Опасни Улици /Arka Sokaklar/ ~ Тема 25 ~

• 51 532
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
Започна с нашите гладници.  Mr. Green Мурат се обади на Хюсню и уж отидоха, само да го вземат, а Зейнеп тъкмо дойде до вратата и надуши хубава миризма и влезе, Мурат също усети нещо и само вика Синан тук има баница.  Joy Като почнаха да го бутат, защото Хюсню, не ги пускаше и даже искаха крик ..  Joy Но все пак ги пуснаха, Мурат и Синан умират от кеф, Синан не издържа и направо с пръсти.  hahaha А Мурат нямаше чиния и почнаха да ядат заедно със Зейнеп, даже тя го храни, ама после вика; вземи си чиния де.  Joy Мурат;Егоистка.  Joy

По-късно пак ги дадоха, а Зейнеп вика за Синан, че винаги е така лаком,  а Мурат; Ами гладно е момчето.  Joy Постоянно се защитават двамката, а и Зейнеп, достойно замества Елиф и двамата ги командва, дори Явуз го е страх от нея.  Joy Йомер си говореше с Шуле и поиска той да среше Хайдар-Берк, после Йомер идва и пита Мурат; Аз, защо си нямам братче, искам братче.  Mr. Green На тях им приседна, а той вика; Кажи го на майка си, Зейнеп го прасна й вика, що на мен, а Мурат; Няма я аз да раждам ..  rotfImbo rotfImbo rotfImbo

Вечерта, докато бяха заедно - Мурат, Зейнеп, Емел и Йомер, двамата си играха, а Зейнеп и Емел си говориха, изведнъж Йомер се сети за братчето, което искаше и ги побърка, Мурат почна да му отговя, че не може сега, трябва първо да се съберат, Йомер продължава да го пита кога в тон със Зейнеп, а тя се разсърди, че не иска скоро да се съберат.  bowuu

Мелек и Месут, през деня се дразнеха с ядене, Месут обясняваше как ще си направи манта с кисело мляко, сос и много чесан, а на Мелек й се дояде и каза, че вече майка й не правила и Месут я покани да ядат заедно и Мелек разбира се прие.  Mr. Green

Вечерта, когато Месут се прибра у тях, каза на Тунч, че ще си легне и да го събуди, след 30 мин. Ама Месут си заспа дълбоко, също и Тунч на масата, след това Тунч го зави и съвсем забрави, че трябва да го събуди, а през това време Мелек се спука да му звъни.  Joy

Сутринта Тунч събужда Месут , а Месут попита, колко е часа, а Тунч каза, че е 8, Месут, докато се осъзнае, че се успал, погледна си телефона 7 пропуснати повиквания и 3 СМС, горкия се стресира.  Mr. Green Отива той в управлението Мелек пише и се прави, че не му обръща внимание, а след това той й разказа всичко, а тя каза, че Тунч не е виновен, а лалето ги дослушваше.  Mr. Green Татко Ръза ги прати навън, а те пак се заяждаха в колата, той пропусна един завой и Мелек вика; Много забравяш, гледай да не заспиш и на волана.  Joy

След голямото ядене на баницата, една жена беше подала сигнал, Хюсню само излиза от буса слага очилата и пуска една еротична мелодия,а на Седеф й изтекоха очите по него.  Joy Зейнеп, само я бутна малко и нали тя си е клюкарка, разбра веднага, че зяпа по Хюсню.  Joy Крадеца на жената се оказа мъжа й, спасявал си парите.  hahaha

Докато го разпитваха се попиках от смях той вика; Хората се отървават с по една сватба, а аз направих цели 4-ри.  rotfImbo rotfImbo rotfImbo Мурат и Хюсню се смееха, ама Хюсню не издържа и излезе. Grinning Докато разпитваха Мелек и Зейнеп Седеф, те не можеха да вземат думата от нея, а щом видя Хюсню онемя.  Joy

Тази после пак подаде сигнал, но се оказа фалшив.  Mr. Green В управлението беше пратила цветя на Хюсню, а те го побъркаха от базици, Али вика; Това не е букет, а цял венец.  hahaha След това Айлин вика; Познайте кой ще е охрана на Седеф?  Joy Хюню каза, че няма какво да ги дрънкат тях, трябва някой от отдел охрана, а Айлин му сподели, че имала приятели и нагласила, Хюсню да я пази.  Mr. Green Екипа естествено го подиграва яко, а той вика, че няма да Суат, като тях, ама вечерта се разсърди, а Назике налива масло в огъня.  hahaha

Рени благодаря за подробния разказ Heart EyesНаистина днес много се смях с тях.Особено с баницата и братчето.Ако Гамзе не беше напуснала,сега можеше и да има.

