Продуктът, от който забелязахте резултат

• 117 728
  • 524
  •   1
Отговори
# 480
Здравейте момичета,кажете добър антицелулитен продукт.Благодаря предварително

# 481
  • Перник

Кройтерхоф - има гел, серум и душ гел. Аз съм ползвала гела - определено има ефект. И струва ок. 10 лв. за 200 мл.  Peace

# 482

Кройтерхоф - има гел, серум и душ гел. Аз съм ползвала гела - определено има ефект. И струва ок. 10 лв. за 200 мл.  Peace

При мен ефект нямаше гела  Peace Но пък и не пареше като крема  Crazy

# 483
Благодаря ви,а дали мога да го ползвам като все още кърмя.

# 484
  • Street of Dreams
+1 за гела на Кройтърхоф. Никога не съм вярвала, че тези неща работят. Беше ми препоръчан в този форум, но не помня от кого да му благодаря. Peace

# 485
  • София
+1 за гела на Кройтърхоф. Никога не съм вярвала, че тези неща работят. Беше ми препоръчан в този форум, но не помня от кого да му благодаря. Peace

Крема или гела е по-ефикасен? И как го прилагаш, след колко време видя резултат?

# 486
  • ВАРНА

Крема или гела е по-ефикасен? И как го прилагаш, след колко време видя резултат?
Серума
Антицелулитната кал на Венус е много добра +вендузи+серум Краутерхоф

# 487

Един глас и от мен за гела плюс ексфолианта Simple Smile

# 488

Бихте ли споделили, кой е този гел и с каква цел се използва? Peace
п.с Съответно и за ексфолианта Simple Smile

# 489
  • МАРС
Аз пък да попитам откъде го купувате?

# 490
Аз пък да попитам откъде го купувате?
От всяка една аптека може да си го вземеш без проблем.

# 491
  • Street of Dreams
Oт няколко дни ви се бавя с отговора, защото не можах да си намеря продукта, да видя какъв е точно. Mr. Green Е, гел е. Използва се за изглаждане контура на кожата. Нанасям вечер след баня, дори се завивам през свити колена - така че да се загрее добре, без чаршафа да докосне гела. Започва да пари силно, когато действа - но внимавайте да не прекалите, защото става непоносимо! Веднъж сложих дебел слой, та тичах пак да се къпя - кожата ми беше като изгоряла от плаж. Сега не съм го ползвала от може би месец и нещата се възвръщат, както си бяха.  Tired

# 492
  • на земята
Споделете за изпитам крем 40+за суха кожа и бръчици   bouquet да става и за лятото  newsm78
Благодаря

# 493
Пробвах тривитаминол за нацепените ми нокти и ефекта е мигновенен. След няколко апликации и вече ми зараснаха.Не стоят бели, а повърхноста на нокътната плочка е видимо хидратирана, а не лъсйкава както от другите масла Simple Smile))))

# 494
Пробвах тривитаминол за нацепените ми нокти и ефекта е мигновенен. След няколко апликации и вече ми зараснаха.Не стоят бели, а повърхноста на нокътната плочка е видимо хидратирана, а не лъсйкава както от другите масла Simple Smile))))
От къде се купува? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт