Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 354
  • 734
  •   1
Отговори
# 75
Една нова снимка на Муратхан. Не е истина, колко си прилича с Гамзе и Уур, главно с нея.   love001  loveuuu Two Hearts newsm76

Уау, малкия е невероятен. Наистина прилича много и на двамата си родители - аз когато го погледна виждам нещо и от Гамзе и от Уур ... Two Hearts Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Аз като я гледам Гамзе от сега му пуска дълга коса, абе това дете на кого е русо толкова, тя с кафява коса ( естествена ) , а той с черна.  newsm78 Mr. Green

Е да ама в последно време Гамзе си е руса - кестенява. Пък и като деца са едни после малко се изменят. Като порастне може и като татко си да е по отношение на косата ...  Mr. Green

# 76
# 77
Една нова снимка на Муратхан. Не е истина, колко си прилича с Гамзе и Уур, главно с нея.   love001  loveuuu Two Hearts newsm76

Уау, малкия е невероятен. Наистина прилича много и на двамата си родители - аз когато го погледна виждам нещо и от Гамзе и от Уур ... Two Hearts Two Hearts  love001 newsm76 txtloves

Аз като я гледам Гамзе от сега му пуска дълга коса, абе това дете на кого е русо толкова, тя с кафява коса ( естествена ) , а той с черна.  newsm78 Mr. Green

Е да ама в последно време Гамзе си е руса - кестенява. Пък и като деца са едни после малко се изменят. Като порастне може и като татко си да е по отношение на косата ...  Mr. Green

Така е.  Mr. Green Тя на Гамзе си е чисто кафявичка, но нещо от време на време я мързи да се боядисвт и корените си избиват.  Mr. Green

# 78
Един подпис на новите, както са ги рязали, бая са ги вталили.  Mr. Green

# 79

Така е.  Mr. Green Тя на Гамзе си е чисто кафявичка, но нещо от време на време я мързи да се боядисвт и корените си избиват.  Mr. Green

E нищо тя всякак си е хубава ...  Hug

# 80
Един подпис на новите, както са ги рязали, бая са ги вталили.  Mr. Green

Благодаря за подписа ...  Heart Eyes

# 81
Аз обаче трябва да лягам, защото утре ще ставам рано. Както винаги ми беше много приятно. Това е един специален подарък от мен за теб. Прекрасен подпис на Гамзе и Уур - не съм го правила аз. Пожелавам ти лека нощ и приятни сънища. И да не забравиш да ги сънуваш ... newsm51 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3524

# 82
Аз обаче трябва да лягам, защото утре ще ставам рано. Както винаги ми беше много приятно. Това е един специален подарък от мен за теб. Прекрасен подпис на Гамзе и Уур - не съм го правила аз. Пожелавам ти лека нощ и приятни сънища. И да не забравиш да ги сънуваш ... newsm51 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3524

Виждала съм го във страниците, все пак ти благодаря, на мен също.  Hug Hug Hug

Оо, снощи си ги сънувах, даже на обяд, но алармата ме събуди, сънувай и ти Чаала и Берк ..  Mr. Green  love001 newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts

Лека нощ и сладки сънища..  Heart Eyes

# 83
Аз обаче трябва да лягам, защото утре ще ставам рано. Както винаги ми беше много приятно. Това е един специален подарък от мен за теб. Прекрасен подпис на Гамзе и Уур - не съм го правила аз. Пожелавам ти лека нощ и приятни сънища. И да не забравиш да ги сънуваш ... newsm51 Two Hearts  love001 Two Hearts  Kissing Heart txtloves smile3524

Оо, снощи си ги сънувах, даже на обяд, но алармата ме събуди, сънувай и ти Чаала и Берк ..  Mr. Green  love001 newsm76 Two Hearts  loveuuu Two Hearts

Супер - много се радвам. Надявам се и аз да сънувам Берк и Чаала. Благодаря ти за всичко ...  love001 Two Hearts txtloves newsm76 Two Hearts

# 84

Супер - много се радвам. Надявам се и аз да сънувам Берк и Чаала. Благодаря ти за всичко ...  love001 Two Hearts txtloves newsm76 Two Hearts

Дано и нищо не съм направила ..  Hug

# 85
Здравейте и от мен  Hug Hug.

Малко късно пиша, но няма как иначе.

Благодаря на всички за прекрасните новини и снимки  Heart Eyes Всички са много красиви.

Темата е станала страхотно Джули, просто е прелестна  smile3525 Относно анкетата, аз естествено гласувах за Синан, Мурат и Зейнеп, няма по-големи лакомници от тях  Mr. Green

Радвам се, че на Берк му няма почти нищо. Тези от пресата направо са се оляли - 35 шева  ooooh! Това си е страшно много, направо цялото му лице щеше да е обезобразено.

Снимките на Месут, Мелек, Ширин и Тунч са много хубави  newsm76

Малко рано, но приятно гледане на филма от мен...  Peace

# 86
Здравей, Роси.  Peace

От мен една снимка зад кадър:

# 87
Оу, още една зад кадър ..  Heart Eyes

# 88
Здравей, Роси.  Peace

От мен една снимка зад кадър:

Кого ли гледа така? Mr. Green

# 89