"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 430
  • 540
  •   1
Отговори
# 180
В последната серия по тв когато Радко представи Йовка, беше с блуза с надпис Бисквитеното чудовище.  Laughing

# 181
В последната серия по тв когато Радко представи Йовка, беше с блуза с надпис Бисквитеното чудовище.  Laughing
Да,и аз много се смях на тая блузка  Grinning

# 182
  • Пловдив
Чудех се...не са споменали от какво се издържат 2-те семейства,нали са безработни Thinking

# 183
хайде сега подробности  Laughing
в предния сезон се опитваше да си намери работа Лютов/Буров, но този сезон наистина не са дали нищо.

# 184
Това е филм все пак.  Peace

# 185
  • Пловдив
Да съм казала,че не е...?

Поне можеше да вмъкнат нещичко,като помощи от БТ,напр Laughing

# 186
Ето един сайт който можете да си изтеглите сериите от 6ти сезон : Цъкни

# 187
Чудех се...не са споменали от какво се издържат 2-те семейства,нали са безработни Thinking

Аз доколкото подразбрах (може да е било и в серия от миналия сезон) Лютовите, Бурови по настоящем, разчитаха на Спас и Андрей да осигуряват насъщния. Нали сега са и с 2 гърла по-малко, сигурно успяват да свържат двата края Simple Smile. Чеканови сигурно чакат на пенсийката на баба Марийка или Мимето им изпраща от Paris. Но наистина не се набляга на бедността и глада, както в миналия сезон.

Бисквитеното чудовище определено се набиваше на очи  hahaha

# 188
Само Бурови ни липсваха...
А тая Дарина ми е много студена и не мога да я харесал вече не знам коя серия подред

# 189
А тая Дарина ми е много студена и не мога да я харесал вече не знам коя серия подред

Скрит текст:
Но е така достойна дъщеря на майка си....може би е търсено умишлено, защото много добре се препокриват двата образа - майка и дъщеря.....дори и визуално....

# 190
  • Варна
Мама Цоцоланка,
Скрит текст:
А, тя чия дъщеря е, че съм изтървала?

# 191
Скрит текст:
Да,наистина визуално си приличат.Но майка й много ме дразни.Абе, и двечките ме дразнят. Като цяло се изюди тоя сериал и не ми е много  забавен.

# 192

Скрит текст:
Но е така достойна дъщеря на майка си....може би е търсено умишлено, защото много добре се препокриват двата образа - майка и дъщеря.....дори и визуално....
Скрит текст:
Според мен те дори визуално си приличат.

# 193
Мама Цоцоланка,
Скрит текст:
А, тя чия дъщеря е, че съм изтървала?

Скрит текст:
От новата серия е, която до сега е давана само по Войо......няма да кажа за да ти е интересно...

# 194
Дарина беше тази, която се движи с Андрей, журналистката, нали?  Rolling Eyes Вече ми се губи кой кой е.  Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт