Изследване на ХОРМОНИ – 7 (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)

• 84 616
  • 759
  •   1
Отговори
# 510
Ели, не съм имала гинекологични инфекции, дори бяло течение. Не съм имала коремни операции, не съм карала хламидия, не съм имала полипи или каквото и да е. Микробиология - "сълзица", както са ми казвали през годините. Ха да ми обясни твоя доктор откъде съм с две запушени тръби. Мммм? Прави си ЦС, не го умувай, ама хич. Това не е тото, с което да си играеш. Рисковете, ако не знаеш, са:
= извънматочна
= изчерпване на яйчниковия ти резерв.
Кое от двете предпочиташ?  Laughing

# 511
Ох... само спамим темата заради моите проблеми. Tired
Ще искам задължително ЦС, надявам се да ме разбере правилно за недоверието с което подхождам още в началото, но все пак не искам допълнителни усложнения и повече проблеми и от досега. Хем си знаех, че стимулирането е опасно, но при мен на този етап друг вариант - няма. Само ми кажете има ли значение на кой ден се прави ЦС, да си знам?(Иначе пък ми каза, че използвали упокойки и не боляло, което ме успокои). Благодаря на всички за вниманието, много сте ми полезни! Hug     bouquet   

# 512
Ели, аз четох, че е добре да се направи в началните "чисти дни" след Ц. Но нека по-запознатите да кажат също, може да не съм запомнила правилно.
Межу другото, при мен беше по едно време на дневен ред ЦС и по този повод четях и срещнах мнения, че дори и при минимален шанс, момичетата пускат кръвен за бременност преди снимката - за собствено успокоение, понеже в този момент на УЗ нищо такова не може да бъде видяно. Успех с резултата, стискаме палчета!  Peace

# 513
Здравейте, мога ли да пусна половите хормони на 5-6 ден от МЦ, вместо на 3ти? Има ли голямо значение? И има ли смисъл да пускам прогестерона на 5-6 ден от МЦ, а не на 7ми ден от О ? Искам да ги изследвам, само ако знам, че няма да даде грешен резултат..

# 514
  • София
Здравейте, мога ли да пусна половите хормони на 5-6 ден от МЦ, вместо на 3ти? Има ли голямо значение? И има ли смисъл да пускам прогестерона на 5-6 ден от МЦ, а не на 7ми ден от О ? Искам да ги изследвам, само ако знам, че няма да даде грешен резултат..

Няма смисъл, защото нищо няма да покажат

ЛХ, ФСХ и Е2 се изследват на 3 ден от МЦ
Прогестерон на 7 ден след О. / доказана с УЗ или поне с тестове за О. + БТ/

# 515

Няма смисъл, защото нищо няма да покажат

Прогестерон на 7 ден след О. / доказана с УЗ или поне с тестове за О. + БТ/

ясно,благодаря ви.   bouquet

# 516
Темата е за изследвания на хормоните - имам въпрос. Ако е спам моля да ме извините . Момичетата с по - висок мъжки хормон - как се справят с регулирането му? Опитах  с диета , анти бебе хапчета - не става  и не става.
Трябва да ти се назначи терапия
Посети клиника по стерилитет  Peace - защото там са най-добрите специалисти

Денис мила благодаря ти отново, никога не ме забравяш. Обаче дефакто аз нямам проблем със стерилитет. Имам си едно прекрасно дете. Обаче тия мъжки не мърдат и не мърдат. Надявах се някой да има с подобен проблем.

# 517
Денис, моля те за коментар:

Note: 0 min
Prolactin ( Пролактин )   243.50   mIU/l       реф. с-ст Ж: 127 - 637

Note: -15 min
Prolactin ( Пролактин )   307.90   mIU/l      реф. с-ст Ж: 127 - 637

Изследването е правено на 3-ти ден от цикъла според всички изисквания: без полови контакти в последните 24 часа, без съзнателно докосване на гърдите, на гладно, жадно и след поставяне на абокат, покой от 40 мин.

# 518
  • София

Изследването е правено на 3-ти ден от цикъла според всички изисквания: без полови контакти в последните 24 часа, без съзнателно докосване на гърдите, на гладно, жадно и след поставяне на абокат, покой от 40 мин.

Супер е  Peace

# 519

Супер е  Peace

Много ти благодаря   bouquet  bouquet  bouquet, явно предишните резултати са били компроментирани и вече ще съм спокойна.

# 520
Zdraveyte az sam nova i imam nujda ot vashite saveti mnogo mi e obarkano ....
minalata godina mart 2013 mi otkriha niski stojnosti na stitovidna zhleza
tsh 0.001
a-tpo 600
te, t4 sasto bqha razdvijeni
pih 3 4 meseca metizol i se kaciha mnogo tozi pat
tsh 100 smenih lekarq hodih pri d-r sardjeva
tq mi pomogna mnogo i sega ve4e hormonite na stitovidnata sa mi v normi
minaliya mesec zabelyazahme 4e i prolaktina se e kacil sega piya i bromokriptin zaedno sas selena i l tiroksina .... iskam bebe probvam no ne stava za vseki slucay si napravih i imunologi4ni i geneticni izsledvaniq.. imunologi4nite sa mnogo dobre no v geneticnite
faktor v-liden mi izleze heterozigoten nositen po mutanten alel
hodq na ginekolog pri d-r simeonova i tq kaza ce nqma problem da zabremeneya zastot nestata pri men sa ovladqni no vapreki vsi4ko oste nqmam rezultat  Cry molq vi pishete mi

# 521
Здравейте момичета, за пръв път си пускам изследване на хормоните, може ли да ми кажете нещо относно резултатите. Пускани са на 12 ден
LH   12.730   mIU/mL   фол.фаза-1-18ов.24-105;лут.0.4-20;менопауза-15--62
FSH   9.500   mIU/mL   ф.ф.3.5-12.5ов.4.7-21.5лут.1.7.-7.7меноп.25.8-134.8
Естрадиол   144.8   pg/ml   ф.ф.12.5-166;ов.-85.8-498л-43.8-211.мен.<5.0-54.7

# 522
  • В сърцето на любимия човек
Zdraveyte az sam nova i imam nujda ot vashite saveti mnogo mi e obarkano ....
... no v geneticnite
faktor v-liden mi izleze heterozigoten nositen po mutanten alel
Първо ще те помоля да си редактираш питането на кирилица, защото така много трудно се чете.
Второ - обърни се към репродуктивен специалист, тази лекарка няма да ти свърши работа, защото наличието на фактор V-Лайден, означава, че ще имаш нужда от задължителна терапия с Фраксипарин / Клексан, защото това е неприятна мутация на тромбофилия, към която ти явно си предразположена и обикновен АГ няма да може да ти помогне. При една евентуална бременност ще трябва ежемесечно да изследваш и анти-ха, които не знам дали се изследват във Варна.
Други изследвания, освен на тези хормони правила ли си? Ако не задължително направете спермограма и полови хормони на 3-ти ден и изследване за проходимост на тръбите.
Успех   bouquet

Здравейте момичета, за пръв път си пускам изследване на хормоните, може ли да ми кажете нещо относно резултатите. Пускани са на 12 ден

На колко години си?
ФСХ и ЛХ са форсирани, но може да е инцидент.

# 523
здравеи  пънче-мънче на 28г  съм  мен ме притесняваше Естрадиола

# 524
  • София

За 12 ден на МЦ са добре
Каква е причината да се назначат тогава?

Колко дни средно е МЦ при теб?

Общи условия

Активация на акаунт