"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 462
  • 540
  •   1
Отговори
# 225
6ти епизод утре ще го дават а над поста ти има връзка за точно 6ти епизод който е преди бтв
Аз го изгледах поради това, че беше качен в замундата. Питам понеже, досега не ми се е случвало да видя в замунда неизлъчен епизод и предположих,че са го давали миналата седмица. Shocked

# 226
Приемате ли гости в темата? Аз вече гледах и 6 ти епизод. Все не мога да хвана кога го дават и се налага в интернет да гледам. Ако някои ми сподели кога го дават и от колко чеса ще съм много благодарна.
Всяка сряда от 21 ч по БТВ. Има и повторения по БТВ комеди,но не знам кога са. Ако пък си нетърпелива,тук можеш да намериш линкове и към поредната неизлъчена серия Simple Smile

# 227
Приемате ли гости в темата? Аз вече гледах и 6 ти епизод. Все не мога да хвана кога го дават и се налага в интернет да гледам. Ако някои ми сподели кога го дават и от колко чеса ще съм много благодарна.
Всяка сряда от 21 ч по БТВ. Има и повторения по БТВ комеди,но не знам кога са. Ако пък си нетърпелива,тук можеш да намериш линкове и към поредната неизлъчена серия Simple Smile

От 17ч., в четвъртък, са повторенията.....

# 228
Благодаря много

# 229
  • Варна
Мхм, след всички суперлативи, които прочетох тук очаквах повече Confused Нищо чак толкова смешно и интересно не видях. Не че беше зле серията, но не я откроявам от предишните.

# 230
Епизод 7
Скрит текст:

# 231
  • София
Благодаря  bouquet  bouquet  bouquet

# 232
Ихааааа....голямо Благодаря отново.  bouquet  bouquet

# 233

Eпизод 7

Приятно гледане!

Последна редакция: чт, 24 окт 2013, 14:32 от malko_z

# 234

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 235
Гилти, благодаря отново.
Скрит текст:
Разплаках се от смях на сцената със Спас и Григорий в линейката. Лошото е, че после се сетих как баба ми я прекараха по почти същия начин.
Сцените със Славка ги пропускам признавам си, страшно взе да ме дразни.

# 236
  • София !

Хиляди благодарности   bouquet

# 237
Столичани в повече - 6 сезон - 7 епизод - http://-spam239-/9y3utow790hz.html

# 238
Хора, да не би да свърши гювечът бързо- бързо като ги изтипосваме тука съвсем открито новите епизоди и то с възможност да се теглят както ти кефне  Sad Дали не е по-добре да са в скрит текст newsm78

# 239
  • навсякъде
Серията е УникалнА  Joy Joy Joy Joy
Още се смея на глас. Няма да издавам нищо, но попа продължава да ми е любимец.

Общи условия

Активация на акаунт