На море в Гърция 2013 - XI

• 73 506
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
  • Младост 4
καλησπέρα  Laughing

Ironic, запомняй всичко за Скиатос и после да разкажеш подробно, че ми е на едно от първите места в списъка  Hug

адимар, страшна си! Аз имам да се терзая още няколко месеца - къде, кога newsm78

# 46
Здравейте отново!Решихме да отидем на ALEXANDROS PALACE 5*, Халкидики, Атон
www.alexandroshotel-halkidiki.com
Ще пътуваме с автобус до Солун и ще се прекачим на друг до Уранополис.Инетересува ме някой пътувал ли е така до там?Да ми разкаже малко по-подробно за мястото,за ценаат на ферибота,на корабчета.Някоя забележителност,сергии и други разни неща.Ще пътувам за пръв път с 2 малки децаа на 4 и 6г. И за децата в градския транспорт там плащали се или е като тук безплатен до 7г.?
Препоръчайте ми автобус до Солун,аз намерих само Юнион Ивкони и засега само това ми допадна като цена и време  Praynig Praynig Praynig

# 47
  • София
 Sunglasses
Скрит текст:
Време е да се превърнем в елитарна ложа и да преминем в нелегалност!

# 48
Аз вече резервирах за Евия за другата година, последната седмица  на юни   Peace
ама къде ги гледате чак за догодина, то излизат толкова малко предложения  newsm78

Букингкома Mr. Green

# 49
  • София
И аз в най-разкошната тема! В понеделник се върнахме, нямам търпение да дойде януари и да затърся къде да ходим! Но със сигурност ще е в Северна Гърция. За мен е важно да е близо! А и с тези плажове по Ситония....много ми е хубаво там....

# 50
Аз вече резервирах за Евия за другата година, последната седмица  на юни  
ама къде ги гледате чак за догодина, то излизат толкова малко предложения
Букингкома Mr. Green
е те ми излизат някакви си само 50 "пикливи" предложения за юни, половината, от които в някой полу-билдинг в Loutra Edipsou  Rolling Eyes...на мен си ми трябва по-голяма бройка за отсяване  Joy май не е зле да се върна и издиря на подстрекателката Таис линковете  Wink
сори за спама

# 51
Благодарение на първия пост намерих много полезни линкове,  bouquet Hug

# 52
  • софия
Ша ма прощавате, но в момента не мога да кажа нищо повече от проЗд "запис".  Embarassed

# 53
  • София
Sunglasses
Скрит текст:
Време е да се превърнем в елитарна ложа и да преминем в нелегалност!
+1

# 54
  • София
Скрит текст:
само да уточним критерии за членство

# 55
  Първо- мерси на Параход за усилията, но аз май скоро ще ви напускам.
  Ще напускам и Кефалония и Гърция въобще и ще се местя в подфорума на диетите. От две седмици съм в Гърция, нося широки плажни дрешки, хапвам кефалонски мийт- и спаначени пайове, морски дарове, узо, винце и т.н. и днес решавам да се наместя в една пола, в която не мога... и скоро няма да мога. Край! Овивам в Красива мама!
  Иначе при мен нищо ново. Днес бях на малкия полуостров на Кефалония, пак изумителни фотогеничности, кътчета, нарисувани сякаш от художник, в момента - пак терасата с узо и песен на звънчета....това е. И 5 кила минимум отгоре. Търсете ме в "Диети и поддържане на фигурата".

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 22:40 от Anna bel

# 56
  • София
 Joy Joy
Ана бел, върнах се от второто си гръцко море на 03.09. и още не смея да се кача на кантара.... И съзнателно си обличам широките рокли.

ПП Не мога да не ви покажа това....  Sad Малко е тъжно, но е снимка, направена от моя приятелка днес, на плажа на Керамоти..... Отива си лятото, идва есента...

https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash3/1235420_1 … 8_749994781_n.jpg

# 57
  • София
Тамън се връщам от парка в добро настроение, и снимката на тенджерите ме гръмна  Shocked Добре, бе, хора, обяснете ми - що за индивид трябва да е някой, че да помъкне такваз посуда с манджи из плажовете...не се ли сещат тия хора, че това не им е на село в градината? Не разбирам, наистина.

За Евбея ме притеснихте с тези приказки - това си е автентично гръцки остров, и с Йоланда говорих, и тя си каза жената, че острова е любима традиционна дестинация за гърците..плюс немци, австрийци и италианци, но все пак контингента е основно гръцки.

Не ща тенджери с манджа там по плажовете, огромни джипове и нагли типове..
Май не трябваше с Теди така да се възторгваме от Евбея, дано догодина няма наплив.

Момичета, давайте да ходим там докато още не са го превзели нашенци  ooooh!

# 58
   Вив, снимката е чудесна, но при мен лятото е в разгар. Жега, та жега. В момента е поносимо, но до скоро (до преди 4 часа) пот се лееше. Което не помага на трупането на килограми!  Simple Smile

Тези с тенджерите ме убиха!

# 59
Благодарности за новата тема.  bouquet

Записвам се в любимата тема от Скиатос.
Отседнали сме в студио на брега на морето на Troulos beach.
Безвремие и страхотни гледки!
П.П. Приемам препоръки за готини таверни!
Браво! Страхотно местенце. Тук ли сте?:

Таверна с много хубава храна ти препоръчвам Jimmys. Непретенциозно място откъм обстановка, но ястията са много вкусни. От менюто препоръчвам да опитате "Октопод на грил". Ето и как изглежда:

Таверната се намира на самия път, под вила Фридерики, до плаж Агиа Параскеви. Поздрави на собственика Никос Grinning:

Един съвет, ако решите да се разходите около о.Скиатос с корабче. Гледайте денят да не е ветровит и морето да е много спокойно. Ако има вятър, рискувате корабчето да не отиде до плаж Лалария. Ние тогава извадихме късмет и въпреки лекия вятър стигнахме до Лалария, но чак следобяд, когато морето се успокои. Понеже сутринта духаше леко, имаше вълни, екипажът не рискува да ни закара до Лалария,а остави това за по-късния следобяд.
Островът е изключително красиво и спокойно място, а плажовете са прекрасни. Обещахме си някой ден да го посетим отново.
В предната тема прочетох, че споделяте за камъчета, които си взимате за спомен. Ние /благодарение на сина ни/ от Лалария си тръгнахме с цяла торба пълна с камънак. От тези прекрасни малки, големи, бели, гладки камъни и камъчета:

Малко лични снимки от о. Скиатос:
http://franijonsan.snimka.bg/travel/o-skiatos.763652.30959919

Нашето второ и последно море за тази година е почти към края си. Прибираме се в събота. Прекарахме на гръцкото моренце общо 23 дена. 11 дни на о. Скиатос и 12 дни на Сани бийч клуб.
Не изневерихме и тази година на Сани.Тук сме вече за поредна, шеста година. Това е нашето място за спокойна, лежерна, семейна почивка.
Единствените ми притеснения тази година бяха относно времето, понеже за пръв път се прибираме толкова късно/на 14 септември/. За радост нямахме нито един облачен или дъждовен ден. Днес температурата беше 28 градуса.
Единствената ми "мъка" тук е храната. Толкова разнообразна и вкусна е тя, а стомахът е един и не можеш дори от всичко да опиташ.
Всичко тук е прекрасно: плажът, водата, стаите, красивите и отлично поддържани градини, спокойствието, усещането за ненаселеност...
Прилагам и снимков материал:
http://franijonsan.snimka.bg/travel/sani-2013.774556.31506009

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 23:31 от Фран Джонсън

Общи условия

Активация на акаунт