"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 479
  • 540
  •   1
Отговори
# 345
Според мен нищо не стана Sad
Разговор за живота между Йовка и баба Бина...
Опити за снимка на з.ч. на Пацо...
Болни амбиции на Бурова за политическа изява...
Дрина изчезна. Андрей се кахъри къде е...

# 346
# 347
  • Талант на 2012,2013 г.
Сбъдваща мечти, благодаря ти..  bouquet

# 348
Само смешните обувки на Пацо да се бяха сетили да махнат преди да му снимат задника  Laughing Не беше кой знае какво серията,но не спирам да се забавлявам с уникалната игра на актьорите  Peace

# 349
  • Варна
Само смешните обувки на Пацо да се бяха сетили да махнат преди да му снимат задника  Laughing Не беше кой знае какво серията,но не спирам да се забавлявам с уникалната игра на актьорите  Peace
Е как ще ги махнат - нали по тях после Радко ще познае, че е Пацо, а не Спас. При посещението в дома на Чеканови Радко му каза: "И да си купиш мъжки обувки".

# 350
е да бе ама не ги позна... аз мислех че поне Гълабина ще му познае зч ама не... много ми е интересно какво  се случи с попа след като го нападнаха вътре.

# 351
и на мен. Това е от новата серия, пишете в спойлери, момичета, не всички искат да знаят  Peace

# 352
  • Варна
Ако в новата серия се разрешава успешно драмата със задниците моля някой да го сподели в спойлер, че май само това ми е интересно в момента. Много я задълбаха с тези г*зове Whistling

# 353
  • Талант на 2012,2013 г.
Скрит текст:
Ами донякъде.Радко и Йовка намериха желязото с което тя жигоса Спас и направиха скандал меко казано на попа.. Laughing

# 354
Скрит текст:
Ами донякъде.Радко и Йовка намериха желязото с което тя жигоса Спас и направиха скандал меко казано на попа.. Laughing

Скрит текст:
направо го спипаха и влязоха да го ступват, защото отричаше. Интересно вече дали е признал и какво е отнесъл.

# 355
Скрит текст:
На мен ми е интересно пък,дали Йордан послуша Ганчо... или просто се зарадва на съвпадението

# 356
  • София !
Скрит текст:

Скрит текст:
направо го спипаха и влязоха да го ступват, защото отричаше. Интересно вече дали е признал и какво е отнесъл.
Скрит текст:

И на мен ми е интересно дали е признал .

# 357
Скрит текст:
А Рангел и детектива беше много глупаво.
Как и Радко не се сети, че Пламен има такива обувки? Нали му се присмя за тях.

# 358
Скрит текст:
Целият десети епизод е много муден.. Единственият, който ми харесва е Шайбата   Flutter

# 359
  • ENGLAND
За мен най-трезвомислеща е Гълабина, голяма еволюция при нея от първия сезон та до сега. А Йовка ми е любимка.

Общи условия

Активация на акаунт