На море в Гърция 2013 - XI

• 73 458
  • 756
  •   1
Отговори
# 720
Щом е околностите - Ано Волос, споменатите Портаря или Макриница, така по бива, макар че с ония калдъръми и наклони не знам пък как би било за количка. Портаря е най-широчко за разходки. Повечето хотели, в които съм влизала там/виждала отвън, са хубави. По-добре нещо по-близо до централния площад с платаните, има и такива клатушки със стотинки.
Узомезедес що да няма хич, моето дете е цял живот по таверни (и други заведения за обществено хранене), горкото Grinning

Малко Портаря през зимата
Скрит текст:

# 721
  • София
Аз не мисля, че Волос е скучен град, дори изобщо.
Градът е много оживен, красив, със страхотни ципурадика, за Нова Година ми се вижда супер избор Simple Smile

# 722
Параход, мерси че ме подготви с тези снимки. Точно в стила на моя мъж е, без обаче да сподели Simple Smile Преди две години ме заведе в Загорохория, не помня вече точно в кое село, изглеждаше точно като тези снимки, къщи, улици, природа. Да красиво, приятно, различно, но нещо мен гръцката гора не ме впечатли толкова, в България си е признато по-красиво.

# 723
  • София
За Ано Волос и др. и аз мислех да пиша - много красиви места, има потресаващи гледки. Взимаш си едно кенгуру или слинг и си джиткате на воля. Толкова е красиво, че когато минавахме от там на прибиране от Хорефто се заканих най-отговорно да отидем извън сезона на зимна екскурзия.

П.С. За прирорадата, ако знаеш в Чехия какви гори са - много по-гъсти и величествени от българските  Wink ... красиви места има по целия свят ...

# 724
  • София
За интересуващите се от Траки Палас нещо от новогодишната тема:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=739799.210

на който не му се отварят линкове - накратко в Планет места за Траки Палас вече няма.

# 725
 Ами почнахме да бистрим тук Траки палас и местата свършиха! Миналата година се брояха българите на пръсти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Теди, ти класира ли се?

# 726
Няма, но аз успях да се вредя Grinning Силно се надявам да останем доволни Peace

# 727
  • София
Ами почнахме да бистрим тук Траки палас и местата свършиха! Миналата година се брояха българите на пръсти. Simple Smile Simple Smile Simple Smile Теди, ти класира ли се?

Не се класирах, но и при мен беше в размисъл положението, защото се колебаех между Траки Палас, Стрелча (от която също се отказахме за сега) и Сърбия. Но май накрая клоним към това да си останем в къщи. Ще решаваме в последния момент явно.

Започвам усилено да чета за Кефалония и Лефкада с мечти за следващото лято. Аз също като теб някак си ми хареса идеята Миртос да ми е селския плаж. Така или иначе най-вероятно няма да се счупим от обикаляне, искам поне хубавия плаж да ни е под носа Simple Smile

# 728
Теди,
аз съм го писала и преди, струва ми се, че и други момичета подкрепиха тогава мнението ми - Миртос е изключителен, но не смятам, че става за плаж всеки ден, по цял ден. Особено пък в по-горещия и населен сезон.

# 729
  • София
Благодаря Параход, ще го имам предвид. Аз сега почвам да проучвам, така че ще питам сигурно. Искам да прекараме евентуално 10-ина дни на Кефалония. Може би няма да обикаляме много, та не знам къде да позиционирам базата, така че хубавите плажове да са на близо.

# 730
  • софия
ужасно ви изпуснах  ooooh!

# 731
Какво правите? Почти аха и да изпаднем на 2-ра...

Помня, че коментирахте места за настаняване на Пелион, но..... Ей това ми хвана окото, или по точно казано вилите с 2 спални. Някой да го е виждал, да даде мнение на района.

http://www.ledapelion.com/

# 732
 Bliss, много добре изглежда. Параход беше по тия места тази година, тя да се произнесе за мястото. Аз западния бряг на Пелион не познавам много, но бил тих и спокоен са разказвали момичетата за разлика от бурния източен.

# 733
Едно момиче от Търново ходи в Леда неотдавна, и то на много добра цена в средата на септември - можеш да я потърсиш по-назад във форума, че не помня ник.

В комплекса аз не съм ходила, дори не се сещам къде е. Околностите са разкош. Водата огледало,  без нито една вълничка, прозрачна и чиста. Наоколо гори, планината- под носа ти. Но пясъчни плажове в този район няма изобщо, най-близките са Микро и Кастри, които са на двайсетина километра.
Тъй като Хорто е най-туристическото място в региона, оттам може да се хване корабче за еднодневен круиз до Скиатос.

Ето и още един хубав маршрут с лодка в региона, ходи и до остров Трикери.

# 734
Едно момиче от Търново ходи в Леда неотдавна, и то на много добра цена в средата на септември

И аз гледах, че цените са много ниски.... ръчках в букинг (не съм се задълбавала повече). Ще потърся.   bouquet Ние сме от пътешестващите, така че не ми е проблем липсата на плаж. А и го мисля за майските празници когато още няма да е чак толкова топло.

Общи условия

Активация на акаунт