"Столичани в повече" - 6 сезон - 1 тема

• 57 441
  • 540
  •   1
Отговори
# 390
Столичани в повече - 6 сезон, 11 епизод - http://-spam239-/5e4bfior2apk.html
Как се тегли от тук newsm78

Избираш Regular Download , отв. ти се друга страница, в която пишеш 4-буквен код и после Download, след това като скролнеш малко по-надолу има брояч, че след 1 мин. ще можеш да го изтеглиш, после ти пише Свали файла и като кликнеш на него ти излиза прозореца да запишеш файла.

РЕДАКТИРАМ СЕ: Даде ми грешка - не можел да запише файла, защото не го разчитал.

Последна редакция: чт, 21 ное 2013, 21:22 от hailie

# 391
Гледайте бързо, преди да го изтрият:

# 392
Коцето веднага направи обратен завой. Ще е много интересно да разберем, какво ще се случи. Чакаме новия епизод.
Благодаря предварително!

# 393
Защо такъв слаб интерес към този чудесен филм? Аз влизам да прочета коментари за 11 епизод, който се излъчи тази вечер по БТВ, и (евентуално) някой ако е гледал по Войо 12-ти...

Последна редакция: чт, 28 ное 2013, 00:10 от malko_z

# 394
Най накрая нещо да се случи в 12 епизод.
Раздвижиха се почти на края на сезона.

# 395
  • София

изтрили са го  #Cussing out

# 396
Guilty - моля, сподели малко в спойлер.

# 397
  • Русе/София
Най накрая нещо да се случи в 12 епизод.
Раздвижиха се почти на края на сезона.
и ние искаме да разберем  Praynig

# 398
  • ENGLAND
Guilty - моля, сподели малко в спойлер.
Добре че си ти да ми напомниш, че днес е сряда, сядам да гледам.

# 399
изтрили са го,щото линка е към 11 еп. И 12 е там,но при мен не върви  Confused

# 400
Скрит текст:
Константин се върна и отиде директно в кръчмата. Заплаши Пацо, че ще го убие ако проговори за дисковете с компрамати. Удари му шамар и извади пистолет. Тримата с Гълабина се сдърпаха и Константин блъсна Гълабина и тя си удари главата.
По късно Пацо отиде и се среща с изнудвания депитат и му каза всичко.

Рангел изнудва Татяна да го вкара в листите за депутати, в противен случай ще каже на пресата за връзката и с Мая.

Славка проигра всички пари на борсата и сега нямат какво да върнат. Искаха заем от Пацо, но влезе Константин и разговора се провали.

Гълъбина И Рангел разтриваха детето, че беше болно и си спомниха старите времена. Много влюбено се гледаха.

Гришата отиде и каза на Гълъбина, че Пацо е снимката и защо се снимал.

# 401
изтрили са го,щото линка е към 11 еп. И 12 е там,но при мен не върви  Confused

И аз се опитвам да гледам 12-ти епизод, при мен върви, но с накъсване... за 15 минути има 286 гледания..явно много хора го гледат и това влошава качеството

# 402
Ейи, пустата му война за зрителска аудитори бе...

Ние, които сме гледали алтернативната телевизия в часовия пояс, в който се излъчва сериала не можем да го гледаме, дори и в 1 часа след полунощ, трябва да следим в кой точно ден и час са повторенията... Ми това е тъпо (меко казано)

Как може една друга телевизия, малко след излъчването на епизод от хитов сериал да го качва на сайта си, за да го гледет повече зрители, а БТВ се инати...

Ами тогава Лека Нощ, лягам си, въпреки, че имах желанието да гледам епизода, защото сериалът е чудесен!!!

# 403
  • София !
Има го 12ти еп. във вбокса  Simple Smile
Скрит текст:

# 404
  • Варна
Ох, моля ви кажете, коя серия даваха снощи по ТВ? Пак забравих да го гледам, за трета поредна серия. Не знам това за кое говори - че интереса ми намалява или че паметта ми отслабва Whistling Този 12-ти епизод даван ли е или е новият, който ще дават другата сряда?

Общи условия

Активация на акаунт