Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 420
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Мами как ви се струва това за коледен подарък за 5 годишни близначета?

Ако съдя по няколкото 5 годишни в обкръжението ни, те са малки за тази игра.
А на играта даже написали от 3 годинки нагоре Shocked
И според мен са малки за тази игра...по-скоро е за над 6-7 години-трябва си търпение и развито въображение . Аз ще го взема за 10 годишно.

Подкрепям - моите 6 1/2-годишни момчета няма да се справят или ще изгубят бързо интерес

# 526
  • София
Не можах да открия отзиви за салон Хасиенда на бул."В.Левски". Някой скоро да е бил там? newsm78

# 527
Имате ли впечатления от портативен уред за гладене с пара Steam Brush?
През лятото видях супер резултат- в един индийски магазин гладеха с подобно нещо, ама как не ги попитах за марка, мощност...  newsm78

# 528
  • София
Някой побвал ли е кухня Мистър Бебе?
Аз вече си платих 5 ваучера, но все пак да питам Blush

# 529
Някой побвал ли е кухня Мистър Бебе?
Аз вече си платих 5 ваучера, но все пак да питам Blush

Аз се чудя каква е тази редовна цена от 7 лв, вкл. и до пункт. Тези хора в алчността си съвсем са полудели Rolling Eyes

# 530
  • София
7 лв. е ако си поръчаш само еднократно.... иначе ако взимаш за цял месец пада до 3,20 лв. на ден.
Ще ги пробвам в края на месеца, пък да видим дали ще ги харесам.... и най-вече дали синът ми ще ги удобри

# 531
Интересно, офертата на Мистър Бебе в Офертопедия беше валидна 32 дни към 27 ноември, а сега пише, че е изтекла  newsm78

За сметка на това, Ян Бибиян продължават да удължават офертата си в същия сайт и е очевидно че не могат да достигнат и половината от продажбите си през Грабо.
Любопитно защо направиха трампа с настоящия сайт.

Ще очаквам впечатления от Мистър Бебе  Peace

# 532
Момичета, да ми предложите оферта за добър фризьор?

# 533
# 534
Моля, ако някой види ваучер за кънки на пързалката Ариана да пише.

# 535
  • София
Не можах да открия отзиви за салон Хасиенда на бул."В.Левски". Някой скоро да е бил там? newsm78

Преди време съм ходила. 2 пъти. Бяха различни момичета, т.е. и сега може би ще се е сменил персоналът. Доволна бях, за цената на ваучера.  Peace

# 536
  • Sofia
Здравейте момичета, аз отдавна не съм в навестявала, моля ви който може да помогн, закупих си ваучер по тази оферта http://www.lapni.bg/offer/8382, посочих два болета съответно 12 лева, на каса на изи пей ги платих с един код, сега виждам, че на каса в 18,30 на 7.12 ще ми издадат билети, но два един до друг или различни, извинете ако звучи тъпо и объркано, но нямат форма за контакт,и няма къде да запитам, а хич не ми се иска да се разправям по каси пред хора и да имам подобни негативни емоции в събота вечер:)

# 537
  • София

Ако някъде мернете ваучер за HydraFacial MD - свирнете!  Peace

# 538
  • София
Здравейте момичета, аз отдавна не съм в навестявала, моля ви който може да помогн, закупих си ваучер по тази оферта http://www.lapni.bg/offer/8382, посочих два болета съответно 12 лева, на каса на изи пей ги платих с един код, сега виждам, че на каса в 18,30 на 7.12 ще ми издадат билети, но два един до друг или различни, извинете ако звучи тъпо и объркано, но нямат форма за контакт,и няма къде да запитам, а хич не ми се иска да се разправям по каси пред хора и да имам подобни негативни емоции в събота вечер:)

Обади се на касата на театъра - има координати в офертата:

Осигурено от Театър СОФИЯ
София, бул. Янко Сакъзов 23 А
02 944 24 85
http://www.sofiatheatre.eu

Работно време:
понеделник – петък 10,00 ч. - 14,00 ч., 15,00 ч. - 19,00 ч./ събота и неделя 10,00 ч. - 13,00 ч., 13,30 ч. - 19,00 ч.

# 539
  • Русе
Цитат

А аз виждам, че на касата ще дават билети срещу ваучери до 18.30 часа на 07.12.
Обикновено се ходи по-рано или предишен ден и си избираш местата на въпросните редове посочени в офертата, заменяйки ваучерите за билети.

Общи условия

Активация на акаунт