Изследване на ХОРМОНИ – 7 (тема за взаимопомощ и мнения върху резултати)

• 84 520
  • 759
  •   1
Отговори
# 525
Причината е безплодие от 1г , МЦ е на 25- 30дни .Тези хормони ги иследвах и на 3 ден но доки ми е пуснал оште 2 направления за 12 и 22 ден

# 526
  • София
Причината е безплодие от 1г , МЦ е на 25- 30дни .Тези хормони ги иследвах и на 3 ден но доки ми е пуснал оште 2 направления за 12 и 22 ден

Peace  Разбрах  каква е идеята не АГ
До седмица може да има О.
След 3-4 дни е добре да те видят на УЗ - според мен вече има доминантен фоликул

# 527
  • В сърцето на любимия човек
djesi5 - Извинявай, не съм видяла, че са пускани на 12 ден, реших, че са на 3-ти ooooh!

# 528
Денис  благодаряти дано си права за Ов  Simple Smile

# 529
  • София
Здравейте, за изследване само на прогестерон, на 7-и ден след овулация, може ли да съм пила кафе преди вземането на кръв ?

# 530
  • София
Здравейте, за изследване само на прогестерон, на 7-и ден след овулация, може ли да съм пила кафе преди вземането на кръв ?
Може - за това изследване не се спазват никакви условия  Peace

# 531
  • София

Благодаря Денис !

# 532
  • София
Здравейте, позволявам си да попитам Денис - утре ще пускам хормони на 3-ти ден от цикъл.

Имам и назначено изследване ИРИ, но прочетох противоречиви коментари - мога ли да го направя утре, или трябва да е в чист ден от цикъла?

И още нещо - трябва да отида гладна и жадна за него, нали?

Благодаря предварително   bouquet

# 533
  • София
Здравейте, позволявам си да попитам Денис - утре ще пускам хормони на 3-ти ден от цикъл.

Имам и назначено изследване ИРИ, но прочетох противоречиви коментари - мога ли да го направя утре, или трябва да е в чист ден от цикъла?

И още нещо - трябва да отида гладна и жадна за него, нали?

Благодаря предварително   bouquet

Да, може да го направиш - отиваш гладна и жадна  Peace

# 534
  • София
Да, може да го направиш - отиваш гладна и жадна  Peace

Много ти благодаря за бързия отговор  Hug

# 535
денис и аз да питам за  ИРИ -трябва ли да съм в лабораторията по рано от 8-8,20.решила съм в събота но отварят в 8.
а докторката нещо си из мрънка да е преди 8 първата кръв взета после не що си не ставало.някак индекс щела да смята нещо не разбрах ама ме досрамя ,че само питам за всичко.

# 536
  • София
денис и аз да питам за  ИРИ -трябва ли да съм в лабораторията по рано от 8-8,20.решила съм в събота но отварят в 8.
а докторката нещо си из мрънка да е преди 8 първата кръв взета после не що си не ставало.някак индекс щела да смята нещо не разбрах ама ме досрамя ,че само питам за всичко.

Няма проблем - важно е да е възможно най-рано, но след като лабор-ята  отваря 8.00 - правите го тогава  Peace

# 537
НОМА индекс най-вероятно ще смята  Wink

# 538
  • София

Благодаря Денис !

Днес си направих progesterone- резултатът е 17.64ng/ml (референтни за лутеинова фаза- 1.70- 27). Как ви се струват, добре ли са при евентуална бременност, че естествено в това време на цикъла (28-и ден) се надявам чудото да е станало ?  newsm78

# 539
  • София
Днес си направих progesterone- резултатът е 17.64ng/ml (референтни за лутеинова фаза- 1.70- 27). Как ви се струват, добре ли са при евентуална бременност, че естествено в това време на цикъла (28-и ден) се надявам чудото да е станало ?  newsm78

Показва, че е имало О., но ако е направен на 7 ден след О. е  нисък.
Което обаче, не означава, че не може да е станало
Стискам палци Peace

Общи условия

Активация на акаунт