Няма, защо душа.  Hug Мислех да е кратко, но така се получи, че моментите бяха смешни и няма как да не ги опиша.  Mr. Green Ох, да и аз за това се замислих.... да имат едно момиченце.  Heart Eyes Представям си даже накрая на сериала, имат дъщеря на 10, Йомер вече е пораснал, а те остарели..  Heart Eyes
И аз исках те да имат хубав край,но уви не стана. Sad

Рени, благодаря ти за подробния разказ на епизода! Наистина беше много смешен и интересен - най-вече с нашите гладници начело със Синан. Паднах от смях ...  Joy Joy Joy

Това с братчето също беше много забавно - Йомер направо побърка Мурат и Зейнеп.  Mr. Green Щеше да е хубаво ако си имаха още едно детенце, но уви ...  Peace

Аз си мечтаех и за едно бебче на Елиф и Синан - даже в моя сценарии, когато тя се оказва жиа и Синан я спасява ще се съберат, ще се оженят и дете ще си имат. Представих си ги ...  Two Hearts newsm76 Two Hearts

След малко и аз ще си кажа по-подробно мнението за епизода ...
  Hug

# 121
Ето и от мен 2 нови снимки на Берк, където се вижда раната му. Надявам се скоро да му заздравее напълно - милият ми. Както винаги е прекрасен и супер сладък. И с тази чаровна усмивка - обожавам го ...  smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts lovekiss

# 122
Ето и един прекрасен подпис на Чаала - толкова е готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

# 123
Вчера писах на Зейнеп Бешерлер и й изпратих 2 съобщения. Поздравих я и за предстоящата сватба. Днес сутринта Зейнеп ми отговори и ми изпрати целувки. Много съм щастлива - страхотна е ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

Ето съобщенията с превод ...
newsm76

Здравей Зейнеп! Поздравления за предстоящата сватба. Ще поканиш ли Берк и Чаала? Знам, че сте големи приятели ...  Много искам да ви видя заедно. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Целувки от България Simple Smile

Роси, благодаря ти. Много те целувам

# 124
Един прекрасен подпис на екипа от 4-ти сезон на Опасни улици ... smile3525 Two Hearts  love001 Two Hearts txtloves

# 125
  • Разград

# 126
Нова снимка на Алп. Hug

# 127

Хиляди благодарности за клипа. Това е интервюто с Берк от което вчера пусках снимки и превеждах новината. Той е страхотен. Личи си, че е ядосан на глупостите, които съчиниха за него в пресата. Казва, че най-лошото е, че родителите му са прочели това и направо са изпаднали в шок. Започнали са да му звънят - на него, на съседите му, за да видят какво е станало. Мисля, че именно заради това се е вбесил толкова много и с пълно право. Когато някои близък прочете такова нещо си е тотален стрес. А на всичкото отгоре е и измислица. Няма 35 шева и не го е нападнало кучето му. Претърпял е домашен инцидент в кухнята. Причината е някакъв кухненски шкаф. Добре, че Берк изясни нещата. Най-важното е, че той е добре ...  smile3525 Two Hearts Two Hearts

# 128
Нова снимка на Алп. Hug

Благодаря ти за прекрасната снимка на Алп ... Two Hearts

# 129
Нова снимка на Алп. Hug

Благодаря ти за снимката Джу   bouquet  bouquet Алп е невероятен...

# 130
Вчера писах на Зейнеп Бешерлер и й изпратих 2 съобщения. Поздравих я и за предстоящата сватба. Днес сутринта Зейнеп ми отговори и ми изпрати целувки. Много съм щастлива - страхотна е ...  newsm44 Two Hearts Two Hearts

newsm76

Здравей Зейнеп! Поздравления за предстоящата сватба. Ще поканиш ли Берк и Чаала? Знам, че сте големи приятели ...  Много искам да ви видя заедно. Пожелавам ти всичко най-хубаво. Целувки от България Simple Smile

Роси много се радвам за теб

# 131
Нова снимка на Алп. Hug

Благодаря ти за снимката Джу   bouquet  bouquet Алп е невероятен...
Колко е сладък Grinning Grinning

# 132
Ето и един прекрасен подпис на Чаала - толкова е готина и сладка ...  smile3525 Two Hearts  love001  Kissing Heart Two Hearts

Красавица smile3525  newsm51

# 133

Роси благодаря ти за подписа на Чаала   bouquet  bouquet

# 134

newsm76

Роси много се радвам за теб  Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт