова. Написали са й че ще се обадят да й кажат кога ще може да отиде. Никой не й звъннал, тя се опитала да се свърже с тях, но никой не вдига посочения телефон. Сега вече е късно, тъй като срокът беше до 10.10.2013 г.
Гледах в сайта, но там пише че те не носят отговорност, за некоректно отношение на едната или другата страна, та не знам къде бих могла да пиша или да се оплача. Не че сумата е голяма, но пък ми стана кофти, защото беше подарък.

# 230
  • София-Младост
Здравйте,

Някой има ли представа къде мога да се оплача за некоректно отношение на търговец. Става въпрос за тази оферта http://ozo.bg/sofia/osvobodete-tyaloto-si-ot-stres-i-naprejenie- … ent-piling-015855
Подарихме на наша колежка ваучера, тя се обадила на посочения телефон да си запише час, казали са й в понеделник. Според побликуваната обява те не работят в понеделник, тя ги е попитала дали са сигурни, защото понеделник е даден като неработен ден, казали са й че няма проблем. В същия понеделник през деня са й изпратили смс, че часа й се отменя поради смъртен случай в семейството на този, който ще прави масажа или нещо такова. Написали са й че ще се обадят да й кажат кога ще може да отиде. Никой не й звъннал, тя се опитала да се свърже с тях, но никой не вдига посочения телефон. Сега вече е късно, тъй като срокът беше до 10.10.2013 г.
Гледах в сайта, но там пише че те не носят отговорност, за некоректно отношение на едната или другата страна, та не знам къде бих могла да пиша или да се оплача. Не че сумата е голяма, но пък ми стана кофти, защото беше подарък.
В Комисията за защита на потребителите като начало. Аз даже и на място в този салон бих отишла, за да си търся правата, щом по тел. не вдигат. Имат ФБ пишете им и там, на стената или на ЛС.
https://www.facebook.com/StudioZaMasaz
А на този мейл даден в офертата ми излиза някакво частно лице Гергана Паньова при търсене във ФБ.

# 231
Ала-Бала, благодаря Hug. Не знаех че имат ФБ, сега им писах там. Пробвам първо с добро, пък ако не ми отговорят ще видя какво ще правя.

# 232
Оплачи се и на сайта за колективно пазаруване при всички случаи.  Peace

# 233
  • София
Тъкмо влизам в темата, за да се поинтересувам за масаж, благодаря за предупреждението за некоректен търговец.

Моля, препоръчайте ми масаж за подарък на приятелско семейство.

# 234
  • Sofia
Ето ви една "прекрасна" оферта на РИО!  Mr. Green
http://rio.bg/oferta/3102/paket-za-dvama-v-romantichna-koprivsht … mpleks-dyulgerite
Тук ни лъжат не веднъж, а два пъти!
Първо. "Всеки клиент закупил ваучер получава БОНУС- ПОДАРЪК допълнителна нощувка при желание за продължаване на престоя!" - Ето това означавало, че ако си купиш ваучери за поне 2 нощи, ще получиш бонус!  Mr. Green Е аз ли съм глупавка или насреща са мошеници?
Второ. Предлагат с отстъпка от 33% една нощувка за 56 лв. Да, но ако звъннеш в хотела се оказва, че нощувката през седмицата без отстъпка струва 50лв!
Бясна съм и се чудя кой е мошеникът - Дюлгерите, Рио или всички?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Естествено, зададох си въпросите на сайта, но едва ли ще видят бял свят...

Последна редакция: пн, 21 окт 2013, 21:46 от noshtna_ptica

# 235
Ето ви една "прекрасна" оферта на РИО!  Mr. Green
http://rio.bg/oferta/3102/paket-za-dvama-v-romantichna-koprivsht … mpleks-dyulgerite
Тук ни лъжат не веднъж, а два пъти!
Първо. "Всеки клиент закупил ваучер получава БОНУС- ПОДАРЪК допълнителна нощувка при желание за продължаване на престоя!" - Ето това означавало, че ако си купиш ваучери за поне 2 нощи, ще получиш бонус!  Mr. Green Е аз ли съм глупавка или насреща са мошеници?
Второ. Предлагат с отстъпка от 33% една нощувка за 56 лв. Да, но ако звъннеш в хотела се оказва, че нощувката през седмицата без отстъпка струва 50лв!
Бясна съм и се чудя кой е мошеникът - Дюлгерите, Рио или всички?  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Естествено, зададох си въпросите на сайта, но едва ли ще видят бял свят...

Мерси за предупреждението,noshtna_ptica Аз за малко щях и аз да го грабна,добре че реших първо да видя за отзиви Hug Hug Hug Hug Hug    bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 236
  • София
Работих близо до GoPasta и не мога да изброя колко много заведения се изредиха на това помещение... Хем е в центъра, хем изглежда няма сериозен човекопоток и просто не му върви на самото място. Жалко, специално GoPasta ги харесвах.

Днес минах оттам и видях, че отново са отворили.  Simple Smile Мисля, че след такава дълга пауза това е добър повод за нови оферти. Wink

/извинявам се за спама Embarassed/

# 237
  • Sofia

Днес минах оттам и видях, че отново са отворили.  Simple Smile Мисля, че след такава дълга пауза това е добър повод за нови оферти. Wink

/извинявам се за спама Embarassed/
Какъв ти спам?! Това си е новина!  Peace
И аз съм от чакащите Go Pasta!

През септември ходихме с ваучери в Костенковци - 2 нощи+2 закуски+2 обяда+бонус офроуд = 60лв. Изобщо не бяхме забелязали, че имаме право на бонус още една нощувка - каза ни го собственикът. На всичкото отгоре /не го пишеше в офертата/, но нощувката си вървяла и със закуска!  Peace Не че господинът беше от най-любезните, но беше почтен! А прекарването беше повече от прекрасно, като в приказките!  Peace

# 238
  • София
Моля, препоръчайте масаж.

# 239
Моля ви за линк, ако сте попадали на предложения за 3 нощувки в Гърция за периода от средата на ноември, организирано пътуване. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт