На море в Гърция 2013 - XI

• 73 463
  • 756
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Записвам се в любимата тема от Скиатос.
Отседнали сме в студио на брега на морето на Troulos beach.
Безвремие и страхотни гледки!
П.П. Приемам препоръки за готини таверни!

# 31

....И една снимка да споделя - принципно нямам против човек да си носи храна на плажа, но тези българи много вдигнаха летвата http://s11.postimg.org/pwv8x159v/DSCN5596.jpg - няколко дни подред, по обедно време ...

Така беше и миналата година на Аликес, а хем табели имаше, че е забранено носенето на храна.
Тази година с Гърция се разминах Confused, надявам се следващата не.

# 32
Записвам се в любимата тема от Скиатос......
А така сега, след снощните излияния на Анна бел от Кефалония, ти направо ме доуби  #2gunfire
Това изобщо не е честно .....вие си хойкате из красотите...а аз се боря с ДДС-та, акцизи и тем подобни глупости в мрачна София  newsm45 а уж съм послушна  #Crazy

# 33
Ironic,
аз имам добри (макар и доста отдавнашни) спомени от таверна Анатоли - намира се близо до града, но извън него, на хълм по пътя към манастира Евангелистрия, със страхотна панорамна гледка. Открихме я, тъй като бяхме отседнали съвсем наблизо, случайно човек трудно би могъл да попадне, въпреки че виждам, че има доста отзиви и в трипадвайзър.
И пак там се опитах да открия едно малко некомерсиално ресторантче, забутано из уличките в центъра - може би е това, но наистина не съм сигурна.

ще те чакаме с по-подробен разказ, нищо, че разпалваш разни чувства у вече завърналите се...

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 19:31 от Параход

# 34
# 35
Леле с тези тенджери ме закопахте
 #Crazy
Е..ти обидата към гръцката кухня
Че тя с е част от ваканционния гъдел

не че не познавам хора, носещи си хляб и пастет от БГ и каращи само на това в гръцко, че даже и вода си носят, че то в Гърия няма

# 36
  • София
Леле с тези тенджери ме закопахте
 #Crazy
Е..ти обидата към гръцката кухня
Че тя с е част от ваканционния гъдел
Ааа, спокойно - и гръцката кухня уважиха, но на вечеря - едната вечер засякохме цялата тази група в една от таверните Stuck Out Tongue Явно обядът е нашенски, вечерята - местна Whistling

И тъй като аз леко се разочаровах от северните райони, започнах да гледам други опции за 2014 и заради вас тук вече усърдно изследвам офертите за Евбея и Кефалония. Повечето хора около мен ме смятат за малко луда, че тъкмо се върнах от море и вече за идната година мисля, но вие сте много заразителни Crazy

# 37
  • София
И тъй като аз леко се разочаровах от северните райони, започнах да гледам други опции за 2014 и заради вас тук вече усърдно изследвам офертите за Евбея и Кефалония.

Имам лошото предчувствие, че ако не догодина, то след още една година на Евбея положението ще е подобно на Халкидики.  Wink  Толкова много се писа, а и достъпът е сравнително лесен, че много българи ще тръгнат натам.

Параход,   bouquet

# 38
Абсолютно същото предчувствие имам и аз...

За Кефалония единствено ме утешава, че е девет дена път с камили Grinning

# 39
Сега си инсталирах безплатно приложение на таблета
Офлайн речник гръцки-английски-гръцки
Като на гръцки може да се въвежда и на латиница
Работи добре без интернет, явно сваля добро количество думи

Слагам го и на телефона за догодина

# 40
  • София
Имам лошото предчувствие, че ако не догодина, то след още една година на Евбея положението ще е подобно на Халкидики.  Wink  Толкова много се писа, а и достъпът е сравнително лесен, че много българи ще тръгнат натам.

Аз също имам това лошо предчуствие, ще трябва да си търсим друг остров (както казваше в един скеч на КУ-КУ от преди мнооого години Надето Михайлов - "Нямате ли друг глобус?"   Mr. Green  )

# 41
И аз се записвам в любимата тема  Hug
Родителите ми се върнаха от Скирос (5 нощувки) и Евбея (още няколко нощувки) и са впечатлени от Евбея. Силно препоръчаха догодина натам да се насочим.  Laughing Като обсъждахме цените, ми се затвърди мнението, че северна Гърция си е направо скъпа  ooooh!

# 42
'
И тъй като аз леко се разочаровах от северните райони, започнах да гледам други опции за 2014 и заради вас тук вече усърдно изследвам офертите за Евбея и Кефалония.
Абсолютно същото предчувствие имам и аз...
За Кефалония единствено ме утешава, че е девет дена път с камили Grinning
Ами освен нашата група другата година още в началото на сезона да пообиколим Евбея, докато не са нахлули "тенджерите"  Sick пък Кефалония и Занте да ги оставим за по-натам  newsm78
Определено това ме кара да се замисля по-сериозно по въпроса  Thinking

# 43
Аз вече резервирах за Евия за другата година, последната седмица  на юни   Peace

Последна редакция: чт, 12 сеп 2013, 20:17 от адимар

# 44
Аз вече резервирах за Евия за другата година, последната седмица  на юни   Peace
ама къде ги гледате чак за догодина, то излизат толкова малко предложения  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт