"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 489
  • 540
  •   1
Отговори
# 315
Столичани в повече - 6 сезон, 9 епизод - http://-spam239-/glutw2g2lnfi.html

# 316
Скрит текст:
той че е тъп, тъп е, но нищо чудно още по-тъп да го изкарат.
 А Славея и Юрдан ги очаквах да говорят така  Peace
Ама нещо пак зацикли сериала.  Йовка като се прибра та не го погледна детето си  Whistling не е много реалистично

Извинете,но Йордан не се ли пише с Й
Не искам да прозвучи,като заяждане,но е малко гадно да се пише толкова известно традиционо българско име с Ю.Така с ми изглежда малко,като на турски  Laughing

# 317
  • ENGLAND
Скрит текст:
Ама нещо пак зацикли сериала.  Йовка като се прибра та не го погледна детето си  Whistling не е много реалистично

Не искам да прозвучи,като заяждане,но е малко гадно да се пише толкова известно традиционо българско име с Ю.Така с ми изглежда малко,като на турски  Laughing

Е, в две теми все това, Й, та Й.

# 318
Скрит текст:

зависи. Първо, навремето са били Юрдан-овци (спомни си Елин Пелин), а второ, Славка винаги му Юрдане, поради което на мен си ми харесва да го пиша Юрдан; имаме приятел, който сме прекръстили на Юрдан.  Ако горния отговоро не те устройва,  от Северна Турция  съм  Laughing

# 319
Много взе да зацикля този сезон и сериала като цяло. 9 епизода минаха и нищо съществено не е станало. Или да сменят сценаристите и да го раздвижат малко или да сложат някакъв финал.

# 320
Тая Мая ме дразни каква е крива постоянно. То не й видяхме усмивката и за секунда..

# 321
  • somewhere near the sea
Според мен Мая си е хомо(затова толкова се притесни какво ще каже Таня), но не смее дори пред себе си да го признае. Очаквам с нетърпение Славка да разбере коя е майката на Дарина...

# 322
Иначе това, че Дарина не позна,че по телевизорът говорят за майка й идва от там,че тя знае, че е в чужбина и се занимава със съвсем друго нещо. Но цялата тая линия с Мая и Таня ми е много неприятна.

# 323
Много тъпо са го измислили. Дарина журналистка и да не знае кой стои зад движение Елит. Те журналистите ако не знаят, кой е знае?

# 324
  • Пловдив
Иначе това, че Дарина не позна,че по телевизорът говорят за майка й идва от там,че тя знае, че е в чужбина и се занимава със съвсем друго нещо. Но цялата тая линия с Мая и Таня ми е много неприятна.
Това от коя серия е Rolling Eyes

# 325
Аз пък да си призная......не съм гледала новата серия, коята ще дават утре....За 1 път от не знам колко време.....Изтеглена е, чака на компа, но...... Thinking

# 326

Тази, която вече излъчиха

# 327
  • Пловдив

Тази, която вече излъчиха
Изпуснала съм...

# 328
Как може Пацо да е толкова наивен и прост...

# 329
  • Варна
Пфу,
забравих, че днес има Столичаните. Утре в 17 ли беше повторението? Какво е направил Пацулчо?

Общи условия

Активация на акаунт