Сайтове за колективно пазаруване - да обсъдим сделките, тема 36

• 66 332
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
  • в града на вечния купон
Доволна съм от поръчка на календари с ваучер от групово ,уникални и бонус 4 снимки,

ЛМдсьлз

# 631
  • София
Някой може ли да каже отзиви за някой от тримата фризьори на Капанов - Хр. Ботев - Биляна Борисова, Костадин Колев - Коцето и Стилиян Бачев. Последният път ходих там при самия Капанов и хич не останах доволна, а съм чела добри отзиви за младите професионалисти.
Кого да избера?

И аз да подбутна питането за фраголиното Simple Smile

# 632
  • София
Най-сетне отново оферта от Go Pasta!  Simple Smile

Заведението вече е с ново име- Marchese Macarone, но собственикът и пастата са си същите. Peace

Последна редакция: чт, 19 дек 2013, 23:36 от sweetkids_mama

# 633
  • София

Само аз ли не разбирам този линк?

# 634
Ето я ТОРТАТА за Коледа и Нова Година.
Тези ЕФИ са страхотни, препоръчвам ги с две ръце
не правят компромис нито с качеството нито с количеството Party

ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ от мен!!!

# 635
  • София
Не, сбъркан е.

# 636
Ходих в салон кокона давам 8/10 защото е на много забутано място и интериора е лек кич в златно и червено маникюра беше добър

# 637
  • In the shadows of my mind
Здравейте,
Включвам се да споделя, че открих това Бъдете спокойни и уверени! Дерматологичен преглед + дерматоскопи … чна клиника София съвсем случайно, докато преглеждах другите обяви. Исках само да споделя, че в момента се лекувам там при д-р Росица Денчева и съм много доволна. Не знам дали след като има толкова много закупени ваучери ще им се влоши качеството, но аз съм ходила на платен прием (първи преглед 30лв, втори 20лв) и с направление от личен лекар, разлика не съм видяла в обслужването. За другите лекари в клиниката не мога да дам мнение, но Денчева е много внимателна, спокойна, обяснява... Като човек, който е обиколил над 10 кожни лекаря, до момента само дорби отзиви мога да дам за нея, а и клиниката се намира в квартала ми и ми е буквално на 10мин.

# 638
Някой може ли да каже отзиви за някой от тримата фризьори на Капанов - Хр. Ботев - Биляна Борисова, Костадин Колев - Коцето и Стилиян Бачев. Последният път ходих там при самия Капанов и хич не останах доволна, а съм чела добри отзиви за младите професионалисти.
Кого да избера?

И аз да подбутна питането за фраголиното Simple Smile

Аз ходих при Биляна и съм доволна в общи линии, добре ме подстрига.

# 639
  • София

Съжалявам, грешка при копи-пейста. Оправих линка. Peace

# 640
За втори път ходя в салон Blush beauty (до СДВР) на подстригване (с измиване и сешуар) и съм супер доволна 10/10. И двата пъти бяха много внимателни и направиха това, което искам.
За разлика от салона MM Blush beauty (Каблешов), където ме подстригаха безобразно, а дори не бях с ваучер, а на редовните цени.  Crossing Arms

# 641
  • София
За втори път ходя в салон Blush beauty (до СДВР) на подстригване (с измиване и сешуар) и съм супер доволна 10/10. И двата пъти бяха много внимателни и направиха това, което искам.
За разлика от салона MM Blush beauty (Каблешов), където ме подстригаха безобразно, а дори не бях с ваучер, а на редовните цени.  Crossing Arms
Къде са пускали ваучери за подстригване салон Blush beauty? newsm78

# 642
  • София

Миналата година за празниците взимах торти от тях - бисквитена и шоколешник. Шоколешникът беше ужасна, бисквитената ставаше. Имаше и други негативни отзиви в темата тогава.

# 643

Миналата година за празниците взимах торти от тях - бисквитена и шоколешник. Шоколешникът беше ужасна, бисквитената ставаше. Имаше и други негативни отзиви в темата тогава.
Аз също не съм доволна от Ефи.

# 644
  • софия

Точно така. Шоколешникът беше хепи соц. От Ефи освен френска селска, друго не бих взела. А и нея не съм я купувала скоро и не бих гарантирала и за нея.

Общи условия

Активация на акаунт