На море в Гърция 2013 - XI

• 73 679
  • 756
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Дивна, то щом теб те е хванала нервата, представям си аз как ще се чувствам 12-13 км под земята..Иначе до 2-3 км изтрайвам добре, после вече ми става лошо.

барабенка, плажът Лагониси е прекрасен, много екзотичен цвят на водата има  Heart Eyes Миналата година (септември) почти нямаше хора, но тази година не знам как е било...но то си варира, де.

# 571
barabenka Лагониси е моят плаж за това лято:) Плажната ивица е тясна, и имаше дни в които бяхме чадър до чадър, е на 2-3 метра отстояние един от друг, но не беше много дразнещо, особено на фона на претъпкания Кариди:) Плитко е, с хубав бял пясък, топло море - дъщеря ми беше много щастлива там:) Говоря за плажа надясно от хотела, който си дала, към малкото полуостровче. Иначе този хотел го проверявах още 2012, но за края на август и началото на септември за апартамент 4 души, само нощувка ми дадоха 130 евро на вечер...Sad В района има още няколко добри места за настаняване, но до този плаж се ходи само с кола - апартаменти Heos и Theoxenia, но цените за нощувки бяхо по-високи в сравнение с Вурвуру или Ормос Панагияс.

# 572
  • София
Дам, и аз няколко години подред пускам питане до хотелите около Лагониси, но цените винаги са доста по-високи от обичайните за Вурвуру и Агиос Николаос..

Но плажът е чуден  Simple Smile

# 573
*2К*, чак сега се зачитам, че по-младите подканяш bowuu
Ааа Tуцка нямам претенции...просто реших, че младите по щъкат и по ги знаят  Joy то всъщност всички сме млади ...ама някои са повечко млади  Peace

# 574
*2К*, чак сега се зачитам, че по-младите подканяш bowuu
Ааа Tуцка нямам претенции...просто реших, че младите по щъкат и по ги знаят  Joy то всъщност всички сме млади ...ама някои са повечко млади  Peace

Аз съм най-малко млада изглежда... Simple Smile, ама по дух не ви се давам! И най-малко слаба съм.  Ако не ми мине котка път и дойда на 19-ти, най-дебелата леля съм аз! Сетих се по този повод един виц.
Скрит текст:
Двама, запознали се по интернет, си определят първа среща. Мацката: - Аз ще бъда с бял шал, висока съм 170 см, тежа 60 кг.  Младежът: - Аз ще съм с кафява шапка, ще нося кантар и метър.

Последна редакция: пн, 07 окт 2013, 18:41 от Anna bel

# 575
  • София
  Аз съм най-малко млада изглежда... Simple Smile, ама по дух не ви се давам! И най-малко слаба съм.  Ако не ми мине котка път и дойда на 19-ти, най-дебелата леля съм аз!

Тука усещам, че ще има спор за първото място  Mr. Green  Че и аз не съм от слабите, та ще видим де.
Да взема и аз кантарчето    Joy  , за ръста няма да го тъниме  Simple Smile

# 576
....  Аз съм най-малко млада изглежда... Simple Smile, ама по дух не ви се давам.....
Joy то знае ли човек  newsm78 може и да не си ти  hahaha важното е на колко се чувстваме и да не се даваме  Peace
 ...и не бий отбой за 19-ти....ами прави организацията  Wink
....е какво сега за мен рулетката ли остана  Mr. Green

# 577
  • В светлината на слънцето
Мерки и теглилки обсъждате виждам. Категорично мога да заявя, че съм без конкуренция в отбора - откъм заобленост и одъртяване.  Mr. Green Момичета, аз само ще ви пожелая приятно изкарване на 19-и, но почти на 99% ще пътешествам тогава - като за последно този сезон, и няма да съм в София. Сигурна съм, че ще си изкарате прекрасно. Hug

# 578
  • София
Ей, момичета, разсмяхте ме с тези мерки и теглилки, а точно влизам от поредния доктор при когото ходихме днес..не можем да оздравеем с дребната и това е ooooh!

Добре, че сте вие да ми вдигнете малко настроението  Hug

Таис, бързо, бързо оздравяване  пожелавам. Стискам палци  Simple Smile   

Иначе - аман от доктори. И аз тези дни с тях се занимавам, досадно е Sad

lulumba  ще вземем да спретнем един конкурс накрая    Mr. Green  Надявам се това няма да е и последна среща, та следващия път може пък да вземеш да се включиш, тогава ще те мерим    Hug

# 579
  • София
Момичета ние се завърнахме,още не мога да се приземя,очаквайте снимки Mr. Green

# 580
  • Варна
днес

# 581
  • София
k@li, добре дошла  Hug Ще чакаме!

Peterky, а стига бе..вярно, че днес в БГ беше топличко, но плажа и банските са ми абсолютно нереални  Shocked

На Халкидики ли сте, има ли хора още по хотелите? Никога не сме били в Гърция през октомври, много ми е любопитно как стоят нещата..

# 582
  • София
Малко встрани от темата, но около 22 септември бяхме в Бургас и си ставаше за плаж /бях оставила банските без никаква надежда за къпане, та детето цопка по къси гащи, а накрая и по дуп и тениска/, а в София беше абсолютен клинч.

# 583
  • София
Ами да ви кажа, че ние събота и неделя бяхме в Йерисос и за плаж не ставаше, много вятър имаше. Поиграхме малко с хилките, загряхме и се разхвърляхме по потници, но след това бързо си облякох якето. Но поне беше слънчево и приятно. Мисля, че тази седмица ще е перфектна за плаж Wink)

# 584
  • София
И аз да кажа,времето ни беше добро,като изключим силния вятър на моменти Rolling Eyes.Тази година много духаше и имаше и вълни Shocked,нещо което аз лично не съм виждала в Гърция...Приятел,който беше по Пелопонес през Август каза същото Tired.Особено на Елафонисос...направо ни отвя Mr. Green.Другото негативно нещо,което забелязах тази година е страшната мръсотия Sick,ужасно мръсно покрай пътя,тонове боклуци.Явно са ги посъкратили тези служби Tired,дано вземат мерки щото не е добре!
Останалата част си беше супер,както всяка година,изминахме над 3000 км за 23 дни,от тези дни в къмпинг сме спали само 5нощувки,ударихме го на номадстване и да ви кажа,много ми хареса Mr. Green.Спиш на шума от морето,всяка сутрин се будиш на нов плаж,правиш си кафенцето и се настаняваш на столчето отвън с прекрасна гледна,страхотно Heart EyesА и пуста Гърция,много море,много плаж,винаги можеш да се усамотиш...тишината е голяма работа,да знаете...така съм се заредила,че летя Mr. Green
Посетихме всички места,които бяхме набелязали,тръгнахме от Лефкада(обичам си я)от там през Килини и надолу,Войдокилия,Аеропололи,Гитио,Елафонисос,Павлопетри(открихме го много трудно)но нали сме упорити,Монемвасия-страхотно,уникално място(със сигурност ще се връщаме),обратно на Гитио Mr. Green,Нафплио,Коринтос и последна нощувка на Катерини.Очаквайте снимките в най-скоро време Peace
И искам да благодаря на всички за съветите Hug

Общи условия

Активация на акаунт